Naste VIKINGA
Raspunsuri - Pagina 18
DarkBendis spune:
Dupa cezariana eu am primit co-codamol si inca ceva (oare paracetamol sa fi fost? zau ca nu mai tin minte si a fost abia anul trecut).
Tare ma bucur ca Laura se simte bine si ca Letizia deja apreciata lapticul lui mami
Dark Bendis
& Hogmanay Baby (31.12.2008)
"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"
liliana csaki spune:
Felicitari Vik, sa va aduca numai bucurii mica printesa mare. Bine-ai venit pui, sa ai parte de tot ce-i mai bun in viata.
buli spune:
pofta mare la tzitzi sa aiba Letitzia si mamica frumoasa sa se refaca rapid.
www.youtube.com/watch?v=YhWZ7bpfQag" target="_blank">@
columbiana spune:
Felicitari frumoaselor , Vikinga refacere rapida, Letitzia, bine-ai venit pe lume!
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=137759
Alizee spune:
Bine ai venit Letizia !
Sa papi bine si sa cresti mare !
Refacere rapida, Vikinga !
allinta
Leditia spune:
Felicitari vikinga!
Sa va traiasca si sa fie sanatoasa micuta Letizia!
POZE CU NOI
de David Christian
Speranta si incredere pentru David
Eftimie C. spune:
Bravo Vik Jos palaria pentru asa mandrete de fata si pentru asa mami/moldoveanca de soi
Va doresc sanatate, multa fericire si numai bucurii alaturi de familia voastra minunata!
vikinga spune:
Va mulutumesc din tot sufletul pentru atitea ginduri frumoase, noi suntem in al noualea cer!!!Sunt acum acasa doat cu fetele mele, cum a zis si papi azi dimineata cind a plecat cu Aldo, aoleo cica dar am ceva fete de pupat inainte de plecare:))Letitia e o dulcica, mai mult miauna decit plinge, de fapt nici nu apuca sa-si dreaga si ea vocea ca deja sunt citeva perechi de ochi in jur asa ca da si ea cum se cuvine zimbetele in coltul gurii in stinga si in dreapta:) Are asa o finete in ea de ne adresam numai cu senorita ca parca tre sa te simti nush cum sa zic in fata ei:) E un copilas tare bun simt asta de pe acum si ca bebelusa ma declar super multumita, se lupta si ea cu febra lapticului la mami, o enerveaza dar se apuca iar de bolovani si deja am trecut de noaptea ce grea, acum e mai bine. Asa o finete de fata sa o pui la munca asta de instalator si de desfundat canalele cu laptic ale mamei, parca te si jenezi in fata ei, serios asa:) pai ei i se cuvin numai pufuri si norsiori rozalii.Revin cu povestiri usor usor ca acum s-a trezit mititica familiei, .Vikinga cu cei mai frumosi vikingi: Aldo, Nadja si Letizia mica din burtica, in prelungiri de pe 1 ianuarie
natalia_nica spune:
Vik, m-am emotionat! Un pupic maare senioritei! si mamicii
Mami de Denis (17.06.2006)