Revelion pe DC
Raspunsuri - Pagina 2
buflea spune:
Noi suntem cu 8 ore in urma ..e 2:32 P.M. Am culcat copiii, sper sa reziste la noapte.
An nou ferict tuturor ...
monica70 spune:
LA MULTI ANI DC!
la noi bubuie cu petarde inca de pe la amiaza
MONI cu www.dropshots.com/DIA1" target="_blank">DIANA (01.01.2006) si www.dropshots.com/TUDOR1" target="_blank"> TUDOR (14.08.2009)
www.mihaieminescu.ro/opera/poezia/glossa.htm" target="_blank">
Nicoleta spune:
Si pe aici se alunga din greu spiritele si nu ar fi bai, dar mi se tot trezeste piciul...
Nicoleta, mama lui Stefan si a lui Matei
mihaela77O spune:
de azi dimineata intr-una bubuie....si probabil va mai tine asa vreo 2-3 ore....
la multi ani,DC!
cont pay-pal pt ALEX:mihaela77oprea@yahoo.com
MIHAELA DE ANDREEA(03.04.1997) SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Vreau Sa Nu Mai Fiu DIFERIT
A&M
BAZARUL ALINEI DONESCU
mistral spune:
La multi ani DC!!!
Si pe la noi creste intensitatea bubuiturilor.
Mami de Bianca(06.1999)si Andreea(08.2001)
luxe spune:
numai la noi e liniste si pace....astia nici macar o artifice din balcom nu arunca.....noroc cu noi !!!!
kariguld spune:
La multi ani, DC!
la noi slabut cu bubuiala. ce placere pe oameni sa dea cu pocnitori
ALEX, operatie pe cord!
2500 euro, 31 ianuarie!
Bazar pt Mihaita
VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT! MIHAITA
M-am nascut pentru succes!
Cristina_OR spune:
si noi facem revelionul pe DC
asa ca nu va urez inca nimic, astept sa ciocnim sampania, la 0:00 ora Romaniei.
la mine in oras bubuie din greu de pe la 20, speram sa putem merge si noi cu pustiul la focurile de artificii in parc.el ar pleca acum daca ar fi dupa el, dar.....plouaaaaaa, toarna cu galeata
speram sa se mai opreasca intr-o ora
ne dorim sa primim ceva vesti bune in 2010, caci ploaia aceasta infernala aduce numai sentimente nasoale
va astept aici la 12
Cristina, mamica lui Denis Mare
ne mai ajutati si pe noi un pic? http://www.laferma.eu/denis_420.html multumim
aruncati va rog un ochi aici http://zilepentruluciana.wordpress.com/ URGENT
PANA LA 31 DECEMBRIE PUTETI DONA 2 EURO PRINTR-UN SMS LA 879 PT ALINA DONESCU
Mindy spune:
si noi cu 8 ore in urma fata de Ro... vreme buna, am fost la parc si aproape ca m-am bronzat pe piept.
Nici o bubuiala, soare, frumos, cate un latrat de caine si cate un cucurigu de cocos se aude din departare, la ora 6 ne intalnim cu vecinii (tot neibarhudu') la parc cu lanterne si copii o sa faca zgomote cu ceva pocnitori.
Dupaia mergem la cineva acasa tot prin vecini vreo 6 cupluri cu copiii, halim ceva, stam la o sampanie si inapoi acasa sa ne culcam pruncii :)
Io inca am ceva de cumparat de la magazin pt petrecerea de diseara.
maraki spune:
Eu stau cu ochii pe protv international, vreau sa particip la intrarea Romaniei in 2010 Baietelul meu se plimba dintr-o camera in alta sa vada artificiile pe geam, vom cobora sa tragem si noi un set pe la 23.50 dupa care somn de voie pt pitic. Va fi primul an cand va vedea de la fatza locului cum se trag artificiile, in restul anilor le-a vazut de la geam
La multi ani romani, oriunde va aflati!!! mai sant 16 minuteeeeee......vine 2010!!!!!!!
Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mami cu Angelo poniroulis ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5