Fulgusori de nov-dec 2009 (1)-Bun gasit la scutece

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns laurairina13 spune:

mai fetelor,da vad ca mai toate dati ceiut la bebei..sau mi se pare mie??
Ca eu nu i-am dat decat cu lingurita baby calm in prima saptamana, pe urma mi-a zis pediatra sa nu ii mai dau ceai, daca nu are colici, si ca daca alaptez exclusiv nu e nevoie de nimic pana la 6 luni. Eu alaptez exclusiv, oare ar trebui sa ii dau ceai si eu din cand in cand???

PROASPATA MAMICA DE RECHINAS

rechinas in pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bobocel_07 spune:

Nu-mi vine sa cred ca v-ati mutat la scutece, a trecut asa de repede timpul pacat ca unele fete care tot scriau pe aici nu mai dau nici un semn de viata, probabil sunt foarte ocupate cu ingerasii lor.Nu pot decat sa va urez la cat mai putine nopti nedormite si sa va creasca bebeii mari si sa va aduca bucurii.Pup toate fetele si o sa va citesc in continuare cu aceiasi placere.

alexia_07

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

Ramo, sa stii ca nu papa mereu 180...asta cred ca e a 2a sau a 3a oara...si oricum, nu ii pap dintr-un foc...ci "combinat"..90 acu' si 90' peste juma' de ora..sau 120 cu 60....de aia ziceam ca ma apuca ora cu el la masa.
Are momente cand bea ba 90, ba 50, ba 30....si, bineinteles, in fct. de cat a baut...doarme mai mult/mai putin...sau deloc
De azi i-am schimbat insa tetinele, am trecut la unele cu gaura mai mare..si ma gandesc ca poate dureaza mai putin . L-am cantarit acum vreo 3 zile parca...avea 5140gr.
(sa-ti mai zic ca odata a papat si 200ml lapte de tzitzi..in bibi?).....toata agoniseala mea de seara pana dimineata, vreo 3 pompe...si el le haleste ori deodata...ori in 2-3 reprize. Insa niciodata nu-mi doarme mult dupa ce papa LM, oricat de multi ml ar fi.
Ma gandesc ca o avea arderile rapide, ca taica'su ..si poate de aia e mancau...intr-adevar, pe cutia de LP scrie parca 150ml corespunzator varstei lui....

Eu zic sa mergi pe acelasi printzip....daca ii e bine si ia in greutate, face kk si zambeste...nu tb sa te gandesti ca papa putin. Nu stiu...zic si eu...sa te imbarbatez

(uite, asta e unul din momentele in care mi-as dori sa intre mamicile de la celelalte subiecte...si sa ne spuna daca aberam...daca gresim....)

Ancu, si eu ii dau ceiuc, Baby Calm...de fapt, incerc sa-i dau...ca nu prea il vrea...dat fiind faptul ca nu prea e dulce deloc...am facut un experiment azi, pt prima oara, si i-am dat combinat cu putin baby drink din ala...si evident l-a dovedit ....nu stiu ce sa fac...nu as mai vrea sa continui cu experimentul asta. O sa intreb pedi ce sa fac in situatia asta....daca e nevoie sau nu de ceai. Si daca asta se da exclusiv pt colici...su si pentru hidratare. Cineva imi zicea ca atunci cand dai LP, lui bb ii trebuie si ceva lichid pt hidratare..ca nu e ca la LM....care este si hrana si apita in acelasi timp.

_
Krelia, mami de printes Rares-Mihai

"Orice copil te face sa vrei sa mai traiesti odata"
Muhammad Ali

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluci_b spune:

MULTI ANI VOIOSI, bun gasit fete dragi, ma bucur ca am trecut in urmatoarera etapa din viata noastra IMPREUNA.

KRELIA- minunat mesaj

MATEI bine ai venit

simi - super gimnastica

si eu dau ceai la bebe (chimen, anason, fenicul) adica ce beau si eu

cadou de anul nou de la baiatul meu au fost 5 ore de somn (22-3) dar mami nu le-a dormit, le-a petrecut

Ralu mamica implinita de Remus Andrei (8 nov '09) Te iubimdrag
www.popasmusic.com" target="_blank"> un strop de placere
poze bubu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

laura - daca alaptezi exclusiv, nu e nevoie de ceai pt. hidratare. probabil cine da, da pentru colici. daca rechinasa nu are colici, sau daca ii dovedesti cu altceva, nu e nevoie de ceiut.

Ramonika Ruxandra tati si Vladutz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ancutza_Bro spune:

Kreliutz astept sa vad ce-ti zice pedi...cred ca o sa iau si baby calm sa incerc sa le combin, cu toate ca eu cred ca-i ok si cum i-l dau eu mai "diluat" (in loc de 50 ml apa pun 80)

Dienutze ma pui pe ganduri...pai Saby nu a facut kk decat moale decand s-a nascut...cred ca o sg data era mai "consistent" ... o fi rau?

Laura eu ii dau si lapte praf la bebe, din cate stiu si eu ca si Ramonik, daca alaptezi exclusiv la san, nu trebuie sa-i dai ceiut

merci de raspunsuri

Anca HAPPY MUMMY de SABINA IOANA

MI-AM DESCOPERIT

Fulgusorul meu iubit
"Mama este numele lui Dumnezeu pe buzele si in inimile copiilor"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dienutze spune:

Lauriciule, eu am inceput sa-i dau ceai din cauza mamei care mi-a impuiat capul sa nu o alaptez mai devreme de 3 ore. Si pana faceam 3 ore urla, evident, si incercam sa o pacalesc cu lapte. S-a dovedit a fi un esec total. Cred ca i-a ajutat un pic si la colici pe vremea aia.
Apoi cand mai ieseam afara mai faceam ceai sa ii dau daca urla, iarasi proasta idee caci ii facea foame mai rau. Asta e parerea mea.
Nu cred ca e cazul sa bagi ceai daca nu ai motiv, eu nu am vazut avantaje, si eu tot exclusiv alaptez.
Pediatra mi-a zis ca pot sa ii dau ceai anticolici.

Ancutza, kk moale face de regula si a mea, adica moale cu niste bobite mici galbene, a inteles ca e ok asa. Dar de la ceai facea apos spre verde si se murdarea si in sus pe body, plus ca si maraia, cred ca nu ii placea nici stomacelului ei.

Mica mea minune: Natalia Oana
(16.11.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lylyana.ion spune:

ca tot suntem la scutece...al meu face kk verzui cu mazarici galbene si nu stiu daca e de la calciul gluconic pe care i-l dau sau de la mancarea cu care mi-am facut de cap de la craciun incoace au mai si conincis datele de incepere ale celor 2 posibili factori ar tb sa ma ingrijorez ca are ceva???

laura, si mie pediatra mi-a spus fara nimic altceva in afara de laptic de mama, daca papa exclusiv de la san

Lili fericita de Alexandru (18.11.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lylyana.ion spune:

La Multe Lunite Gabriela!!! de mami Gia, primul nostru fulgusor grabit, ce astazi isi aniverseaza cele 4 lunite

La Multe Lunite Tudor!!! de mami Andre_lina

Lili fericita de Alexandru (18.11.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurairina13 spune:

Lyly, Ancutza, Dienutze, Ramonika, multam de raspunsuri, nu vreau sa ii dau ceai de asta va intrebam...

Si multumesc pentru comentariile la pozicile lu rechinasa..deh..asa de mandra mai sunt de ea, ca orice cuvant primit la adresa ei ma umflu toata in pene ca un curcan

PROASPATA MAMICA DE RECHINAS

rechinas in pozici

Mergi la inceput