BRAVO DECENUELA! Pufuleti2010-HAI ROCO,VIKII!(91)
Raspunsuri - Pagina 19
Andre_lina spune:
HELLO!! LA MULTI ANI!
BEBE LUCA ARE 3.200, E BINE DAR VA STA LA OXIGEN AZI.
MAMI DECENUELA A AJUNS IN SALON, DOARE OPERATIA LA RIDICAT DIN PAT... DAR E CURAJOASA![]()
!
Noi, revelion de pomina, dormit iepureste, azi Tudor a avut o mare criza de colici.. dar acum doarme ca un ingeras...
Sa citesc si revin!
Andrelina,
DE
Tudor Andrei prematurul de 3,2 kg la 35 sapt (01.12.2009)
Doamne, ajuta-ne sa trecem peste toate incercarile!
primele poze
poze burtica
toate pozele INCLUSIV BEBE TUDOR PATRIOT
PRIMUL CRACIUN CU TUDOR- THE PATRIOT
Andre_lina spune:
Multumim pentru urale! Suntem baietei mari
!
Eu mentin umiditatea la 60-65 cu niste vase cu apa la geam, langa calorifer... am de gand sa achizitionez un umificator.
Decenuela a facut ceza pt ca se rupsese apa, contractiile au inceput mai tarziu si travaliul ar fi durat f mult... din cate a inteles ea, oricum ne va spune ea mai multe.. ceva si legat de bebelus, sa nu faca tahicardie... tot ce va zic e ceea ce a prins si ea.. stiti ca nu iti explica nimeni pe romaneste.
Sunt obo, am papat tiramisu... si multe altele, tac ca sunt burtici pe aici...
Andrelina,
DE
primele poze
poze burtica
lorex spune:
http://www.youtube.com/watch?v=DNCxJnxGDng&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=SSrH_oqnrl0&feature=related
pt cui ii place vioara
http://www.youtube.com/watch?v=JN2SQ4m7M04&feature=PlayList&p=6D60BE0F8EA487BF&playnext=1&playnext_from=PL&index=17 pt final un mic violonist simpatic ![]()
_
Lorex - Pufuletus Dependentus de 31+ ....10 kile
cu
IURIA
www.flickr.com/photos/44547000@N05/sets/" target="_blank">album
LA MULTI ANI 2010!!!

cristies spune:
Multumesc Vikinga, Mariucasara si Andre_lina de explicatii.
Acum, dupa nasterea lui Luca ma credeti ca mi-e teama sa ma duc la baie? Stiu ca trebuie sa vina bebe, abia il astept dar am asa mari emotii si o teama de necunoscut groaznica. Care pana acum nu o aveam. Cred ca mi-e mai teama de teama decat de nastere. Parca sunt copil...
Hai ROCO!!!!

37+
AMR 3 saptamani!
Bebe e complet dezvoltat. Sa vedem cand o fi pregatit sa ne cunoasca :).
amiss_zip spune:
La multi ani burtici si mamici
. Ma bucur mult ca au inceput sa apara bebelusii. Imi cam da fiori asta.
Nu prea am simtit sarcina asta. A trecut foarte repede cu serviciul si cu o fetita de 3 ani acasa. As putea spune ca este mult mai bine decat la primul samburel din punct de vedere psihic. Am fost mai relaxata si mai putin ingrijorata si obsedata de cum va fi, ce voi face, dar daca...si asta ca nu prea am avut timp sa ma gandesc la mine si la bebe prea mult.
Dar de doua saptamani, pentru ca stau acasa, au inceput sa ma ia emotiile!
Noi vom avea acum un baietel. Am vazut ca sunt foarte multi baietei pe cale sa vina. Am avut mereu impresia ca sunt mai scumpi la vedere si mai raruti dar parca de un timp apar din ce in ce mai multi.
La prima sarcina am nascut natural, tot la CF2 cu dr. Nayel. Am vazut ca am cateva colege aici la pufuleti
, colege de maternitate.
Fetita a venit cu 3 saptamani mai repede.
Am inteles ca baieteii vin mai tarziu...si ca e mai usor la a doua nastere. Asa este mamici de doi -trei samburei?
Cum a fost la adoua nastere pentru voi - (natural)?
Mult succes lui Roco si Vikii!
Aveti grija de voi! Multa odihna si mai revin dupa ce mai citesc din urma.
Va pup!
cristies spune:
Lorex, uite unul dintre motivele pentru care eu iubesc Anglia! Sper sa va placa!
37+
AMR 3 saptamani!
ratusca_mica spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui amiss_zip La multi ani burtici si mamici Nu prea am simtit sarcina asta. A trecut foarte repede cu serviciul si cu o fetita de 3 ani acasa. As putea spune ca este mult mai bine decat la primul samburel din punct de vedere psihic. Am fost mai relaxata si mai putin ingrijorata si obsedata de cum va fi, ce voi face, dar daca...si asta ca nu prea am avut timp sa ma gandesc la mine si la bebe prea mult. Dar de doua saptamani, pentru ca stau acasa, au inceput sa ma ia emotiile! Noi vom avea acum un baietel. Am vazut ca sunt foarte multi baietei pe cale sa vina. Am avut mereu impresia ca sunt mai scumpi la vedere si mai raruti dar parca de un timp apar din ce in ce mai multi. La prima sarcina am nascut natural, tot la CF2 cu dr. Nayel. Am vazut ca am cateva colege aici la pufuleti Fetita a venit cu 3 saptamani mai repede. Am inteles ca baieteii vin mai tarziu...si ca e mai usor la a doua nastere. Asa este mamici de doi -trei samburei? Cum a fost la adoua nastere pentru voi - (natural)? Mult succes lui Roco si Vikii! Aveti grija de voi! Multa odihna si mai revin dupa ce mai citesc din urma. Va pup! Amiss |
Bine ai revenit la noi!
A ramas acelasi DPN de pe prima pagina - 15 feb?
Ratusca
35+ 
AMR 5 SAPTAMANI
POATE PANA ATUNCI NE HOTARAM SI DE NUME...
dastefa spune:
La multi ani Tudor la implinirea primei lunite si sa scapi cat mai repede de durerile astea urate de burtica
cat despre Roco fara cuvinte prin ce trece saraca.Nici nu ma gandeam ca pana acum nu incep urarile de bun venit pe lume al bb ei
Larisel daca faci baita in camera fetelor e clar de unde vine surplusul de umezeala.
Cat despre CIC in Iasi cica n-ar fi vorba de intarzieri asa mari,poate o sa fie ceva mai normala situatia acum ca sa nu intram cu toatele in butoi in viitorul apropiat
Mihaela
36+
Miruna si
Daria-Stafania-16.11.2006
asa creste Daria
cristies spune:
Si aceeasi bucata inregistrata in studio.
37+
AMR 3 saptamani!
Andre_lina spune:
national geografic, frumos despre sarcina gemelara
Andrelina,
DE
primele poze
poze burtica