BRAVO DECENUELA! Pufuleti2010-HAI ROCO,VIKII!(91)
Raspunsuri - Pagina 10
bAly spune:

La Multi Ani, mamici si burtici de pufuleti! Un an nou plin de bucurii si impliniri, cu nasteri usoare si bebei sanatosi!
Felicitari mamicilor proaspete! Sa va traiasca bebei multi ani fericiti si voua multa putere si dragoste sa puteti trece peste toate incercarile ce vin cu bucuria tinerii bebeilor in brate.

Hai Decenuela!!!

Hai Roco!!!

N-am mai scris pe aici de un car de an, desi mi-am mai bagat nasucul si v-am citit.![]()
Noi suntem bine,(ignorind 'problemele' ce le avem cu toatele gen dormit mai rau, shushu noaptea mai des, oboseala la 3-4 pasi....) tot in versiunea 2 in 1 si sper sa o tin asa inca cel putin 4 saptamini.
Vine Surpriza
Alina
34+
, mamica de 2 fetite,
Andreea (27 iulie 2002) si
Laura (5 august 2005)
Ioanact spune:
LA MULTI ANI!
Multa sanatate, nasteri usoare si la termen va doresc in acest an!
ALBUM
POZE RECENTE
Ioana creste mare
Cum creste bebe Justina
ALINA
de
IOANA (11 Ianuarie 2008) +
24+
- Justina
DOAMNE AJUTA-NE, sa ne nastem sanatosi!
rlc_sandor spune:
LA MULTI ANI!2010
Mamidepuiuti,ma bucur ca ai intrat ,eu credeam ca ai scapat
hai fetele
,suntem alaturi de voi
Roco,Decenuela
BINE V-AM REGASIT IN 2010!SA DEA DOMNU SA AVEM PARTE DE NASTERI USOARE SI PUFULETI SANATOSI
http://community.webshots.com/album/562661491vXXSNd
Raluca,mamica Sonia Andreea si
32+
Andrei Casian
vikinga spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mianna scuzati fetele, nu ma cunoasteti, nastere usoara si fara probleme tuturor si prunci plini de noroc! io am trecut pe-aci sa-i amintesc vikingai ca-i tin pumnii si s-o rog pe Letizia sa ma lase sa ciocnesc sampania la miezul noptii (cu pumnii stransi e mai greu).fetita frumoasa, artificiile te-asteapta! Asculta, priveste si taci!...Din brate fa-ti aripi de fierSi zboara cu ele spre cer!... |
cu cei mai frumosi vikingi: Aldo, Nadja si Letizia mica din burticaAMR 2-3 zile
danyelana spune:
LA MULTI ANI IN 2010!!!
Nu v-am mai citit de anul trecut.
Sper ca ati trecut cu bine in noul an si vi se vor implini toate dorintele. 

Baly, ce ma bucur ca ai mai trecut pe aici.
Acum
37+ cu bb mic si scumpic
Arthur
AMR - 3 saptamani !!!! (nu-mi vine sa cred)
Am intrat in luna a noua !!!!
pozele mele
"L'inspiration, c'est de travailler tous les jours."
Charles Baudelaire
vikinga spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Andre_lina HAI CA VINE SI MEDICUL DECENUELEI, INCA NU A INTRAT IN CEZA, asteapta, i-au dat no spa si incearca o naturala insa preconizeaza medicul, ca va dura f mult si bebe Luca nu e la termen... |
cu cei mai frumosi vikingi: Aldo, Nadja si Letizia mica din burticaAMR 2-3 zile
miremia spune:
La multi ani fetelor!
Fie ca noul an sa ne aduca numai bucurii, bebelusi sanatosi si mult laptic!
Mai bag niste 

pentru fete, Decenuela si Rocco, caci vad ca bebe de Vikinga mai vrea sa stea in burtica draga de ea.

toate burticile minunate si mamicile fericite!
Mirela
35+ 
Andre_lina spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui vikinga
Andre_lina spune-i ca o imbratisam si-i trimitem cele mai bune ginduri si o groaza de energie pozitiva sa-i dea forta si putere si ei si lui Luca cel mititel dar luptator! Draga de ea ce de amotii are acum! Mai fetelor dar voi ati observat ca ar fi zis ca are contractii ori dureri? Asa deodata sa se rupa apa? A trebaluit azi prea mult? Vikinga cu cei mai frumosi vikingi: Aldo, Nadja si Letizia mica din burticaAMR 2-3 zile ![]() |
N-a avut nicio contractie. S-a rupt apa direct si acum zice ca incep contractiile, poate reuseste sa nasca natural, ca asta si-a dorit!
Doamne, azi era dpn-ul meu si faceam misto cu ea ca o sa imi zica aia la spital: hai cucoana impinge mai repede ca vine anu nou...
Cica e chef si petrecere la spital acolo intre doctori!!
Asa sa vina si Luca, vesel ca vine in zi de sarbatoare!
Vikinga, tu urmezi oare? Multa bafta! sa iasa sprintena!
Andrelina,
DE
Tudor Andrei prematurul de 3,2 kg la 35 sapt (01.12.2009)Doamne, ajuta-ne sa trecem peste toate incercarile!
primele poze
poze burtica
toate pozele INCLUSIV BEBE TUDOR PATRIOT
PRIMUL CRACIUN CU TUDOR- THE PATRIOT
danyelana spune:
Vikinga, eu nu imi amintesc sa se fi vaitat de contractii. Avea doar durerile obisnuite de toate alea pt ca bebe se impingea si nu mai avea loc.
Letizia ce mai face? Mai sta sau a decis sa vina?
Mai e un sfert de ora si suntem in 2010 asa ca poate veni 

Acum
37+ cu bb mic si scumpic
Arthur
AMR - 3 saptamani !!!! (nu-mi vine sa cred)
Am intrat in luna a noua !!!!
pozele mele
"L'inspiration, c'est de travailler tous les jours."
Charles Baudelaire