Naste VIKINGA

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns DarkBendis spune:

Dupa cezariana eu am primit co-codamol si inca ceva (oare paracetamol sa fi fost? zau ca nu mai tin minte si a fost abia anul trecut).

Tare ma bucur ca Laura se simte bine si ca Letizia deja apreciata lapticul lui mami

Dark Bendis
& Hogmanay Baby (31.12.2008)

"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliana csaki spune:

Felicitari Vik, sa va aduca numai bucurii mica printesa mare. Bine-ai venit pui, sa ai parte de tot ce-i mai bun in viata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buli spune:

pofta mare la tzitzi sa aiba Letitzia si mamica frumoasa sa se refaca rapid.

www.youtube.com/watch?v=YhWZ7bpfQag" target="_blank">@

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Felicitari Laura!!!!
La multi ani Leditia!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns columbiana spune:

Felicitari frumoaselor , Vikinga refacere rapida, Letitzia, bine-ai venit pe lume!

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=137759

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alizee spune:

Bine ai venit Letizia !
Sa papi bine si sa cresti mare !
Refacere rapida, Vikinga !

allinta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

Felicitari vikinga!
Sa va traiasca si sa fie sanatoasa micuta Letizia!

POZE CU NOI
de David Christian
Speranta si incredere pentru David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eftimie C. spune:

Bravo Vik Jos palaria pentru asa mandrete de fata si pentru asa mami/moldoveanca de soi
Va doresc sanatate, multa fericire si numai bucurii alaturi de familia voastra minunata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vikinga spune:

Va mulutumesc din tot sufletul pentru atitea ginduri frumoase, noi suntem in al noualea cer!!!Sunt acum acasa doat cu fetele mele, cum a zis si papi azi dimineata cind a plecat cu Aldo, aoleo cica dar am ceva fete de pupat inainte de plecare:))Letitia e o dulcica, mai mult miauna decit plinge, de fapt nici nu apuca sa-si dreaga si ea vocea ca deja sunt citeva perechi de ochi in jur asa ca da si ea cum se cuvine zimbetele in coltul gurii in stinga si in dreapta:) Are asa o finete in ea de ne adresam numai cu senorita ca parca tre sa te simti nush cum sa zic in fata ei:) E un copilas tare bun simt asta de pe acum si ca bebelusa ma declar super multumita, se lupta si ea cu febra lapticului la mami, o enerveaza dar se apuca iar de bolovani si deja am trecut de noaptea ce grea, acum e mai bine. Asa o finete de fata sa o pui la munca asta de instalator si de desfundat canalele cu laptic ale mamei, parca te si jenezi in fata ei, serios asa:) pai ei i se cuvin numai pufuri si norsiori rozalii.Revin cu povestiri usor usor ca acum s-a trezit mititica familiei, .Vikinga cu cei mai frumosi vikingi: Aldo, Nadja si Letizia mica din burtica, in prelungiri de pe 1 ianuarie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natalia_nica spune:

Vik, m-am emotionat! Un pupic maare senioritei! si mamicii

Mami de Denis (17.06.2006)

Mergi la inceput