Canadiencele and friends slabesc!

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ruxij spune:

Scrisei caloriile oului buclucas inainte de a scrie alintaroma:) Deci avusei dreptate. Sigur cu doo oo d-alea pe zi dau jos mult:) Of, ce greu e sa fii grasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxij spune:

Si io vreau sa il studiez pe celebrul Monti, ca tot aud de el, dar nu l-am incercat niciodata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ica 1975 spune:

Citat:
citat din mesajul lui philip

Citat:
citat din mesajul lui nelia

Am cartea lui Montignac in format electronic, pentru cine vrea...

CORNELIA, mami de www.dropshots.com/nelia#date/2009-03-30/13:05:37" target="_blank">AGATA, TUDORA si LISANDRU

Eu cred ca te-ai saturat de intrebarile mele, de-aia ai zis de carte . Eu o vreau, merge link pe pm? Multam mult.
Azi am fost cu bebeul la sala si a dormit o ora in galagie de copii cat am facut si eu jumate de ora de stair master si niste greutati pt brate.
menul de azi fu oatmeal cu lapte 1% si gem fara zahar, cafea. la pranz niste cotlet de porc slab umplut cu mozarella si ardei copti la cuptor, fara grasime. acu bag apa. a, si gatesc o ciorba de vita, pare ok cu Monti, atat ca va avea morcov si pastarnac.
am o gramada de fructe si nu stiu cand sa le mananc... eu nu pot cu jumate de ora inainte de micul dejun, pai si pe ala cand il mai iau, la pranz?
moarte kilogramelor!

de acord cu tine

Monti, daca-l tii fara abateri faza I ai rezultate garantate, cartea merge pe e-mail, eu zic sa tii varianta initiala care e mai restrictiva. Poate s-a spus, monti nu e un regim in sine ci o maniera de a combina mancarea astfel incat sa manaci si sa nu cazi pe jos asteptand masa urmatoare Personal, eu as vrea sa pot manca cat Denisam ca de sport nu cred ca m-a apuc, poate doar daca utilizez bicicleta si stepper-ul de acasa, sa nu mai simt c-am aruncat banii pe fereastra cu ele

Da-mi minte sa fac voia Ta, Doamne!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codritu spune:

Merci, Nelia. Intrebam daca merge si ou cu branza sau ou cu, carne sau e musai numai unul din ele cu salata. Mie imi place sa amestec ou cu branza si cu salata sau ou cu pui in salate.
Eu deocamdata ma documentez cum e cu Monti ca am mai auzit de el si ca are rezultate. Acum incerc sa scad din portii, sa elimin dulciurile si sa nu mananc seara. Fructe se pot manca seara sau nimic?

si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diana2007 spune:

Citat:
citat din mesajul lui OlgaTarziu

Alintaroma imi place mult semnatura ta.

Mda tot ce e placut in viata ingrasa.

Olga

Fericirea nu este nimic decat sanatate buna si o memorie proasta.
Albert Schweitzer

Eu stiam ca tot ce e placut in viata ori ingrasa ori e imoral

Diana mama lui Victor Christian, 24 Iulie 2007 si Sonia Theodora 15 Septembrie 2009

"Life's a journey, not a destination"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maru spune:

ok, ok, scriu tot!
deci dimineata: ceai, mar si pana la pranz ros la o portocala si o gref, care nu sunt nici acum terminate!
la pranz: salata din: asparagus steamuit, mixed beans, ceapa si masline
pe drum am sa ma dau la o banana daca ma ia cu tremur (asa, ca pe alcoolici)
deseara bag niste cereale cu lapte si o tzara de miere!
sa zic ca am facu febra musculara dupa o zi la servici? si nici nu m-am agitat cine stie ce, dar in conced am facut tipar de fund bombat pe canapea, ca la Familia Bundy, daca va mai aduceti amite!

eu nu pot sa mananc ce zice cineva dinainte, adica nu pot face meniu pe o saptamana. Eu sunt cu mot, am chefuri!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Diana- da,asa stiu si eu,doar ca Olga cred ca a adaptat la discutia de fata..
Ruxi- OK cu oul fiert, I got it,dar sa nu credeti mai ca eu asta maninc toata ziua,din contra, acum de sarbatori, am pus cele 3lbs de care va ziceam,lucru care nu prea se intampla,dar avadn in vedere ca a venit soacra, eu zic ca o sa dau aceste lbs jos fara sa tin regimo idee faian de ceav rapid este- orez si legume si la sf. soia sos- 1 lingurita ca stiu ca si ala ingrasa,puse in ricecooker,se fac super rapid si apoi puteti adauga pui sau peste sau shrimpi(e mai bine asa?) ca sa rezistati pina seara..
Eu stiam ca seara se pot minca fructe,cum ziceam mere sau mandarine, dar normal ca nu kg ci cate 2-3-astept rosiile acuma..

Denisa cu Emma Andrea 3,5 ani si Mark Alex 2 ani

Mergi la inceput

Denisule, de ce vrei mama rosii? sa faci salata la soacra?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

maru, pai tu nu mananci proteina deloc? nici tu carne, nu branza, nu ou...cum rezisti? eu cu regimul asta as lesina de dimineata

Mergi la inceput

fasolea n-are proteina?

Mergi la inceput