Naste VIKINGA
Raspunsuri - Pagina 7
vikinga spune:
Mihaela drum bun si sa aveti o vacanta de vis! Asa dor ce imi e de Egipt ori de o tara mai de pe la dreapta cu nisipuri si tot ce inseamna o tara araba. Totul e atit de altfel si interesant de vazut si simtit la pas. Lil' multumesc, mai sa stii ca ai dreptate, la asta nu ma gindisem, se grabeste fie-mea asa incetisor ca nordicii, ei ce atita graba:)Helbi, sabina sa vedem pe cine nimerim cu ziua de nastere ca pe Matei a lui Buli l-am ratat:)Mianna pai pot sa fac un ban cinstit ma fac fata-n casa, ca vb aia 10€ pe ora costa si de Sarbatori cum se ia vacanta cer cu 25% mai mult:) pe bune, nicodata nu am avut casa atit de aranjata si cu miros proaspat geruit pe 1 ianuarie! Pai erau numai farfurii, pahare, semne de petrecere, miros de sarmale, pomul rablagit dar la locul lui. Chiar asa e prima oara cind il scot atit de repede, a trebuit ca era jumate pe jos, Nadja e numai cu rochitele prin casa si tre sa facem caldura ca sa faca ea moda pe aici. dar mai au copiii unul la ei din asta din artificial, mititel dar frumusel, alb cu podoabe numai mov, culoarea preaiubita a Nadjei.Cel mai rau imi pare ca nu am facut si eu o piftie, o tochitura moldoveneasca cu mujdei, o sarma, sa miroasa e Craciun romanesc ca anul trecut, ca eu sperind ca nasc in ultima sapt din 2009 si facind orice era posibil pt asta am zis sa nu le iau nasul alora la spital:)) Leditia, mamagiuliei, draga Lorelei va multumesc de gindurile bune. Vikinga cu cei mai frumosi vikingi: Aldo, Nadja si Letizia mica din burticaAMR 2-3 zile
vikinga spune:
Citat: |
citat din mesajul lui conchita Letizia, hai puiule cu sorcova, te asteptam la colindat! :-))Vikinga, e de bine, de ziua ei o s-o sarbatoreasca mereu tot mapamondul, iti dai seama? :-) asta cu gravidenia pe viata - am avut si io o alarma falsa doua saptamani inainte de termen si eram asa fericita. dupa aia, cu cat ma apropiam de termen, cu cat nu mai voiam sa nasc. mi-as fi dorit sa raman gravida si dupa nastere. :-))lasa sampania, mai bine inca un ceai de zmeur, ca de la aia te-a luat cu contractii, precis. :-)) La Multi Ani, si sa nasti usor ca fulgul. nimic |
Tzuni spune:
Vikingo, esti nevorbita... O sa faci un pui vorbareeeeet
Acu 5 min era sa fac infarct - am primit un mesaj de suflet de la prietena noastra draga - HinT Mi-a facut seara frumoasa!
Hai, nasti odata sau ce faci? Ca-mi pierd rabdarea!
PS. Avem voie sa plangem cand se intampla minunea? Ca io-s de-aia cu bocit si jelit la bucurie! Cand m-oi marita oi fi toata o lacrima si-un muc!
www.youtube.com/watch?v=xiIm0elzalI&feature=related" target="_blank">THAT's ME
ariel_7000 spune:
draga vikinga, iti urez nastere de vis! si...nu stiu ce gene aveti voi moldovenii, insa e ceva cu ele!
amandoi copiii mei sunt nascuti cu inducere, alex intrase in 43 de sapt si iesea fum dn cuptor, iar teo a fost stopat cu litice, ca venea primaru' sa taie panglica la inaugurare, iar dupa ce a plecat mi-a rupt tanti aia membranele sa pot si eu sa nasc ... cert e ca amandoi si-au ales ziua de nastere, s-au nascut cand au avut ei chef si anume de ZIUA LOR: 10 aprilie (2003, respectiv 2008)
sa revenim la genele voastre moldovenesti.....vad ca ai avut copii cu greutate si tu!!! pai teo al meu a reusit sa ne lase pe toti paffff cu cele 4.600 kg ale lui si cei 57 cm, iar eu am mancat 9 luni numai portocale si branza!!!! aceleasi ape ma trec si pe mine cand imi amintesc...
aaaaa, nu eu sunt moldoveanca!!! barbat'miu e cu zestrea genetica!!! copiii mei nu au mostenit de la mine decat vorbaraia (si inteligenta )...in rest, bucatele rupte din moldoveanul meu....si cica parul blond si ochii albastri sunt gene recesive si mai slabe
mai sunt si alte metode de indus, mai placute decat ceaiul de zmeur
mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)
" SAVE THE EARTH, IT'S THE ONLY PLANET WITH CHOCOLATE!"
Sabina spune:
Vik, vezi ca Tzuni chiar lacirmeaza la din astea:)
Tin minte ca m-am intalnit cu ea cand avea bb Gheo vreo cateva zile (noi suntem vecine si iesisem eu mandra cu el la plimbare)
vaai, ce l-a mai dragalit si mangaiat, si asta urea de placere:))), cred si eu, asafata frumoasa sa puna mana pe el:))
Da era f emotionata Tzunella:)
Auzi, daca te ajuta sa nasti mai repede....pai sa continue mineriada
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Cum mi-am alaptat copiii
Sabina's blog, Sofia Galagia si bb Gheo
vikinga spune:
Tzuni da dom'le limbarnita, am vrut sa arat ca-mi exercit cum vreau eu dreptul de a discuta asa cum cred eu si despre ce vreau eu pe un forum, vreau sa ma fac vinovata de a nu fi ontopic intre prieteni. Fu protesc adica. Pai daca Mihaela imi zise de Egipt adica cum sa vina careva sa-i zica telegrafic "userita mihaela nu-s permise divagatiile pe alta teme, reveniti la dilatia vikingei.puuunct" "userite nu va mai salutati, nu va intrebati de sanatate ca nu se suporta accesele de prietenie.punct, propunem sa scoatem pupicii.puuunct. dorim forum de femei reci in toate, forum de femei care nu se cunosc si nu ar vrea sa se cunoasca ever. puuunct."Ariel vai mie 43 de saptamini pai da o fi ceva cu genele astea, ca mama de ex moldoveanca adevarata si chiar nascuta intr-o familie de tarani gospodari si acum vorbeste de mine ca m-am nascut saraca de mine inainte de termen, un fel de prematura asa la 38 de sapt si 4kg, lucru nemaintilnit in familia noastra sa se nasca vreun bb inainte de 40 de sapt! Si asta pt ca i se facuse rau fratelui meu care avea 5 ani si l-a carat in brate pe burta pina la spital ca nu mai avea rabdare sa astepte autobuzul si spitatlul era aproape, la 2 statii doar. Ptiuuu si femeile din ziua de azi lesina numa' intre masina si casa:))Si de singura metoda neincercata nu zic decit ca la noi amorul terapeutic nu are cum sa fie:), eu de nu-s vrajita si-n toane nu-mi iese decit gimnastica si la dimensiunile mele de gazelo-elefant .., ori amor amor ori deloc:) Ahhh plus ca de cind a auzit sotzul ca ,,,capusorul bebelinei e atit de jos de i l-a gidilat moasa cu degetul prin deschizatura colului care e moale ca de nascut a zis ca Doamne feri asa indecenta brrr cu chestia aia in capusorul zinei niciodata. Sabina ma duc sa vad mineriada, ce acupunctura, ca tot o astept pe doamna cu acele sa vina din clipa in clipa:)Vikinga cu cei mai frumosi vikingi: Aldo, Nadja si Letizia mica din burticaAMR 2-3 zile
buli spune:
Citat: |
citat din mesajul lui vikinga Buli intii de toate La multi ani lui Matei! |
merci
am incheiat o petrecere, duminica avem alta cu prietenii care n-au fost in oras ;)
auzi, dar o muzica tare, sa vibreze ... ai incercat?
www.youtube.com/watch?v=YhWZ7bpfQag" target="_blank">@
szivarvany spune:
`Mneatza ! O cafea, un ceai de zmeur ?
Vikinga, vino cu vesti !
Mai, si io plang la evenimente fericite, ma simt asa de coplesita de sentimente (si am mereu la mine di tuoate felurili)
-------
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) cu Sela
-------
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet povestea licuriciului Emma
"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"
NU RAMANE INDIFERENT !
BOGDAN
si
DAVID
Sabina spune:
Asta nu pricep nici eu, Vik, adica forumu asta s-a format cu putini oameni, si au tot venit altii care sunt f f faini si din ce in ce atmosfera relax a crescut, acuma insa cand sunt f multi, e greu sa se mai inteleaga om cu persoana, dar totusi mi se pare aiurea sa petinzi ca prieteniile sa nu mai existe, sau ma rog, unde se cunosc doar in forum, simpatiile , ca poate prietenie e mult zis.
cat despre mineriada, a devenit cascadorii rasului, pe bune :))
mai ales colosha la subsoale, oare un hohot bun de ras nu-ti rupe apa aia odata, mama ei :))))))))))
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Cum mi-am alaptat copiii
Sabina's blog, Sofia Galagia si bb Gheo