Canadiencele and friends slabesc!

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Mimitete, cu mare placere as veni, ca nu e departe. Dar sesiunea care incepe am miercuri seara unul din cursuri, iar simbata dimineata e ocupata cu activitatile copiilor.

Buflea, pai nici cind mincam ca o pasarica, nu m-as fi simtit bine cu cit ai mincat tu, e normal sa-ti fie foame.

Diana, am auzit si eu de pantalonii aia, dar nu cred ca i-as suporta. Dar mi-am luat si eu un costum de aerobic, pantaloni si un maieu, tare bine ma mai simt in el cind fac exercitii.

Eu am slabit dupa Agata si datorita dansului, in fiecare dimineata ramineam singura acasa si o ora dansam... ca eram prea obosita sa fac exercitii. Cred ca de asa e asa zbintuita Agata, ca o puneam sa se uite la mine si ii dansam din toate suncile in fata ei, saracu' copil! Deci, daca nu mergeti la sala si acasa nu puteti face, puneti muzica buna de dans, ritmata si dansati cum si cit puteti, imaginati-va ca sinteti in discoteca sau la un chef.

CORNELIA, mami de www.dropshots.com/nelia#date/2009-03-30/13:05:37" target="_blank">AGATA, TUDORA si LISANDRU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

Diana, si vreau sa imi zici de unde ai luat pantalonii aia.

Eu am facut impachetari in Ro(erau mai accesibile) si masaj anticelulitic dupa ce am nascut-o pe Anca, si fac minuni.
Probabil, si pantalonii astia sunt pe acelasi principiu.

Eu sunt multumita de ce am mancat ieri:
mic dejun: 1 felie paine prajita cu 3 felii salam + 1 cafea fara zahar;
gustare: o portocala
pranz: fasole uscata cu carne si un iaurt;
gustare: Ficello si o felie de paine prajita taiata in 4;
cina: omleta cu gogosari murati + 1 patratel ciocolata neagra;

Azi:
mic dejun:paine prajita cu pateu + cafea fara zahar;
gustare:1 mar
pranz:tocanita de ciuperci cu carne de vita + 1 iaurt;
gustare:Ficello
cina: probabil tot tocanita.

O z buna,

Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buflea spune:

Buna de dimineata .
Abia ce am terminat breakfastul - 2 felii de paine whole wheat cu 1 ou, 2 feli de american cheese (o fi grasa asta ?) si 1 turkey sausage. Miam, miam, miam ce bun a fost ...

Pentru pranz mi-am luat Lean Cuisine, dinner-ul sper sa-l sar.

Suna bine zic eu dar sa nu credeti ca am slabit ceva ...nimic ! ! !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxij spune:

Doris, ai halit 574 calorii la breakfast. :))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

ce-mi placi lia, tu esti aia cu . hahaha, intotdeauna mi-a placut emoticonul asta cand il foloseau altii, credeam ca-i a da cu biciul dar vad ca-i sado-maso. ma rog, efiecient in cazul de fata.
eu-s inca la oatmeal , ieri dupa cina cu ciorba de vita am mancat o patratica de cioco 70% cocoa. si tot nu gasesc momentul fructelot, dar ar merge bine intre mese ca atunci ma roade foamea. deh, stomacul obisnuit cu papa multa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alintaroma spune:

Citat:
citat din mesajul lui ruxij

Doris, ai halit 574 calorii la breakfast. :))

Ha, ha asa din avion cam atita vazusem si eu chiar ma gindeam ce defecta sunt de cind cu numaratu asta . Bravo Lia vad ca le vezi deja
Eu cu apa aia ma lupt, si ma lupt, si ma lupt ....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alintaroma spune:

Sa va zic si voua fetelor cu ce am inlocuit eu piinea de cind am inceput lupta cu suncile
http://www.germandeli.com/kacr.html
si mai nou de la Costco iau asa ceva si pe linga ca sunt tare bune la gust mai au si doar 100 calorii/bun:
http://yumyucky.typepad.com/.a/6a010536e3fd46970c011278db0ea328a4-800wi

Mai scap eu si la piine dar mai rar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maru spune:

fetelor, haideti la capitolul doi

Imi cer scuze, dar habar n-am sa inchid aici pravalia, nici sa va pun link la noul capitol. Asa ca daca vreuna din voi vrea sa ma scoata din umilinta asta, ii raman datoare cu...ziceti voi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pitilache spune:

Noul capitol: North America: Moarte kilogramelor!!!

"Less is more" - Mies van der Rohe

Mergi la inceput