La Multi Ani licurici de ian-feb2009(77)
Raspunsuri - Pagina 23
flowerbee spune:
Buna fetelor,
Am scris si ieri un mesaj lung si l-am pierdut dar din lipsa de timp, nu l-am mai refacut. Deci, sa reiau incepand cu urarile pt liciricii care au implinit anisorul si care au implinit lunite. LA MULTI ANI!
Ledi, din experienta mea cu toate formulele de lapte de pe piata, iti ca HIPP si Topfer se apropie cel mai mult de gustul si mirosul laptelui adevarat. Petul la Topfer nu e mare avand in vedere ca o cutie are 600 g si ai si reducerea de 20 la suta in Farmaciile Dona. Cum te mai simti?
Felicitari si sa fie intr-un ceas pt Carmen si Bebelusi pt hotararea de a trece la bebe 2!
Patri, nu e musai sa treci la Tofer 3 de la 10 luni. E in functie de nevoile copilului. Noi inca ramanem pe Topfer 2.
Cadia, vrem sa vedem jucaria!
Selene, bine ca Daria nu a reactionat urat la vaccin. Am vorbit si eu cu dr si mi-a zis sa stau linistita in privinta Priorixului.
Cami, cum mai e Antonia?
Noi avem bronsiolita dar o forma usoara, slava Domnului. Gatul e rosu cu vezicule si de aceea nu prea are chef de papa, nici cu bibele. Ieri a tusit tare si ne-a vazut dr. Asa ca luam siropele si facem nebulizari.
Fug acum ca nu am facut supa iar casa e cu susul in jos.
CADIA spune:
Bee, fetele au deschis un capitol nou, si suntem la pagina 4![]()
Te asteptam si pe tine acolo
Uite jucaria;
http://www.amazon.co.uk/exec/obidos/ASIN/B002DGTGFE/ref=ox_ya_oh_product
Claudia, mamica de puiutz Clara Maria cu falcutze incluse.
http://picasaweb.google.com/cristea.claudia/CRACIUN2009#
ttenzika spune:
salut gagici
Intram si noi repede la raport,apoi mergem la nani
Dark,sanatate multa amandurora
,sa va faceti bine
ada_coman,mortal robert
,un adevarat luptator
Ciufik
,m-ai omorat,noi pana acum purtam papucei cu talpa moale,de ieri am schimbat,am cumparat incaltari cu talonet
,asa a zis ortopedul nostru,ca incaltarile trebuie sa fie asa:
cu talonet
intaritura la calcai
mai inalte glezna cu un deget macar
Si cand mergem sa ii cumpar pantofi cica asa se incearca:
se scoate talpicu' afara,se masoara piciorul si tre' sa fie cu 1 cm mai mare
Napai acum io mai stiu ce sa cred

,doctorii astia

cami_antonia,eu ii mai fac Alecsandrei macaroane,cu pesmet,si putin zahar, i le vars acolo pe tavitza de la scaun si papa ea,sa stii ca am observat ca papa mai bine de acolo
CADIA,bebelusi,wow bebe doi

,sa dea bunul dumnezeu
fug ca nu ma mai lasa fiica-mea sa scriu,mi-e frica sa nu stearga tot
revin..
Si acum i-a uitativa cum a pacalit-o tati pe Alecsandra sa stea cuminte,ca el sa joace ZUMA![]()