Gravidutze si mamici de Cluj-148 - LA MULTI ANI!!!

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bex spune:

La multi ani, fetelor!

Bine ne-am regasit!

Despre noi, am avut un sarbatori intr-adevar faine, mai intai Budapeste, apoi Belis 3 zile, minunat! Carina a fost tare cuminitca peste tot, la Belis numai cu adulti, dar a fost ok, rasfatata de toti si alintata, bineinteles....

Carina deja a ajuns la gradi, spunad in gura mare tuturor ce a mai inotat ea de Craciun:)

In alta orine de idei, am vazut un baietel adorabil, pe Stefan, pe care demult nu-l vazusem, e frumusel foc si ochisorii aia..ofof, ce vor mai ofta fetele:P. Anca de la noi

Elena e copii frumosi foc si o mamica tare norocoasa:)

Ioana, tare mi-a placut camera voastra, foarte simpatica, bbine ca v-ati simitit ok, de shopping banuiesc ca nu a mai fost cazul ca era inchis?

Ioana si tu esti o mamica tanara si frumoasa cu 2 copilasi minunati si tre sa recunoasc ca aratati bine toti 4 impreuna:)

Meli si eu ma gandeam la faza...peste 10 ani, sper sa ramanem amice cat mai mult timp:P

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinabojuc spune:

La multi ani si tot ce va doriti fetelor
Ioana felicitari pentru bebe Alees sa cresteti mari si sanatosi
Elena imi pare tare rau ca e racita Iulia. alexandra inca nu a racit dar ma tot astept fiindca si eu si sotul am fost raciti bocna. m-as mira sa treaca as pe langa ea.
Noi nu am fost plecati de sarbatori. de Craciun am facut botezul. l-am facut la mama acasa din lipsa cronica de finante. e jale, anul trecut ne-a mers tare rau. sotul e tare "optimist" si crede ca anul asta va fi si mai rau. anul nou m-a prins la pompa ce sa fac...asta mi-e meseria acum. de multe ori am vrut sa ma las dar cand o vad pe alexandra cat mananca de bine nu pot. de craciun doua zile m-au durut sanii de am crezut ca mor. ma chinuiam cate 2 ore sa ma mulg dar nu am renuntat. of ca tare greu mai e. sanatosi sa fim.
Am vrut sa pun niste poze de la botez dar tot nu am putut de sot. a pus stapanire pe calculator de sarbatori. meciuri peste meciuri si desene animate
vaiiiiiiiiii acu am vazut asta si eu am vrut

www.flickr.com/photos/22219026@N04/" target="_blank">POZE

alina, mami de Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_alexia spune:

Salutare!!!!

Mi-e asa dor de voi, o sa revin cu noutati.Pana atunci, am o intrebare: nu aveti rude, cunostinte care stau in Cluj si merg dimineata, in fiecare zi, spre Floresti (in interes de serviciu)?

MAMI(Adriana) & ALEXIA(28 aprilie 2007)

www.alexdamian.com/" target="_blank">Sa-l ajutam sa lupte...

N-AVETI UN LOC DE MUNCA PENTRU MINE?!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenuta23 spune:

adriana tot m-am gandit si am gasit un tip acre lucreaza la o spalatorie auto, daca vrei vb pe mess

tare necajita sunt Iulia a plecat cu tati la dr , sa vedem ce mai are,aceiasi tusa urata si muculei , in rest nimik, fara temperatura. e vesela si atre scumpa, simt ca totul se prabuseste in jurul meu, ma gandesc numai la prostii chiar nu mai suport..ma intreb de ce ea si nu eu????si tot asa,intrebari la care nu gasesc raspunsuri
D doarme si am ramas cu e acasa, imi era mila sa il trezesc

azi am sunat sa ii fac o programare ,la un ecograf pt inimioara, paraca nu mai am rabdare pana in 15 cand pot sa o programez.

nu pot intelege dc nu poti sa iti faci programare la un dr care iti doresti , in clinica , la dr la care vreau eu nu se poate deoarece ea consulta doar copii operati sau cei cu malformatii, vi se pare normal asa ceva????? asta a fost raspunsul cand am sunat pt programare traim in Romania

sunt tare ofticata...offfffffff

scuze ca incep noul an cu vesti rele

Elena , mamica lui Dragos Stefan (9mai2007) si Iulia Anamaria (16 sept2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca.b spune:

Salutare!
am ajuns si eu acasa dupa prima zi de munca din anul asta.

Co, Meli,

Elena, cum e Iulia? A venit de la dr?

Adriana, nu stiu decit persoane care fac drumul invers...din floresti in cluj in fiecare dimineata

Meli, eu am sta la Viena la o pensiune (in centru, pe Mariahilfe strasse, cu 65 euro pe noapte). se numeste hargita si e a unor unguri plecati din romania. poti sa-i cauti pe net daca te intereseaza.

PS: astea le-ati vazut? ce tari sint!:

Anca si Stefan (13.01.2008)
POZE NOI
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan 0-9 luni
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana13 spune:

Cum a fost, Anca, prima zi de munca? Mie atit de grea mi s-a parut... au aparut o gramada de treburi, parca altii nu au avut concediu Si cind am numarat cite zile mai sint pina e gata saptamina...

Adriana, ti-ai gasit job la Floresti? Sint autobuze pina acolo, daca nu gasesti variante mai bune. Sau poate vei gasi printre colegi, daca e vb de job
cind apari cu poze?

Azi a venit patrick cam infometat de la cresa... Asa e prima zi! Dar a zis ca a fost frumos. Ma cam apuca stresul cu gradinitele... sau sa fac o pauza pina in martie?

Va pup

Ioana mama de Patrick Alexandru (01.06.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antoni spune:

Elena-scuza-ma daca mi-a scapat cumva ceva, dar nu inteleg de ce trebe sa mergeti la cardiolog?are Iulia ceva probleme?nu poti prin ceva pile sa-i faci programare?nu te necaji, poate a ramas doar cu o tusa care trece mai greu.mai ales daca n-are nici febra...sanatate multa!

Anca-ms mult, ma voi uita, nu-i ceva graba ca nu vrem sa mergem incolo, doar ca sa avem idei de cazare daca totusi iese odata ceva.chiar ca-s tari icoanele noi,hihi

Meli9+ si Timea-Larisa(08.07.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca.b spune:

A trecut cu bine, Ioana! jumatate de zi am citit mail-uri, ca s-au adunat gramada, apoi tot felul de situatii, hirtii,...miine o iau de la capat...inceputul e mai greu.
si stefan a venit flamind de la resa. abia l-am saturat pe la 7.00...a mincat de toate: fructe, carne, lapte, piine, biscuiti...
eu zic ca poti sa intrebi la cresa, e posibil sa-i inscrie direct de acolo la gradi. cel putin mie asa mi s-a spus...insa stefan va mai sta probabil un an la cresa...va fi prea mic pt gradi in septembrie

Anca si Stefan (13.01.2008)
POZE NOI
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan 0-9 luni
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antoni spune:

Anca-asa de mult imi place graviduta ca uite, mi-am schimbat si semnatura,hihi

Meli9+ si Timea-Larisa(08.07.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenuta23 spune:

MELI Iulia a fost suspecta de malformatie cnd era in burica, apoi dupa ce s-a nascut i-a facut ecograf , ne-a zis ca e totul ok insa pe la 4 luni ne-a mai recomandat un eco .

frumoasa semnatura

au venit de la dr,pulmonar nu are nimik, i-a dat siropel de patlagina, m-am mai linistit, saracuta de ea

anca,ioana

Elena , mamica lui Dragos Stefan (9mai2007) si Iulia Anamaria (16 sept2009)

Mergi la inceput