Buna!
SE POATE SA NE INFORMEZE SI PE NOI CINEVA CARE AR FI VARIANTA CEA MAI AVANTAJOASA RAPORT CALITATE PRET, INTRUCAT AM DORI SA MERGEM CU PRINTESELE NOASTRE LA DISNEYLAND IN 2010?
MULTUMIM FRUMOS!
DACA ATI FOST DEJA ASTEPTAM IMPRESII SI RECOMANDARI
Noi am fost la Disneyland in Los Angeles si in Orlando.
Orlando e cea mai buna locatie. Sunt cam 9 parcuri diferite. Aveti nevoie de minim 10-12 zile pentru a le vizita pe toate. Este perfect pentru copii.
Incearca sa cauti pe net. Daca nu gasesti o sa incerc sa iti trimit pm (sper sa nu se considere reclama).
Referitor la drum, eu am cautat singura hoteluri si bilete de avion. Agentiile te jupoaie. Chiar m-am luat de unele dintre fete. Credeau ca suntem niste prosti care nu stim sa cautam pe net. Ofertele agentiilor sunt mai scumpe decat daca rezerv eu singura pe net
Cu ajutorul lui Dumnezeu viitoare mamica
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=109077
Intra pe site-ul Disney si vezi ca au tot felul de oferte. de exemplu, pina pe la sfirsitul lui martie daca te cazezi intr-unul dintre hotelurile din parc, la doi adulti platitori-doi copii au gratuitate (ma refer la Disneyland Paris).
Noi am stat la hotel Santa Fe .A fost super ok.Am avut incluse micul dejun si intrarea in parc,de fapt in ambele parcuri.Vezi ca vei gasi diferite oferte,gen copii pana la o anumita varsta stau gratis.Este mult mai bine sa stai la unul din cele 5 hoteluri din parc.