Unde au disparut?
Raspunsuri - Pagina 2
Maruca spune:
Dar de Elena - Japonia - cu frumusetea ei de fetita, Laura, fetele din Japonia mai stiti ceva????? a trecut atita timp de cind nu mai stiu nimic de ele....
si-ar mai fi Reliana, Theodora din Grecia, Tamara cu gemenii, Sofie , ariadne...
UNDE SUNTETI, FETELE???
Garofitza spune:
Eu am trimis niste emailuri prive la Theodora. Si eu ma intrebam ce mai face Elena (din Japonia), chiar, unde-i Floare de Colt? Cu Sofie totul e ok, a fost in vacanta. Si Ariadne, ce face? cum se mai simte sotul ei? Fetele, unde-s fetele? Nu prea mai cunosc pe nimeni pe aici.
Zizee, ce faaacccccciiiii?
Garo
Sanatate, ca-i mai buna ca toate.
Adela spune:
beeey voi aveti orbu gainii?
Io o vad pe ariadne chiar aici!!!
Adela & Julia (1 an si 3 luni)
Julie spune:
Elena din Japonia e acum Elena din Germania :)))
E bine, sanatoasa, am primit in e-mail de la ea zilele trecute... Probabil sta mai prost la capitolul timp... Daca dati o cautare, o sa vedeti ca a vizitat forumul la sfarsitul lui septembrie...
Sunt sigura ca, atunci cand va putea, ne va da un semn.
Raluca spune:
Ma bucur ca unele din vechile "forumiste" sunt inca pe aici.......pacat ca au ales sa fie mai tacute, asta e!
Sofie, mie chiar mi-e dor de replicile tale super meseriashe...
Raluca si Ilinca (1 an si 8 luni)
Tamara spune:
Si noi suntem bine sanatosi, crestem mari si frumosi :-)
Ne cerem scuze, mii , pentru lipsa noastra de activitate pe forum, dar va urmarim "pe ascuns" :-P (evident numai cand are mami timp). Si cum noi ii ocupam marea majoritate a timpului...va imaginati ...hihihi. Apoi mai are si un tati care e uituc si pentru care munceste la fel de mult ca si pentru noi :-P (vezi acte, firma, mami functioneaza pe post de memo-book, etc, etc)
Despre Theodora, stiu ca nu mai are internet...Dar are un nr. de telefon pentru fetele interesate. Sunt bine, sanatosi si ei, gemenii ei, adevarati barbatzei cum ii place mamicii lor sa-i numeasca.
Va multumim pentru grija voastra si speram sa vina vremuri mai bune, de stat la povesti, de scris mail-uri, de haladuit in spatiu virtual....Oare cand?
Pupicuri si urari de bine tuturor
Tamara si bebeii gemeneii (pe 15 0ctombrie implinim 6 luni)
http://community.webshots.com/user/tamarutza
vilma spune:
Mie mi-e dor de Dodo, din Australia. Cine stie ceva de ea, din cate retin era insarcinata cu al doilea bebitz.
Vilma.