Canadiencele and friends slabesc!
Raspunsuri - Pagina 19
nelia spune:
Philip, Ica, ba raspund, este iubitul meu... da' nu mai tin minte tot si acum nu o recitesc, ca nu ma apuc inca, trebuie sa fac ordine peste tot ca sa ma pot apuca de slabit: in casa, cu cursurile, sa vad notele, sa ma vad in regula la cele noi, cu copiii, sa le mai tai din macaroana ca si-au lungit-o cu vacanta asta, sa vad programul pe perete, sa stiu exact ce avem de facut... ca daca ma apuc de slabit, am nervi, da' rau... si eu la nervi maninc sau beau.
Eu am mincat fructe seara, la greu, ceai si fructe sau fructe si ceai. Si nu mincam fructe inainte de micul dejun, ca eu atunci beau cafeaua (cu lapte gras, fara zahar)... ci le mincam odata cu bebelusul din dotare, ca mereu aveam cite unul, adica la 10 sau maxim 11... Si mai mincam fructe sau legume crude la 4... Si am mincat si banane si struguri, mai ales ca era iarna. Bine, daca ai suta si ceva de kile cum avea el, poate ca nu sint indicate, dar noi avem maxim 20 de dat jos (eu!) dupa cum observ... Singura mea grija si cred ca asta este secretul slabitului, de aceea spuneam pentru descoperirea lui este ca nu trebuie combinate anumite alimente. Eu nici acum nu mai pot minca friptura cu cartofi (inainte numai asa mincam), copiilor le dau, pentru ca le place, dar eu le maninc separat, fructele ca desert (abdomen balonat asigurat) si inca vreo alte citeva chestii... mi-au intrat in reflex dupa atitea luni.
Ce voiam sa mai spun despre Monti este ca am gasit pe alocuri plingeri ca ar avea de-a face modul lui de a slabi cu diabetul... nu mai tin minte explicatia exacta si nici nu stiu detalii despre aceasta boala ca sa inteleg nemultumirile persoanelor respective. Alaptind, eu nu am tinut faza I de la regimul lui chiar asa cum trebuia, dar de slabit am slabit, mult, relativ usor, fara sa ma infometez si fara sa pun la loc dupa... si nici nu am vazut vreo schimbare la analize. Dar, totusi, pentru ca am citit sau auzit pe mai multi spunind asa ceva, cred ca persoanele care au diabetici in familie sau care sint predispuse la asa ceva sa studieze veridicitatea spuselor celor nemultumiti de regimul lui.
Carmenbr spune:
Citat: |
citat din mesajul lui buflea Nebunaticelor ! ! ! Am incercat si eu acum www.spark.com si am dat de un site de on-line dating . Auzi la ele - numara caloriile, iti spune ce sa mananci ... hmmmm, deci asa slabiti voi, da ? Nu ca m-ar deranja, dar macar dati-mi de stire sa ma si depilez in toate partile inainte de a ma apuca de cura asta de slabire, nu de alta, dar poate imi trebuie |
Pana aici am ajuns cu cititul...Doris, daca ma dau astia afara de la job, la tine ma mut.
Mai fetelor, m-a apucat un ras din ala de nu-l poti opri, cu lacrimi si sughituri...Esti bestiala, ti-am mai zis. Nene, ce depresii, ce diazepam sau altele, Buflea si esti on the road. Sa mor de nu trebuie sa iti multumesc ca de multe ori m-ai facut sa rad cand nu credeam ca mai reusesc! Sunt declarata fana ta! daca astia deschid sub-forumul ala cu "stapani si paji si alai", eu sunt prima pe lista la stapanul Buflea!
Scuze de off-topic fetelor. Incercam si eu sa-mi fac curaj sa intru pe aici, zic sa citesc intai si ma deruta rau de tot Doris! Revin dupa ce citesc!
Daiopri spune:
Tup si eu ca de cand ma chinui sa ma alatur cu o parere
Deci, si la noi aici ar fi f bune 10-15lbs minus.
Si nu stiu cum scap de ele, ca marea majoritate a lucrurilor zise aici le cam urmez. De ex, cea cu fructele a lui monti, si cam ceea ce a zis Olga, eu nu mananc in general cam dupa 4, si atunci cand mananc mai putintel asa. Acum cand sunt cu bb acasa, incerc sa mananc pana vin baietii si cu ei nu mai mananc. Daca nu apuc, at mananc cu ei pe la 6 dar mai putin, si va zic ca eu vaz la cantar asta
Acum, eu deja m-am obisnuit sa nu mai mananc si nu mi se face foame macar. Da tb antrenamentDulciuri in nici un caz seara. Ca mereu e si a doua zi dimineata, si apoi pana dimineata uit
Ca sa nu mai zic ca nu am mancat o ciocolata din aia mica macar toata de nu stiu cat. O gura si restul alta data
Dar, ceea ce vroiam sa spun de fapt, ca este important ceea ce mancam nu numai ca sa slabim cat pt sanatate. Si miscarea la fel.
In lumina celor intamplate in ultimul timp in viata mea, fam noastra (ca sotul e cel ce citeste eu numai aflu) incearca sa indrepte tot ceea ce nu prea este ok. Adica manacare cat mai sanatoasa si miscare. Toti dr asta mi-au zis, miscare pt a oxigena organismul, si in mod clar tinut sub control greutatea. E drept ca nu inseamna ca nu putem fi f bine si fara astea, dar macar sa incercam
Mai raman si chimicalele din creme si alte lucruri da incetul cu incetul.
Miere, olga, noroc ca stiu fetele ca aveti bb ca altfel intrau in depresie cu ce mult ati slabit
Eu dupa ce am oprit alaptatul si cat mi-au dat steroizi nu am reusit sa dau un gram jos. Acum parca a mai mers nitel dar tot mai am de dat.
Gimnastica as vrea dar greu tare, ca nici mie nu imi place:((
Ramona, deci cu caloriile te ocupai?
Eu nu pot sa numar calorii sau sa tin dieta ca ma gandesc numai la ce nu am voie. Prefer portii mici si la ore adecvate.
Ruxi, buflea o placere sa va citesc ca de obicei
Philip tu mai alaptezi?
Ana, cum merge?
Datele mele sunt 175 lb (79kg)la 1,87cm, BMI 22,7. Dar... eu vreau inapoi cum a fost inainte de sarcina adica, 162lb, si daca s-ar putea chiar mai jos nitel.
A, si cu marimea la haine, eu si scheletul daca il pun si tot am nevoie de marimea 6 cel putin. Am fost si sunt 10 pe aici.
Apropo de asta, fetele din state la VS se potrivesc marimile cu cele din magazin?
Succes tuturor si daca gasiti retete usoare si rapide vreau si eu
Edit ca am uitat cica pistachios sunt f bune si au mai putine calorii. De altfel ma stradui sa nu uit de nuci si seminte in fiecare zi cate putin. Da care e treaba cu maslinele?
Numai bine tuturor
Ica 1975 spune:
eu va pot trimite cartile lui Montignac pe e-mail, stiu ca e si un site, il caut si-l lipesc aici
Da-mi minte sa fac voia Ta, Doamne!
columbiana spune:
Daiopri , a fost prima zi serioasa (ieri a fost antrenament, ca mai aveam prajituri prin frigo si mi-a fost mila sa le arunc ) si ma laud ca in afara unei lingurite de inghetata n-am pacatuit nimic, dar tot sar de nr.de calorii cu vreo 400.
dimineata, 7H: cafea+ 1/2lg zahar raw+1 lg crema (aici e nasol, nu stiu cum renunt)
10H: un avocado+ o clementina
12H (piept de curcan fiert+piure de spanac (ala trage la cintar, e cu smintina si faina)
15H: o para+ o clementina
19H: supa de rosii cu galuste
nu stiu cum sa fac cu seara, eu ajung tirziu de la job de multe ori si maninc la 18-19H, nu pot sari ca de la 12H pina a doua zi e prea mult.
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=137759
Ica 1975 spune:
http://doi4montignac.blogspot.com/
plus va mai puteti inspira de la subiectul deschis la femina
Ramona J spune:
Daiopri, vezi ce ocupatie serioasa am? Chestia e ca numar cam multe...
Greutatea ta imi suna foarte bine, ca esti si inalta.
Chestia cu numaratul caloriilor am tinut-o tocmai pentru ca nu pot sa ma tin de diets restrictive. Plus ca dupa astea revin la obiceiurile dinainte, dar la numaratul caloriilor te inveti sa maninci mai putin. In timp am inceput si sa maninc anumite alimente care am observat ca au mai putine calorii. Mi s-a parut mult mai simpla metoda asta.
Ica, esti figura! Ai scris la bezele inainte sau dupa ce ai scris la slabit?
Uitasem sa mai spun ca eu nu cred nici in starvingul asta. Organismul se apara si incetineste metabolismul, asa ca decit lesinata de foame si tot grasa, am vazut ca merge mai bine daca maninc des dar putin. Ma rog, imi iese la fix cu mincatul des, I'm still working on eating less.
Daiopri spune:
Suna bine, suna bine, dar suna si mai bine ar suna si mai putine.
Ana am uitat sa precizez ca eu imi luam de mancare inca ceva care mancam pe la 4 la sv si nu mai ajungeam flamanda acasa.
Ramona las ca aud ca ai succese
Eu zic ca nu ma infometez ca sincer nu mai imi e foame
Asa am reusit sa ma mentin ani la rand, pana m-am mai aruncat la un bb:))
Acuma sa vaz cum revin la valoarea initiala.
Mie chiar mi-e frica sa pun pe hartie ce mananc, nu stiu de ceSa nu intru in depresie
Numai bine tuturor
Ica 1975 spune:
Ramona, am in plan sa le fac cu fructoza, si asa, aproape monti fiind pot sa manac aproape linistita