BRAVO ROXY! Pufuleti 1-2.2010(90)HAI ROCO,VIKINGA!
Raspunsuri - Pagina 21
lorex spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui unboticutz
bb de roco vrea sa fie primul pe 2010! 38+ Rares Mihai www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet povestea licuriciului Emma... AMR 1+!!!! |
daa..cred ca da!
i-am transmis comentariul tau lui Roco
_
Lorex - Pufuletus Dependentus de 31+ ....10 kile cu IURIA
www.flickr.com/photos/44547000@N05/sets/" target="_blank">album
LA MULTI ANI 2010!!!
danyelana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui cris_mario Vin si eu cu o urare de sf de an: Va urez ca in 2010 sa aveti un an excelent: un bun inceput in ianuarie, dragoste in februarie, liniste in martie, impliniri in aprilie, distractie in mai, bucurii in iunie, odihna in iulie si august, realizari in septembrie, rezistenta in octombrie, putere de convingere in noiembrie si fericire in decembrie! Sa aveti un an 2010 norocos si minunat! La Multi Ani! Andreea 32+ -Alexandra Elena +Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000 www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze |
Cris.mario, iti multumim mult pt mesajul tau. E tare frumos.
Sa-ti dea si tie si familie tale Dumnezeu, numai bucurii, sanatate si tot ce va mai doriti.
Acum 37+ cu bb mic si scumpic Arthur
AMR - 3 saptamani !!!! (nu-mi vine sa cred)
Am intrat in luna a noua !!!!
pozele mele
"L'inspiration, c'est de travailler tous les jours."
Charles Baudelaire
lorex spune:
Dogarel, cat ne mai chiuni?
BIG HUG!!!
_
Lorex - Pufuletus Dependentus de 31+ ....10 kile cu IURIA
www.flickr.com/photos/44547000@N05/sets/" target="_blank">album
LA MULTI ANI 2010!!!
danyelana spune:
Nu e nici un "pufuletus tehnicus" prin zona ca sa ne faca si noua un capitol nou ca o sa-l facem pe asta de 25 de pag.
pozele mele
Charles Baudelaire
plateea spune:
fetili... daca mai lacrimogenati mult pe aici, se termina nene rezerva de apa sarata si pe anul 2010...
ia bagati un pahar de sampanie "de aia adevarata", si mergeti de luati barbatul la dans, lasati soriceii in pace...
vreti sa ne transformam in odiseea "pufuletus dependendus lacrimogenatus"????
36+ cu bbTo...+ 3 kg, ... -3 milioane de neuroni dar inca... satena si... lista continua!
AMR teoretic 4 sapt., practic "cica" 2 sapt.
danyelana spune:
Cris.dogarel, saru-mana pt urarile tale care mi-au mers la suflet si iar am dat apa la soricei.
pozele mele
Charles Baudelaire
cris_mario spune:
danyelana,lorex si va doresc numai bine
cris...esti bestiala...scoti niste cuvinte,le legi atat de frumos.... multumim ptr cuvintele frumoase
Andreea 32+ -Alexandra Elena +Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze
evyme spune:
Fetelor... ce sa mai zic... Am citit tot ce s-a scris... Am citit si mesajul pentru fulgusori... Am plans si m-am emotionat... Eu nu am cuvinte d-astea pompoase ca voi, nu stiu sa scriu literar, dar pot sa va spun ca acum abia astept sa-mi tin puiul in brate si va doresc tuturor sa aveti pui sanatosi, ca asta este cel mai important! Restul vor veni de la sine... Sunteti toate niste gravidute puternice, care nu s-au lasat doborate de necazurile mai mici sau mai mari pe care le-ati intampinat in sarcina, si asa veti fi si ca mame!
Nu stiu daca voi mai intra astazi, ca voi fi plecata la sora mea, care nu are internet, asa ca va urez de pe acum un an 2010 magnific, mirific, miraculos, presarat cu liniste sufleteasca si impliniri pe toate planurile! Sa va bucurati de pufuletii vostri, iar taticii sa va fie intotdeauna alaturi!
Ma bucur tare mult ca v-am gasit, si chiar daca nu am fost activa ca unele dintre voi, am gasit in sporovaiala voastra incurajari, sfaturi, ponturi utile... Viata mea de gravida ar fi fost mai fada fara voi! Si pentru toate astea, din partea mea pt toate gravidutele si proaspetele mamici un mare buchet de
si multi multi
Iar in final, pentru cele doua viitoare mamici care acum stau pe baricade
HAI ROCO!!!
HAI VIKINGA!!!
33+ David Alexandru... inca negociem
poze gravi
trusou bebe
simina_kin spune:
Dragi burtici si proaspete mamici intru la voi sa va urez un An Nou plin de dragoste alaturi de puiutii vostri, nastere usoara celor care urmeaza sa nasca!!!! De acum viata noastra s-a schimbat complet!! Suntem cele mai fericite!!!
Scuze pt mesajul meu aiurit , dar sunt atat de emotionata incat nu-mi gasesc cuvintele...odiseea noastra se incheie
fericita poze Maya Andreea
Povestea nasterii printesei cu ochi albastri
www.youtube.com/watch?v=EZMAyvih51Q" target="_blank">Ceva special pentru fata si sotul meu! VA IUBESC!!!
elena_iulia spune:
HAI ROCO!!!
HAI VIKINGA!
FELICITARI ROXY!
Fetelor m-ati inecat in butoi, imi revin si mai vine un mesaj si iar
Plateea, Cris D
Elena 37+ cu Iustin