America (187)
Raspunsuri - Pagina 13
philip spune:
ciuf, trecu, trecu, si nu, nu i-am dat steroidul . sper sa nu se mai repete.
US
www.youtube.com/watch?v=2-KuPRYed1Q" target="_blank">Depeche Mode August 25, 2009
Ramona J spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Andrada Miere, felicitari! sarcina usoara si un bebe sanatos |
Unde zise Miere de sarcina? Ma tot uit si nu gasesc nimic.
ocebine spune:
La Multi Ani pe 2010 fetelor!!!
Si eu sper ca 2010 sa fie un an mai bun ca 2009 (personal mi-o doresc din tot sufletul).
Buflea, pupam degetele de baietel!!! Sintem ok..fara foc de tabara...avem caldura...sotul a fost un priceput si jumatate...a facut toata treaba singurel...acum mai avem doar nitele reparatii cosmetice (drywall, compund, vopsit, etc).
Panterutza, felicitari, sarcina usoara, nastere si mai usoara si bebe mincacios iti doresc!!!
Azi sint la servici dar cam "dazed" dupa atitea zile acasa...ieri si alaltaieri am fost cu trupele la ski...ieri cel putin a fost teroare de frig (12 grade F)...aveam 5 layers pe noi (inclusiv barbatul a cedat si pus long johns), complet acoperiti la fata si cu hot warmers in bocanci si manusi...dupa care s-a pus pe o ninsoare de nu mai vedea in fata ochilor (mi-a fost frica ca ma duc din pom in pom) asa ca am dat semnalul de adunare...la 10 mile de munte s-a oprit ninsoarea
Anamaria
"With sufficient thrust, pigs fly."
CamiM spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Andrada Vesti proaste fetele: http://news.bbc.co.uk/2/hi/health/8439000.stm |
awww shucks!!
Edit:
Miere hang in there!!
Cami - mami de Sofia Alexandra - mai 2006 si Sabina Adriana - mai 2008
blackpanterro spune:
Miere, asa e cum zice Andreea, a platit tricare dar am primit factura, asa ca sa vad cate fac e pt mine :), am nascut la spital american in baza americana :)
Adriana si Aidan Alexander - 4 ani
A ticket to hell has never been funnier
"May the fleas of a thousand camels infest the crotch of the person who screws up your day and may their arms be too short to scratch...AMEN"
blackpanterro spune:
Multumesc Anamaria!
Andrada, lol, ma amuza stirile astea! Bash ca tre sa fie extrem de important daca a ajuns la stiri. Io n-am stiut niciodata care e treaba cu punctul ge asa ca nu am pierdut nimic ca nu exista :)))
Miere, la inceput e greu, apoi o sa fie ok!
Adriana si Aidan Alexander - 4 ani
A ticket to hell has never been funnier
"May the fleas of a thousand camels infest the crotch of the person who screws up your day and may their arms be too short to scratch...AMEN"
mihutza11 spune:
Si eu ca Adriana.. nu am treaba cu G-ul deci nu ma afecteaza ..
Mica dansatoare
www.onetruemedia.com/shared?p=88ed9962aab40888261d95&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul anisor
Hoinarii
anca_ spune:
La multi ani!!, un an nou cu sanatate, multe bucurii si impliniri! Si sa ne intalnim si in 2011 pe forum, mai frumoase si slabute ca acum !!
Eu am avut 2 sapt de concediu, si sincer aveam mai mult timp liber cand eram la serviciu, cel putin de stat pe net..de abia asteptam sa ajung la serviciu sa ma odihnesc ..V-am citit pe sarite, am vazut si cateva poze si vad ca toata lumea s-a distrat, a mancat bine si dantuit de sarbatori.
blackpanterro, felicitari pt sarcina!! Sa ai o sarcina usoara si nastere deasemenea!
buflea, am citit de aventurile tale la revelion, bine ca ca nu a fost grav, se pare ca ai copil rezistent, bine ca nu s-a panicat si ati putut enjoya revelionul. Vreau sa vad si eu poze cu freza fetei, sa vedem cat de mare e damage-ul !
ruxij, la botezurile de romani la care am fost eu a fost cu bani, 50 fix a dat cam toata lumea care nu era ruda directa. Card sau check, merge oricum. La noi de obicei se strange la comun si apoi se face transfer direct in contul gazdei
miere, sa ne spui cum a fost prima zi la serviciu. De obicei lumea se poarta frumos cu noii angajati si sunt f saritori, raspund la intrebari, ajuta, dar numai la inceput, e de scurta durata, so profita cat poti de perioada de acomodare. Cum e cu Aidan la gradinita? Ati hotarat sa nu aduceti bunica?