o idee: crema ganache si piscoturi
am visat-o toata noaptea, dulce, buna si ciocoloasa....acuma ma gandesc ce sa umplu cu ea, eu blat pandispan nu am facut in viata mea, iar acum cu burtiku mare numai de asta nu ma apuc, asa ca ma gandeam la piscoturi
o idee de prajitura?
eu am una cu picoturi, smantana si fructe de padure, dar poate ar merge si cu crema ganache ceva
se poate ingheta pe post de inghetata? sau pusa in cupe de ciocolata si servisa cu piscoturi?
multam
Corina , Stephanie + duggy Totolino prostolino
"Important nu este ceea ce ti se intampla, ci felul in care reactionezi""
Raspunsuri
monica-elizabet spune:
sa mai visezi asa ca tare bine suna
in cupe e o super idee, nu stiu daca merge inghetata
Monica-Elizabet
Retete in imagini
Impresii, pareri, retete
natalia_nica spune:
Daaa, cred ca in cupe ar fi superr!!! Si poate inca putina frisca batuta deasupra, ca ornament.
Mami de Denis (17.06.2006)
natalia_nica spune:
Sorry ca revin, dar trebuie sa ma laud si eu oleaca. Eu acu', de Craciunul asta, am descoperit crema ganache si mi se pare superba, am facut un tortulet fenomenal cu ganache cu cioco neagra si cu cioco alba. Mortal!!!
Mami de Denis (17.06.2006)
monica-elizabet spune:
cred ca e super...vrem pozeeee
Monica-Elizabet
Retete in imagini
Impresii, pareri, retete
Pucku spune:
NA BUN, MI-AM LUAT PISCOATE SI CUPE DE CIOCO, MAINE VA ARAT CE-A IESIT, SI CE MI-A TRASNIT si capul sa fac
Corina , Stephanie + duggy Totolino prostolino
"Important nu este ceea ce ti se intampla, ci felul in care reactionezi""
Mindy spune:
eu as stropi piscoatele cu ceva cafea si un pic de rom ca sa nu fie seci. Sau ele se inmoaie repede cu orice crema?
Pucku spune:
da la asta m-am gandit si eu dar cu cafea decaf ca sa nu hyperactivez copilul deja motorizat
Corina , Stephanie + duggy Totolino prostolino
"Important nu este ceea ce ti se intampla, ci felul in care reactionezi""
monica-elizabet spune:
poti sa le inmoi intr-un sirop de zahar ars
caramelizezi zaharul intr-o craticioara pe foc apoi torni apa peste el, cu grija ca face urat si lasi sa fiarba pana se topeste bine zaharul si se leaga "siropul"
Monica-Elizabet
Retete in imagini
Impresii, pareri, retete
monica-elizabet spune:
o intrebare...
cum arata cupele alea de cioco?
sunt chiar din ciocolata sau te referi la niste cupe din sticla/plastic ce-or fi ele...deja cred ca o sa visez si eu
Monica-Elizabet
Retete in imagini
Impresii, pareri, retete
Pucku spune:
http://shop.edna.fr/epages/EdnaFR.sf/fr_FR/?ObjectPath=/Shops/EdnaFR/Categories/universservice/alimentaire/coupellesenchocolat/coupelles/chocolat-desserts
uite aici ceva imagini, eu am simple aici vad ca sunt si unele....ouau, eu le-am gasit in special, 3.29 pt 10 cupe, in mod normal sunt dublu ca francezi fac multe deserturi in ele....eu am mai facut mini tiramisu, sau diplomat in ele, unele mai maricele, acum le-am luat mai mici
Corina , Stephanie + duggy Totolino prostolino
"Important nu este ceea ce ti se intampla, ci felul in care reactionezi""