Burtici cu flori de liliac de mai-iunie 2010 (27)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns moni_or spune:

La multi ani cu intarziere celor ce si-au serbat ieri ziua numelui!

Raportam si noi vizita la medic ieri, bebe e 100% baiat, in principiu e bine, e doar putin mai mic dupa lungimea femurului, dar ok. La morfofetala voi merge in Ungaria pe la inceputul lui febr., la 23-24 sapt. Abia astept!

Analize - d-rita mea mi-a spus sa mai fac doar in trim. 3. Mi-a dat in schimb sa iau si MagneB6, zicea ca previne contractiile.

Hainute - noi vom fi cat de cat acoperiti pentru inceput, avand in vedere ca bebe e tot baietel, mai avem de la Luca. De pe la 6 luni incolo in schimb va trebui sa-i mai luam, ca dupa ce am inceput diversificarea s-au patat si hainele mai usor.

MIRA - si eu stiu ca in sarcina colesterolul e un pic marit.

Monica, mami de Luca Andrei (17.07.2008) si 19+ cu Alexandru Matei
Doamne, ai grija de minunea din burtica mea!

"Dragostea este indelung rabdatoare, este plina de bunatate: dragostea nu pizmu ieste; dragostea nu se lauda, nu se umfla de mandrie, nu se poarta necuviincios, nu cauta folosul sau, nu se manie, nu se gandeste la rau, nu se bucura de neleguire, ci se bucura de adevar, acopera totul, crede totul, nadajduieste totul, sufera totul. Dragostea nu va pieri niciodata." (1 Corinteni 13)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alinutzaa spune:

Stati un pic dragutelor sa fac capitol nou. Sper sa mearga repede ca la cat de greu merge forumul

Alina, mamica mandra a piciului Tudor si 20+

Handmade by Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns n_a_n_a spune:

Citat:
citat din mesajul lui Crissy_C

Nana, nu ai de ce sa te ingrijorezi cu greutatea, din cate stiu eu esti in grafic daca pana la jumatatea sarcinii ai luat 6 kg, inseamna ca vei avea intre 12-15 kg in plus la nastere, deci e bine.

As vrea sa te intreb ceva, daca nu e prea personal: am vazut ca ai spus ca ti-au dat sa faci analize de coagulare din nou. Si mie mi-a spus dr meu sa le fac, pt ca am presiunea (rezistenta) in arterele uterine putin mai mare. Mi-a spus ca poate fi din cauza colesterolului sau ca poate fi un semn de preeclampsie in trim 3, chiar daca acum sunt hipotensiva.... La tine e aceeasi problema, sau stii mai multe detalii?

Multumesc mult.

Cristina, fericita 17+ cu Patricia

Emotionante filmuletele de la eco !
Eu am ceva probleme, care inainte de sarcina erau minore, dar acum s-au agravat putin: un prolaps de valva mitrala (nu mi se inchide bine "capacelul" dintre atriul si venticulul stang la inima), tahicardie si o usoara hipertensiune (tensiunea mica in jur de 10, tensiunea mare ok); pe langa asta, am cam multisoare trombocite si mi se coaguleaza sangele cam repede - deci am predispozitie la tromboza. Combinate cele de mai sus cu sarcina si statul in pat, care favorizeaza formarea de trombi mai ales in picioare - e ingreunata circulatia datorita lipsei de miscare (stau in pat de la 6 saptamani) a rezultat tratament cu Aspenter de la inceputul sarcinii si monitorizare mai atenta a anumitor "parametrii de functionare". Colesterolul meu este ok, la Doppler s-a constatat o usoara rezistenta pe artele uterine.
Nu stiu cat ti-am fost de folos...

Nana 21+ cuIubirici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mai_iun_2010 spune:

Mi-a luat 20 de minute ca sa fac un capitol nou , capitol pe care il gasiti aici

Mergi la inceput