Gravidutze si mamici de Cluj-148 - LA MULTI ANI!!!
Raspunsuri - Pagina 17
Gabriela77 spune:
Ilinca, bine ai venit!
Eu stiu ca in primul trimestru nu e voie gimnastica, pana se fixeaza sarcina, apoi daca nu sunt probleme, e ok! Am auzit ca e foarte ok la Aqua Gym, dar nu am fost!
Dulcineea, cum sa fie? Ca la final...Tot mai greu, mi-e tot mai rau, am vazut aseara in poze ca s-a lasat burta, altfel nu observasem
Aseara am dedicat micutei ultima sedinta foto, cu ea am fost cam zgarcita, spre deosebire de surioara
Despre Gine 1, stai cu bb in salon, mie mi-a spus ca nu trebuie sa imi duc trusa de epidurala, dar totusi o sa am una la mine alaturi de kitul de celule stem! La anestezist nu stiu cat o sa-i dau, sa vad cum isi face treaba. La mine moasa a meritat intr-adevar tot!
Eu deja am 2 sacose mari ca bagaj
, acum ca stiu si de data trecuta ce mi-a lipsit...Pt bebe, hainute, pampers, serv umede, crema de fundulet, dus gel, paturica...Pe tati nu il lasa in sala de travaliu, si acum cu carantina probabil mai greu si in salon...Succes si mai vb!
Andreea, n-am auzit de caz, Doamne fereste, unde ai citit?
Eu o astept pe buni si o intind la monitorizare. Azi noapte am dormit vreo 5-6 ore, deci sunt fresh...yuhuuuuuuuu....Am visat insa ca eram la o cabana si m-au apucat durerile nasterii si nu aveam la mine trusa de epidurala si nici kitul de recoltare pt celulele stem. Va imaginati cam ce disperare...Culmea ca de lipsa dr nu ma temeam![]()
Am urmat sfatul lui Ramo, am baut ceai de frunze de zmeura, am mancat curmale, cum a zis nasa lui Alex, deci sper intr-o dilatare rapida...![]()
Gabriela, mami de
Sara Ioana (29.08.2007) si Sofia Ana?
38 +
Eu zic ca vii cam peste o saptamana, dar tu...vii cand stii...
Gabriela77 spune:
Nico, multumim de cafea, acum o savurez
Oana, nu stiu, eu nu am facut nicio analiza Sarei, dar cred ca la Synevo as face daca as fi nevoita, e singurul laborator in care mai am incredere
Asa, o sa revin cand am timp cu poze, sa vedeti ce mandrete de burtica am!![]()
O zi frumoasa, Doamnelor! Ceea ce imi doresc si mie, evident!
Gabriela, mami de
38 +
Astepti sa vii de ziua lui tati?
kitzy spune:
Gabi chiar daca-i carantina, se fac vizite, noi am fost la nasa mea saptamana trecuta si ne-a lasat sa intram, doar ca ne-a spus sa nu stam mult.
Poze Diana
Povestea nasterii
Raluca, mami de
Diana (24.04.2008)
Victo spune:
despre cazul de la Stanca nu e chiar asa. pb era ca femeia avea nevoie de sange de o anumita grupa, si un anume Rh din cate stiu, iar spitalul nu avea si pana au colectat de pe nu stiu unde..si nu stiu cat de compatibil a fost. si de aici incolo...
si la asta ar trebui sa ne gandim, ca nu stiu cati dintre noi donam sange si apoi ne intrebam de ce nu au spitalele sange.
bine, asta e valabil si pt mine, ca nu am donat niciodata.
Paula
13+ si Stefan (30 oct. 2007)
Gabriela77 spune:
Iata si burtica de bebelina:
http://www.flickr.com/photos/14057076@N07/?saved=1
Gabriela, mami de
38 +
Astepti sa vii de ziua lui tati?
ALEX29 spune:
salutare
GABI esti tare frumoasa si ai o burtica superrrr ,da tu nu te ai ingrasat deloc???? f f bine arati
si mami a mea vine maine 
ELENA eu mi am reparat aparatul la un service ,langa fabrica de bere Ursus ,mi au luat 300 lei nu 600 cat mi au cerut cei de la Sony
NICO 
ILINCA
am fost la Neogym dar mai mult mi a placut la Aquina
OANA inca nu i am facut analizele mamarutei dar sigur o sa i le fac prin feb-martie si voi merge la Synevo
SCUMPA MEA FETITA TIADRIS- 3 oct 2007
http://cluj-poze.scope.ro/thumbnails.php?album=61
http://family.webshots.com/album/572388417dqdSls
Lilly79 spune:
gabi am vazut burtica frumoasa cu Sofia
Tare mult mi-a placut poza in care si Sara avea scris pe burtica numele ei.Sunteti o familie f frumoasa.Sa ne anunti cand da semne bebelina ca vrea sa vina.
nico multumim pt cafea.Nu mai veniti la club? Si noi incepem sa rarim, si mergem doar o data pe saptamana ca sa ne dezvatam incet-incet de happy kids, pt ca de la sfarsitul lui martie incepem la millenium.
ani va tin pumnii sa fie ok cu operatia sotului.Felicitari pt inscrierea la Tandarica. Ce frumos ca vor fi asa multe fetite cu mamici de pe forum in aceeasi grupa.
alex de ce o tii doar 3 ore pe Tiadris la gradi? Eu ma gandeam sa o las pe Julia 5 ore (8-13).Si eu stiu ca sunt gradinite de stat unde se fac limbi straine, dar cele mai multe fac engleza.
Sper ca se va acomoda Julia la Millenium, dar eu as vrea sa continuam acolo si dupa ce va implini Julia 3 ani, ca sa invete germana (daca tot are nume nemtesc
).Sa vedem daca vom rezista financiar cu gradi particulara, si la un moment dat vom avea 2 copii la gradi particulara (daca ne ies planurile).
O zi frumoasa.
Lilly, mami de
Julia (30.05.2008)
eladea2005 spune:
Gabi, frumaosa burtica...chiar nu t-eai ingrasat deloc...esti o graviduta model...![]()
cat despre subiect, aici am citit, intamplator...D-zeu stie ce-o fi fost acolo, oricum deznodamantul e tragic...doamne fereste...
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=146879
Andreea si Eric, micul meu univers... (9 decembrie 2007) si
15+
ERIC, POZE RECENTE
ERIC IN 2009
ERIC , PRIMUL ANISOR
Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
Pui mic, mic...
BLOG DE PICI...
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...
Lilly79 spune:
Era sa uit.
Am cumparat masuta. Am gasit in piata Ion Mester.Au primit sambata.Mai aveau 2 dupa ce-am cumparat noi, dar probabil ca vor mai aduce.Deocamdata Julia nu sta mult la masuta, ci doar se catara pe scaun, isi baga creioanele in lada masutei, mai face o linie pe cartea de colorat si gata ![]()
Lilly, mami de
Julia (30.05.2008)
dulcineea_cj spune:
Buna fetelor !
Da Provita exista Si e tot in spate la fostul Castelari,in incinta facultatii Programul e luni si miercuri de la 17
Gabi,frumoasa burtica !
Si mie mi-e tot mai greu,
ieri am stat si eu un pic in cada si nu m-am mai putut ridica
Acum am venit de la Clinica de la control Sunt f nervoasa Dupa ce ca am asteptat 3 ore Am intrat in sfarsit mi-a facut ecograf 2 ninute,repede,repede si totul e bine ca de obicei Asa imi zice Are cam 37 de saptamani,desi dupa ultimul ciclu am 38 si 5 zile Are cam 2600g Asta m-a ingrijorat Intr-o luna nu a crescut decat 500g Dr nu mi-a spus ca ar fi o pb Mi-a zis ca e bine Si cand sa ma imbrac imi spune ca sa vin joi sa ma internez 2-3 zile pt monitorizare Eu am intrebat de ce Ca asa se face,asta raspuns l-am primit Am niste nervi Eu asa ceva nu am mai auzit Voi ce ziceti ?
38+
Andrei Sorin