La Multi Ani licurici de ian-feb2009(77)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

LA MULTI ANI ELIZA si DAVID, sa va faceti mari si sa fiti sanatosi.

Mami puiutului Vlad Mihai

http://www.flickr.com/photos/33042663@N07/?saved=1

"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

Miere, care Lucas??

Mami puiutului Vlad Mihai

http://www.flickr.com/photos/33042663@N07/?saved=1

"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Lucas de IoanaN, nu a scris decat de cateva ori pe aici, dar eu o cunosc bine, mai vb pe mess. Si baietelul ei implineste azi un anisor.

www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Baby Gator

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micola spune:

LA MULTI ANI ELIZASI DAVID!!SA CRESTETI MARI SI SANATOSI!!!!

mamici si licurici

de Zburlici din 21.01.2009
! Doamne ajuta sa ne fie sanatosi copilasii! !!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DarkBendis spune:

LA MULTI ANI ELIZA!!

LA MULTI ANI DAVID!!

LA MULTI ANI LUCAS!!

Sa cresteti mari-mari si sa aveti o viata fericita, plina de sanatate, bucurii si impliniri!!

Miere, pai trimite un email la careva cu parola sa-l trecem si pe Lucas pe listuta, ca e licurici de-al nostru (bineinteles daca mamica lui e de acord) Ioana e cumva mamica ce a ajutat-o mult pe Michelle a noastra cu sfaturi in timpul sarcinii ?
Te imbratisez, stiu cum te simti azi.. been there done that... e bine ca esti multumita de cresa si ca in curand Aidan va merge la nursery-ul preferat de tine. Si sa stii ca faptul ca ai un job bun va face mare diferenta. Dar oricum... stiu asa de bine cum te simti azi... deci inca o data... te imbratisez strans

Aalina, felicitari pentru dintisori!!

Anuc, multumim pentru urari! Multa sanatate mamei tale, sa isi revina repede!

Noi suntem bolnaviori, ieri seara a vomat bebe destul de mult, la cina a zis pas... doar laptic. Micul dejun la fel... doar laptic...plus kk apos... dar altfel e cu chef de joaca, febra nu are, e vioi. Ufff....

Dark Bendis
& Hogmanay Baby (31.12.2008)

"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns justme25 spune:

LA MULTI ANI, un an nou cu realizarea dorintelor si multa sanatate va doresc tuturor! La multi ani David Andrei, sa cresti mare si frumosNoi am petrecut un revelion tare frumos impreuna cu rudele. Fata a dormit toata noaptea. Chiar am putut sa ne distram in voie desi in casa era o galagie de nedescris ea a dormit neintoarsa. De mot a fost iarasi foarte dragut. A ales cheile la masina, parfumul si rujul Nu prea i a placut sa i se taie din par, dar si a revenit repede. Sunt mandra ca avem o fetita asa frumoasa si cuminte si imi place la nebunie ca ne intelegem din ce in ce mai bine. Facem caca si pipi numai la olita, am invatat o sa ceara si asa imi dau seama ca face ceva. Laptic de la san mai papam doar dimineata, in rest mancarica toata ziulica si fructe cat incape. Am inceput sa facem singurica cativa pasi timid asa. Eu si tati suntem innebuniti dupa galusca si am decis ca spre sfarsitul acestui an sa mai facem un bebe. Casa si bebe2 sunt proiectele pt 2010 Va pupam!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Arriel spune:

Eliza Teodora
David Andrei
Sa cresteti mari si sanatosi!
La multi ani si puiului meu care implineste astazi 11 luni!

Noi suntem un pic obositi dar cred ca de la atata stat si de la vreme. Ieri as fi vrut sa mergem prin Herastrau dar daca a plouat nu am mai iesit...si nici azi nu e prea grozava vremea. De revelion am fost la ai mei, a mai venit un cuplu de tineri, vecini din bloc. La 12 am iesit afara, Thea a fost foarte incantata de artificii, nu s-a speriat deloc. S-a culcat abea pe la 2,30, cand a doborat-o somnul.
Revin mai tarziu cand incerc sa pun si cateva poze

Mami de Thea Bianca (03.02.2009)

http://www.flickr.com/photos/cristiserban/sets/72157617398070712

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns justme25 spune:

Cand se inchide fontanela la copii?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DarkBendis spune:

Auleuuu

cum de am uitat

LA MULTI ANI THEA!!!

Dark Bendis
& Hogmanay Baby (31.12.2008)

"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisa79 spune:

La multi ani ELIZA,DAVID,LUCAS!
IoanaN te rugam sa mai treci pe la noi

Dark,misto scaunul,sa il foloseasca Mister Mister cu placere. ai sa fi foarte multumita de el. Ieri am instalat ,IN SFARSIT, si Cristi scaunul Anei in masina si am facut primul drum cu ea intoarsa,nu vreau sa va zic ca era numai un zambet de bucurie.Sanatate multa lui Mister
Miere,o sa fie bine,prima zi e mai grea.
cuscra cum se simte Razvan??
IrinaC cum mai e Ochila?? Bebelusi,Bladut ce mai mai face??

claudia,si eu cred in homeopatie,prefer homeopatia in schimbul medicamentelor. Noi asa am si trecut peste raceala sau alte probleme.Singurul medicament care i l-am administrat Anei a fost tylenolul. acum cu raceala i-am dat oscilo pentru imunitate.

Apropo de autism,cunosc si eu pe cineva care are un baietel un pic mai diferit. baiatul are 2 ani si 2 luni si nu zice nimic pe intelesul noastru. vorbeste toata ziua pe limba lui,pediatra vrea sa il trimita la logoped. parintii mi-au zis ca a inceput sa faca pa-pa,mama nici nu vrea sa se gandeasca e ceva neinregula cu el. e un dragut,dar tipa toooata ziua si nu te poti intelege cu el. e greu sa vezi asa ceva,e greu ca tu ca mama sa iti expui copilul la un risc,oricat ed mic ar fi el.
nici noi nu vom face curand vaccinul,in programa data de pediatra scrie ca trebuie facut pana in 15 luni
Da,Selene,cum a zis Miere,procentajul la baieti e mult mai ridicat.
va pup si o zi buna sa aveti!

Mergi la inceput