America (187)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Andrada spune:

Habitat for humanity.
Avea o gramada si kitchen cabinets.

De fapt tie pantero iti uram burta fericita si sanatoasa!!
Sa fiti fericiti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Eu am cumparat de pe Craigslist un slab urias cu $25, dar m-a mai costat inca o data atita sa-l taie dupa marimea care-mi trebuia mie.
Sa caute online si locuri din astea de salvage, in afara de Habitat mai sint si locuri din astea pentru profit. Oricum e hit or miss, nu stii niciodata ce au in stoc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

Multumesc de raspunsuri si de urare! O sa ii spun despre Habitat, banuiesc ca pe Craiglist apar anunturi numai din cand in cand.

Delia, multumesc si tie!

Adriana si Aidan Alexander - 4 ani
A ticket to hell has never been funnier

"May the fleas of a thousand camels infest the crotch of the person who screws up your day and may their arms be too short to scratch...AMEN"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada spune:

Ramona, pe tine te-a costat 50$ countertopu"???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alintaroma spune:

Sorry ca am uitat sa va zic fetelor ca am cumparat in urma cu o saptamina de la Costco pijamale pentru fata de bumbac, si inca si organic kind ... aviz amatorilor. Sa mai zic ca erau si in sale? doar $11.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_ spune:

Vrem sa cumparam un set cu scranciob+topogan pt gradina, dar sa nu fie f mare ca nu avem f mult loc. Mare, adica nu cat un playground de parc, as vrea doar topogan si 2 swinguri, si cam atat. Fetelor, ati cumparat asa ceva si de unde? Parca vazusem la Costco, mai demult, dar nu mai tin minte exact. Oare e mai bine sa-l cumparam complet sau sa cumparam noi lemnul si restul de accesorii separat? Daca aveti experienta pls share, orice sfat e bine venit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmenbr spune:

Am revenit si eu la servici. Acasa nu am avut computer pana ieri, asa ca nici nu v-am citit. Bine ca apucasem sa zic LA MULTI ANI pana sa plec in vacanta.

Am vazut doar ca toata lumea ii ureaza Adrianei sarcina usoara, ceea ce inseamna ca Panteruta e gravida. Felicitari, sarcina usoara si un bebe sanatos. Da nu zisei mama ca nu vrei sa ramai gravida acum ca sa poti sa bei si tu?

Am si eu o intrebare, please. Daca pana acum la 37 de ani nu am facut tratament facial pentru ca nu am nevoie, sa ma dau in barci acum sau sa mai astept? Am folosit doar ocazional masti acasa si creme de fata aproape zilnic.

Acum o sa incerc sa recuperez din ce ati scris sau poate imi face Ramona un rezumat, ca stiu ca se pricepe.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

Carmen, baui o gramada in State :)), o sa iasa pruncul patrecaret! Nu ma gandeam ca o sa raman asa repede, practic am ramas in prima saptamana in decembrie imediat dupa ciclu. Asa ca in State nu iesise testul pozitiv ca ma tot bateau cumnatele la cap sa fac test. Daca am vazut ca e negativ i-am dat bataie cu cocktail-urile :)).Bine ca apucat sa ma mai distrez odata! :)

Am gasit un directory de materiale de constructie reciclate daca intereseaza pe cineva.

http://www.ecobusinesslinks.com/recycled-building-materials.htm

Adriana si Aidan Alexander - 4 ani
A ticket to hell has never been funnier

"May the fleas of a thousand camels infest the crotch of the person who screws up your day and may their arms be too short to scratch...AMEN"

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Andrada

Ramona, pe tine te-a costat 50$ countertopu"???

I wish! Mi-a trebuit un top din asta pentru o bucata de mobila. Adica am avut un soi de armoire din doua bucati, partea de jos u sertare iar sus era cu usi. L-am facut in doua bucati si pentru partea de jos mi-a trebuit un top din asta mai mare, ca nu mi-a venit in minte alta varianta.
A iesit foarte bine.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui anca_

Vrem sa cumparam un set cu scranciob+topogan pt gradina, dar sa nu fie f mare ca nu avem f mult loc. Mare, adica nu cat un playground de parc, as vrea doar topogan si 2 swinguri, si cam atat. Fetelor, ati cumparat asa ceva si de unde? Parca vazusem la Costco, mai demult, dar nu mai tin minte exact. Oare e mai bine sa-l cumparam complet sau sa cumparam noi lemnul si restul de accesorii separat? Daca aveti experienta pls share, orice sfat e bine venit.

Tot Craigslist sugerez. Astea sint scumpe, mai ales unul de buna calitate. Copiii cresc repede si apoi oamenii le vind ieftin, mai ales daca mergi si-l demontezi tu. Noi avem unul superb luat pe bani putini, mi-e si rusine sa spun cit de putin am dat (cit pentru countertop!).

Mergi la inceput