America (187)
Raspunsuri - Pagina 2
mihutza11 spune:
Mica dansatoare
www.onetruemedia.com/shared?p=88ed9962aab40888261d95&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul anisor
Hoinarii
mihutza11 spune:
2010 sa fie minunat! sa fiti sanatoase si voi si familiile voastre, si tot ce va doriti pe toate planurile!
LA MULTI ANI!!
ps. petrecere frumoasa oriunde ati fi..
ps2. Mirela multumim de laude! si la noi e prima data cand mergem la party de la biserica.. sper sa fie bine..
Mica dansatoare
www.onetruemedia.com/shared?p=88ed9962aab40888261d95&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul anisor
Hoinarii
polux spune:
Sa va aduca ANUL NOU 2010 mai mult timp
... sa iubiti... pentru ca iubirea este secretul tineretii vesnice!
... sa radeti... pentru ca rasul este muzica sufletului!
... sa plangeti... pentru ca plansul este emotia unei inimi mari!
... sa cititi... pentru ca cititul este sursa cunoasterii!
... sa ascultati... pentru ca ascultarea este forta inteligentei!
... sa ganditi... pentru ca gandirea este cheia reusitei!
... sa visati.... pentru ca visarea este rasuflarea fericirii!
... sa vă jucati... pentru ca jocul reprezinta prospetimea copilariei!
... sa aveti timp sa traiti... pentru ca timpul trece repede...si nu revine NICIODATA!
In rest ... sa mai ascultam si de ingerul nostru pazitor!
PS. Nu l-am scris eu, dar mi-a placut si am vrut sa va urez si voua la fel.
Liliana
Poze- martie 2008 ; Poze 1 ; Poze 2 ; Poze 3 ; Poze 4
philip spune:
Pumba, unde esti?
La multi ani tuturor!
US
www.youtube.com/watch?v=2-KuPRYed1Q" target="_blank">Depeche Mode August 25, 2009
CamiM spune:
La multi ani!! Anul nou sa fie mai bun si sa va aduca sanatate si numai bucurii alaturi de cei dragi!
Distractie placuta si pofta buna!!
Cami - mami de Sofia Alexandra - mai 2006 si Sabina Adriana - mai 2008
Delia21 spune:
Liliana,frumoase urari,multumim mult,mi-au mers la inima!Eu incep acus sa asez masa,hai ca m-am descurcat bine pana aici
buflea spune:
Fetele, vad ca toata lumea fregventeaza bisericile romanesti pentru chefuit ...si noi ne ducem la una, la kuka makaii - in CT, trebuie sa traversam 2 state pana acolo. Am trimis cecul pe numele bisericii, cica e donatie . Sper sa fie bine ca suntem 4 familii care ne cunoastem. Evident ca exact AZI, cand noi vom lua drumul catre nord cu masina, a nins si a pus vreo 4 cm ... apoi a dat cu soare si a topit-o bine, exact cat sa vina ora 8 seara, cand plecam noi, si s-o faca patinoar ...puah, noi stim sa patinam si de soacra nu imi fac griji - prietenii stiu de ce.
Despre calitatile mele culinare - numai de bine - am incercat si eu un cozonac mai usor, pe nume strudel cu mere. Dupa ce am studiat 3 site-uri internet si am si sunat-o pe Ruxij ... mi-a iesit o catastrofa. Fetelor, zau, mie imi pare rau, dar sunt atat de netalentata la gospodarie in general - ma mai mir de ce ma "iubeste" soacra care toata viata si-a petrecut-o pe cratitzi. Una peste alta, e mancabil dar arata ca un terci . Gata, am pus si strudelul cu mere pe lista mea de prajituri dificile.
Si copiii astia ai mei - mai fetelor, in alte zile ii culc si ii trezesc cu forta la 4:00 P.M. ca sa mai apuce sa mai doarma si noaptea. Azi am si eu nevoie sa doarma pana la 6:00 ca sa reziste la "donatia" de la biserica ... i-a scos barbatul afara la zapada, au facut si un snowman, abia i-am culcat si dupa fix 45 de min s-au trezit. Imi vine sa le dau Benadryl zau asa ...
Ocebine, ati penetrat peretii ? Aveti grija ca nu se stie ce surprize mai gasiti pe acolo ...sper sa nu te prinda Anul Nou ca Ana a lui Manole.
Fetele, va doresc un am nou mai bun ca cel care se termina, sa fiti sanatoase si iubite si toata lumea din casa sa asculte de voi .
Ah ! Si mie imi mai doresc sa imi gasesc un job bun cat mai repede.
CRISMIR spune:
POLUX...foarte frumos
BUFLEA,esti minunata
Noi am dormit ,cu mic si mare,de la 4 pana cum....acu' eu la dus...si la aranjat...va pup pe toate!!!
"Before you judge me, try hard to love me."MJ
Mirela si puiul scump, Robert Cristian(19 oct.2004)
Pozele noastre aici... http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001
...sau aici...
http://community.webshots.com/user/CRISMIR100