o idee: crema ganache si piscoturi

o idee: crema ganache si piscoturi | Autor: Pucku

Link direct la acest mesaj

am visat-o toata noaptea, dulce, buna si ciocoloasa....acuma ma gandesc ce sa umplu cu ea, eu blat pandispan nu am facut in viata mea, iar acum cu burtiku mare numai de asta nu ma apuc, asa ca ma gandeam la piscoturi

o idee de prajitura?

eu am una cu picoturi, smantana si fructe de padure, dar poate ar merge si cu crema ganache ceva

se poate ingheta pe post de inghetata? sau pusa in cupe de ciocolata si servisa cu piscoturi?

multam


Corina , Stephanie + duggy Totolino prostolino

"Important nu este ceea ce ti se intampla, ci felul in care reactionezi""

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

sa mai visezi asa ca tare bine suna
in cupe e o super idee, nu stiu daca merge inghetata

Monica-Elizabet

Retete in imagini

Impresii, pareri, retete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natalia_nica spune:

Daaa, cred ca in cupe ar fi superr!!! Si poate inca putina frisca batuta deasupra, ca ornament.

Mami de Denis (17.06.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natalia_nica spune:

Sorry ca revin, dar trebuie sa ma laud si eu oleaca. Eu acu', de Craciunul asta, am descoperit crema ganache si mi se pare superba, am facut un tortulet fenomenal cu ganache cu cioco neagra si cu cioco alba. Mortal!!!

Mami de Denis (17.06.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

cred ca e super...vrem pozeeee

Monica-Elizabet

Retete in imagini

Impresii, pareri, retete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pucku spune:

NA BUN, MI-AM LUAT PISCOATE SI CUPE DE CIOCO, MAINE VA ARAT CE-A IESIT, SI CE MI-A TRASNIT si capul sa fac



Corina , Stephanie + duggy Totolino prostolino

"Important nu este ceea ce ti se intampla, ci felul in care reactionezi""

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mindy spune:

eu as stropi piscoatele cu ceva cafea si un pic de rom ca sa nu fie seci. Sau ele se inmoaie repede cu orice crema?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pucku spune:

da la asta m-am gandit si eu dar cu cafea decaf ca sa nu hyperactivez copilul deja motorizat

Corina , Stephanie + duggy Totolino prostolino

"Important nu este ceea ce ti se intampla, ci felul in care reactionezi""

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

poti sa le inmoi intr-un sirop de zahar ars
caramelizezi zaharul intr-o craticioara pe foc apoi torni apa peste el, cu grija ca face urat si lasi sa fiarba pana se topeste bine zaharul si se leaga "siropul"

Monica-Elizabet

Retete in imagini

Impresii, pareri, retete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

o intrebare...
cum arata cupele alea de cioco?
sunt chiar din ciocolata sau te referi la niste cupe din sticla/plastic ce-or fi ele...deja cred ca o sa visez si eu

Monica-Elizabet

Retete in imagini

Impresii, pareri, retete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pucku spune:

http://shop.edna.fr/epages/EdnaFR.sf/fr_FR/?ObjectPath=/Shops/EdnaFR/Categories/universservice/alimentaire/coupellesenchocolat/coupelles/chocolat-desserts

uite aici ceva imagini, eu am simple aici vad ca sunt si unele....ouau, eu le-am gasit in special, 3.29 pt 10 cupe, in mod normal sunt dublu ca francezi fac multe deserturi in ele....eu am mai facut mini tiramisu, sau diplomat in ele, unele mai maricele, acum le-am luat mai mici

Corina , Stephanie + duggy Totolino prostolino

"Important nu este ceea ce ti se intampla, ci felul in care reactionezi""

Mergi la inceput