*** Colectia aniversara de toamna-iarna 2005 (258)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anda77 spune:

hramhram (drege vocea): exista(m) si oltence pe acest forum!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Anda buna incurajare, multam!

Din 2012 n-o sa mai putem barfi. Iar companiile de telefonie vor da faliment.

Eu, cea mai calculata fiinta de pe planeta? Nu ma simt chiar asa calculata... strange!

Tot Anda: am zis eu ceva de oltence? am zis doar ca in Moldova se mananca mai bine (asta pe observatiile mele empirice si subiective) iar defectii de ardeleni nu se dau in vant dupa cochetele sate oltenesti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinamh spune:

Citat:
citat din mesajul lui felicia74
Noi duminica am facut un om de zapada (am pus si poze in contul comun, sa-l vedeti ce frumusel era, cu nas de morcov si gura si nasturi). In 2 ore era distrus, calcat in picioare, facut praf. Bai, nene, ce are poporul asta?

cred ca in bucuresti e ceva gen KKK impotriva oamenilor de zapada. toti se pare ca au soarta asta, inclusiv al nostru...

noki, incearca cu paie. ori de-alea cu fructe 3d, care se desfac, ori de-alea rasucite, pana prinde gustul. daca sunt si transparente e si mai amuzant.
noi am optat pt lapte dimineata si iaurt seara.

Cristina
www.talentedenazdravani.ro" target="_blank">Talente... de Nazdravani
- mai mult sau mai putin talentati, dar cu foarte multa vointa.
Īncercam sa īnvatam de mici ca este mai important sa participi la o competitie, decāt sa cāstigi.
Naz si Ani: Povesti din dulapul cu rechizite
Ce sa agatam singurei in pomul de iarna

Mergi la inceput

banatenii, mai increzuti asa, din fire:) au placerea ironizarii altora (vezi satele "cochete", observatiile "empirice" etc:). oltenii, mai isteti, se rezuma sa le rada in nas

Mergi la inceput

Aia increzuti sunt banatenii.
Avem si de-astia pe forum.

Edit: ai editat si mi-a dez-sens-uit postul!

Mergi la inceput

am corectat in timp ce scriai:)) mai obosesc si oltenii, ce vrei...de la atata istetime si modestie:))

Mergi la inceput

De la iuteala olteneasca

Mergi la inceput

pai daca am editat in acelasi timp cu observatia! n-am vazut-o! apoi am scris ca am editat, tocmai ca sa nu para fara sens postul tau. hai ca suntem din filmele cu ...nea marin:) you know...

Mergi la inceput

In concluzie/confuzie e timpul de
Noapte buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coralia76 spune:

Da...ieri nu am mai intrat si uite ce discutii faine despre excursii s/au incins ...Acum punctul meu sensibil asta este,iesitul din casa dar nu asa local...undeva prin alte tari..si daca se poate fara copii(deocamdata),dar iar visez cu ochii deschisi...treziti-ma va rog .

Laviam vazut ca Maria ,pe faza ca intotdeauna , a detaliat cam cu stam noi,sibienii ,cu Paltinisul.Statiunea asta nu m-a impresionat niciodata...iar acum cu atat mai putin.Intr-adevar s-a mai renovat pe ici pe colo,dar tot stilul comunist mi se pare ca il emana...mai curand curmatura ma atrage mai mult,dar vara la iesit cu copii si jucat cu mingea sau colindat dealurile...ca alte activitati nu prea gasesti.De venit special sincer nu as veni pentru Paltinis,dar daca e vorba de facut un popas atunci mai merita.

Mai fetelor nu-mi ruinati visul meu despre Viena,visez la ea de prin liceu si de fiecare data cand am iesit pe afara nu am reusit s-o vizitez.am vazut poze,am citit tot ce am prins la mana despre orasul asta si chiar vreau sa-l vad.
Acum ca sa fac o comparatie intre ce am vazut pana acum si sa va spun preferintele mele ar cam fi asa:in Franta,intre Paris si Marseille aleg Paris,iar Coasta de Azur am cam vazut-o toata,frumos intra-adevar,curat,statiunile acelea mici si cochete m-au atras,dar dupa vreo 2 saptamani as fi vrut sa vad altceva,in Italia pe departe m-a impresionat Florenta,dar nu e de aruncat nici Roma,Belgia nu am fost decat la Bruxelles..si a fost Ok(doar atat),Monaco suuuperrr,iar Luxemburgul mat si fad si nu prea multe de vazut..acum nu dati cu pietre...asa mi s-a parut mie drept e ca n-am stat decat 2 zile...
Vreau sa vad curand asa: Viena,Praga,Oslo(asta dupa ce am vazut pozele trimise de Ilenuta daca nu ma insala memoria).Sanse sa le vad curand...mai nule..poate asa peste vreo 2 ani...

Ieri imi zicea Dan ca a povestit cu un prieten de-al lui care a ramas foarte impresionat dupa ce a fost anul trecut in bulgaria,servicii impecabile si mancare la fel.Zicea el ca nu isi putea imagina ca bulgarii sunt atat de departe fata de noi in ceea ce priveste turismul la mare...Si imi aduc aminte de ce ati postat si voi pe aci,Lavi parca tu erai cu informatiile despre statiunile din Bulgaria...si ne gandim destul de serios la vara sa luam kinderii si sa purcedem la drum.oricum prin martie am inteles ca respectivul caute oferte si atunci o sa va cer parerea cu siguranta voua celor care ati fost.

gata ca m-am luungit tare cu vorba,profit si de somnul de dimneata a lui bebe .

Mergi la inceput