Gravidutze si mamici de Cluj-148 - LA MULTI ANI!!!
Raspunsuri - Pagina 7
Gabriela77 spune:
In alta ordine de idei, aseara am aflat ca tati nu e asa incantat de prenumele Emma, asa ca poate schimbam ceva pe ultima suta de metri...desi e asa incetatenit la Sara...hm...Ca varianta pt Emma, el propune Ana, ceea ce imi place si mie...dar ce greu....o sa ne hotaram cand vedem fetisoara mica!
Gabriela, mami de
Sara Ioana (29.08.2007) si Emma Sofia
37 +
Eu zic ca vii cam peste o saptamana, dar tu...vii cand stii...
Victo spune:
hello hello de Anu' Nou!
Noi am reintrat in program...noi la serv, piti la gradi, cu drag si spor :)
Succes tuturor gradinarilor si la cat mai putine imbolnaviri!
despre bbelas..el e bine, mi-a dat un pic emotii in wk ca am avut niste sangerari, nu abundente, dar oricum..nu normale..asa ca ieri am fost la eco din nou..totul e la locul lui, fragilitate capilara..prin urmarea trat cu vit C, arnica , progesteron, ceai de cretisoara (azi le voi procura)... fara efort...din astea..:)
spor la treaba!
gabi, cand vad ca postezi cate ceva..ma si gandesc..gata-i? D:)
Paula
12+ si Stefan (30 oct. 2007)
eladea2005 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Gabriela77 O zi frumoasa tuturor! Azi am 37 de saptamani si 3 zile, adica exact cat aveam cand s-a nascut Sara! Gabriela, mami de Sara Ioana (29.08.2007) si Emma Sofia 37 +Eu zic ca vii cam peste o saptamana, dar tu...vii cand stii... |
uauuuuuu...cred ca te napadesc emotiile si amintirile...

Andreea si Eric, micul meu univers... (9 decembrie 2007) si
14+ERIC, POZE RECENTE
ERIC IN 2009
ERIC , PRIMUL ANISOR
Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
Pui mic, mic...
BLOG DE PICI...
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...
Victo spune:
olala..andreea..pai tu mai ai un pic, mama, si nasti :):)
io n-am nimic nou de zis..doar am schimbat semnatura..13...ca si nr. de la apart, nr de la masina, DPN...:):)
Paula
13+ si Stefan (30 oct. 2007)
elenuta23 spune:
salutare fetelor
noi sunetm binisor, mai tuseste doar cand ii dau siropelul, acuma sper sa se faca bien si sa nu mai primim nici un virus ![]()
a inceput sa i se lege si kk, dupa tratamnetul ce il urmam, daca era dupa medicul de familie tot asa eram pana cand,nu stiu,dr la acre am fost ,ne-a spus ca din cauza scaunului lichid ,pe care il face ,nu pune asa mult in greutate. acum spe sa isi revina , sa i-a in greutate
baieti sunt afara iar eu profit de ocazie, Iulia doarme si eu pierd vremea![]()
gaby frumose nume alegeti voi , eu vroiam Ana Sofia , insa are cineva acest nume si ne-am reorientat .![]()
apopo...se iveste o noua ocazie sa imi schimb aparatul cu unul mai profe
, se pricepe cineva la asa ceva....as vrea niste recomandari daca se paote, sunt nehotarata si ns ce sa alesg, canon sau nikon
, am un buget cam de 30 mil.....
mersi
Elena , mamica lui
Dragos Stefan (9mai2007) si
Iulia Anamaria (16 sept2009)
antoni spune:
Gaby-poate-i place la caldurica, nu se va grabi pe frigurile astea, desteapta fata!
mie-mi place si Ana, e un nume frumos.cum a fost cu prima nastere ca nu mai stiu, te-a chinuit tare?
Victo-ai grija de tine, si chiar repaus, nu ridica nimic, nu care de la cumparaturi, nici macar cateva kile ca tu nu-ti dai seama dar tot e mult!sanatate multa!
Ioana-da, am ajuns la performanta de 52,5kg, hihi.acum ca mi-au trecut greturile, sper sa pot sa pun si eu putin.bine, oricum am scrise cat puneam data trecuta si incerc sa nu depasesc.m-am reapucat de alaltaieri de miscare si e ok, sper sa pot sa fac si eu cate ceva ca e nasol fara, mai ales ca eram obisnuita.
Oana-si mie-mi place, cum se mangaie pe burtica,hihi.
Co-am fost azi si am inscris-o la gradi, va fi cu Carina in grupa.cand am intrat la ei, a ta cu gura mare a salutat" hello", vai asa era de dulce,hihi.am mari emotii,sper sa se integreze si sa nu faca acolo crize.plus ca noi suntem si cu pampersul inca...au zis ca nu-i problema.n-am ce face ca nu vrea sa ceara olita.daca eu prind momentul ok, daca nu, vorba ei:"nu-i nici o problema"![]()
ma duc la papica , am cartofi cu maioneza si mi-e o pooooftaaaaa....ma duc sa infulec
in rest bine, creste burtica, se vede putin,hihi.
Meli
9+ si
Timea-Larisa(08.07.2007)
antoni spune:
Elena-noi avem un prieten de profesie fotograf, il gasesti la mine pe hi5 daca vrei sa vezi ce poze face sau www.gabriphoto.ro, el zice ca nikon e mai ok decat canon, acum...daca vrei il intreb.
Andreea-ce repede vroia Eric sa va vada,hihi.se vede burtica deja?
Meli
9+ si
Timea-Larisa (08.07.2007)
elenuta23 spune:
andreea,eric

meliai un pm 
co voi ce aparat aveti ??????
Elena , mamica lui
elenuta23 spune:
fug la somnic.......![]()
va sarut
www.versu.ro/elenuta23-1405.html" target="_blank"> doar un clik pt un vot
Elena , mamica lui
bex spune:
Hello:P
Anca, merci acum de cafea, de dimineta am citit si am baut inainte sa merg la scoala
Meli, sa fie de bun augur inscrierea:)
Gabi
daca e sa zic eu...parca Ana mi-ar placea mai mult, Emma parca e mai Dickensian, cumva;), o chetie faina in Finlanda ai 3 luni sa pui nume copilului, un tip cu care lucreaza Andrei si-a numit fetita nascuta in noiembrie Henna, fain, nu?
Elenutza, exact aceasi dilema am avut noi, dar la Nikon D60 am ramas, super ca o sa ai si un aparat mai profi
Andreea(Eric)
Paula, cum e Stefanut? Succces si voua la gradi