BRAVO ROXY! Pufuleti 1-2.2010(90)HAI ROCO,VIKINGA!
Raspunsuri - Pagina 17
KarmenS spune:
Cris.dogarel si Plateea 

superb mesajul pentru Fulgusori! Plin de emotie!
Multumim si ma inclin in fata voastra!
Carmen
34 + 
cristies spune:
Danyelana, nu ne arati si noua cum le-ai conceput?
37+
AMR 3 saptamani!
Bebe e complet dezvoltat. Sa vedem cand o fi pregatit sa ne cunoasca :).
cris.dogarel spune:
phii, ce-mi prinsesem urechile incercand sa pun si semnatura ta, plateea, ca e pacat de munca ta si de ea, e tare haioasa
. am alambicat "copii-peisturi" si cred ca a iesit. ia, vezi.
inca o data, esti za best

dragele noastre, 

multumim de laude, da' tot va prindem la cinste, nu scapati asa ...doar din vorbe![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Cris,
36+cu
Ema si
Ana(2003)
poze
AMR 3 sapt.!!
Ashera spune:
Cris.dogarel si Plateea , foarte frumos mesajul vostru 
Mami de 
Chris (08.08.07) )
si
36+
Patrick
cris.dogarel spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui danyelana Aseara m-a durut piciorul inghinal, ca un junghi, ca un nerv care se blocheaza si in plus aveam si in spate nervul sciatic. ![]() ![]() Asa ca am plecat in viteza in pat si desi credeam ca nu voi reusi sa dorm, am reusit destul de bine.Ieri am fost in oras cu sotul ca mi-am dat seama ca nu am comandat "faire-part"-urile pt nastere. ![]() Si cum suntem in perioada sarbatorilor si a vacantelor, marea majoritate ne-au spus ca daca nasc in wk-end nu le pot avea pana marti-miercuri. Pai ce sa fac cuele asa tarziu. ![]() Asa ca am cumparat ce imi trebuie si cred ca le voi face eu sotul si sper sa iasa. Aseara am facut textul, l-am pus in pagina, am facut o incercare de imprimare pe foaie normala (ca sa nu le stric pe alea speciale) si a mers. Problema a fost cad am vrut sa imprim pe foaia de buna ![]() ![]() Pur si simplu nu mai imprima, iese foaia goala. Am umblat prin setaje si nimic, tot nu imprima. Imi vine sa![]() ![]() Si vroiam sa fac macar una ca sa-i arata sotului cum sa faca pt ca el va ramane de nadeje (data, kg si cm trebuiesc imprimate apoi)Of, v-am facut capul mare cu problemele mele. Lumea se pregateste de Revelion cu bucate alese si eu nu fac nici o pregatire. Am altele de facut ![]() ![]() ![]() Acum 37+ cu bb mic si scumpic ArthurAMR - 3 saptamani !!!! (nu-mi vine sa cred) Am intrat in luna a noua !!!! pozele mele "L'inspiration, c'est de travailler tous les jours." Charles Baudelaire |
io nu am inteles ce tre sa faceti voi acolo, da' iti urez succes si fara stres, ca se rezolva toate

Cris,
36+cu
Ema si
Ana(2003)poze
AMR 3 sapt.!!
danyelana spune:
| citat din mesajul lui cristies Danyelana, nu ne arati si noua cum le-ai conceput? 37+![]() AMR 3 saptamani! Bebe e complet dezvoltat. Sa vedem cand o fi pregatit sa ne cunoasca :). |
Cristies, deocamdata am doar pagina in word ca nu am reusit sa imprim pe hartia buna ca sa le pot asambla. Mai incerc si cum imi iese va pun o pozica.

Acum
37+ cu bb mic si scumpic
ArthurAMR - 3 saptamani !!!! (nu-mi vine sa cred)
Am intrat in luna a noua !!!!
pozele mele
"L'inspiration, c'est de travailler tous les jours."
Charles Baudelaire
plateea spune:
vazui, placui...
nu era musai nevoie sa ma treci, ca... io-s happy daca voi sunteti, nu am nevoie de diploma...![]()
da apreciez, oricum, si dau o bere... tuborg christmas brew... da numa de 330ml, ca sa nu se urce la cap...

apropo... danyelana! ce e aia la care te-ai chinuit? ce foi? ce imprimante? ce trebuie sa faca tati? lamureste una bucata neuron... ce mai avem de facut, si eu nici nu stiu????
36+ cu
bbTo...+ 3 kg
, ... -3 milioane de neuroni
dar inca... satena
si... lista continua!
AMR teoretic 4 sapt.
, practic "cica" 2 sapt.
xela_07 spune:
Cris.dogarel si Plateea multumim pentru mesaj. Foarte literar, am recunoscut stilul ambelor. FELICITARI!! SUNTETI CELE MAI TARI!!
Mi se pare f tare sa fii nascut de revelion, super de super deci:
BRAVO ROX Y!!! Sa ai o bebelusa fericita, sanatoasa si sa va aduca numai bucurii!
HAI VIKINGA! 

HAI ROCO!!! 

Xela, mamica de Andreea (11.08.2007) si
34+
Cristian
danyelana spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui cris.dogarel
io nu am inteles ce tre sa faceti voi acolo, da' iti urez succes si fara stres, ca se rezolva toate ![]() ![]() ![]() Cris, 36+cu Ema si Ana(2003)poze AMR 3 sapt.!! |
Cris.d, stiam eu ca sunt cu capul si aberez.

De fapt aici e obiceiul sa dai oamenilor sau sa le trimiti prin posta celor care nu sunt aproape de tine, un fel de invitatii in genul celor de nunta pt a-i anunta de nasterea puiului. Si asta incerc eu sa fac acum daca ma va lasa doamna imprimanta.
Am reusit sa fiu mai explicita de data asta? 

Acum
37+ cu bb mic si scumpic
ArthurAMR - 3 saptamani !!!! (nu-mi vine sa cred)
Am intrat in luna a noua !!!!
pozele mele
"L'inspiration, c'est de travailler tous les jours."
Charles Baudelaire
ratusca_mica spune:
| citat din mesajul lui cris.dogarel gata fetili, a zburat porumbelul stafetei aici Cris, 36+cu Ema si Ana(2003)poze AMR 3 sapt.!! |
FOARTE FRUMOS!!! Multumim mult cris.dogarel si Plateea

Ratusca
35+ 
AMR 5 SAPTAMANI
POATE PANA ATUNCI NE HOTARAM SI DE NUME...