**Buburuze de 2009 in actiune(1)**
Raspunsuri - Pagina 17
reby-iry spune:
La multi ani ! pe 2010
Fetelor va multumim ptr calda primire...
Nastera a fost usoara ,am facut cezariana deoarece bebe avea capul in sus(de aceea are caputul mai mik).Operatia a durat 15 min dupa care am auzit un tipat,era iubitika mea,in acest timp sotul meu era la capul meu,ma mangia si i-am spus "iubi,bebele nostru",eram in al noualea cer...sotul meu era pierdut numai stia de el,asa ca mi-a revenit intrebarea "CE AVEM"?si o tanti ne-a raspuns:FETITA(era ceea ce ne doream)...dupa cateva momente mi-o aduce la cap sa o vad...era asa frumoasa...nu mi-a trebuit nici o secunda sa ma indragostesc de ea,tipa de mama focului,am pupato si i-am spus "NU MAI PLANGE FRUMOASA LUI MAMI",dupa care,ca prin minune fetita a tacut si chiar,si moasa a inceput sa rada;am facut n ecografii ca sa-i aflu sexul bebitei(asa ca,am avut nume si pt fetita si pt baiat) dar a fost imposibil pana cand sa nascut deoarece putulica ei era in bazinul meu si aparatul nu trece peste oase;asa ca am avut de asteptat 9 luni;eu am nascut in München,100 km mai departe de aici pt ca,clinica este inzestrata cu toata tehnica moderna si sa nu mai vb de personal,parca ii cunosteam de cand m-am nascut,fff politicosi si amabili.Dupa operatie,am putut sa ma ridic sa merg la wc,deci nu au intervenit complicatii...cu alaptatul a fost kam greu,deoarece nu-mi venea laptele pt ca nascusem prin cezariana;pitika mea,de cand sa nascut a vrut sa suga si sugea cu o forta ...ca ma rupt,ma dureau sanii ingrozitor,imi pierdusem orice speranta de a alapta... ma bagat cu o spaniola in camera si am vazut ca se mulgea;am intrebat-o ce si cum dupa care am ajuns la concluzia sa ma mulg si eu...toate bune si frumoase pana cand am facut inceput de mastita,aveam niste sani ca pietrele,ma dureau groaznic si o asistenta mai venea sa ma apese pe ei si eu nu suportam nici sa stau in pat de durerea lor,va inchipuiti cum a fost,i-am dat peste mana la asistenta(noroc ca era f de treaba)si am inceput sa plang,credeam ca nu ma intelege ce durere am ,dupa care mi-a spus ca daca nu stau sa ma maseze la sfarsit de saptamana o sa fiu iar internata in spital..imi era groaza,trebuia sa ma mulg la fiecare 3 ore cu o pompa electrica(imi venea sa urlu) si sa-mi puna comprese,eram epuizata...si uite asa am alaptat fetita exclusiv pana la 5 luni jumatate.
Cu somnul eram in pioneze si eu,si fata,nu-mi dormea decat cateva ore ziua si noaptea in patut,sotul incepuse munca,asa ca dupa o luna jumatate m-am hotarat sa o iau cu mine in pat,dupa care a fost o.k.
Pitika noastra sa nascut cu 2560 g si 45 cm si acum are 7300 si 65 cm.Diversificarea am inceputo la 5 luni jumatate cu suc de morcovel pe care la vomitat,dupa care a primit grisuletul ei preferat.Noi mancam in felul urmator:dimineata tzati,dupa amiaza piure din legume amestecate(cartof,morcov,spanac,dovlecel,gulie,brocoli) si carnita de vita sau piept de pui iar seara gris cu lapte de la milupa cu vanile,i-am schimbat grisul de la humana cu cel de la milupa pt ca nu are zahar si gluten,il accepta ceva mai greu,dar se invata ea si cu acesta.Nu vrea de fel sa-mi pape fructe(mar,banana,para)sunt pik kam supi,nu stiu cum sa i le mai dau,i le-am bagat si in gris si mi le-a vomitat,nu vrea nici simple,nici cu piscoturi si am revenit iar azi ca nu-i mai dadusem de 2 sapt si nici o speranta.
Eu sunt in Germania de 6 ani,am facut un curs pt limba germana de o jum de an si kam atat va pot spune;cn mai vrea sa afle si altceva despre mine sau sa ajut cu vre-un sfat,va stau la dispozitie cu mare placere.
Scz de greseli.dar sunt pik chioara de somn...

reby-iry
reby-iry spune:
Am uitat sa va spun...noi inca nu avem dintisori,si nici semne nu avem,nu stam singurele in fundik,dar ne place mult sa stam pe burtika si in premergator(PREMERGATORUL L-AM RIDICAT CU O TREAPTA MAI SUS SA NU POATA SA MERGA,DECAT,SA STEA IN FUND
)
hai ca v-am omorat cu 

,va trebuie o zi sa cititi.

reby-iry
cris_82 spune:
neata mamici cu pici,va invit la o cana de 
alic...baga si aicea o sorcoveala![]()
mangagirl...ce somnic fain aveti
picky...o bag in cada mare si eu langa stau si o supraveghez
pupici dulci la pletosel
cuscra....i-ar cam trebui o salupa de mlastina 
asta daca nu vrei sa ramana aicea impotmolit..dar sa sstii ca au ei loc in patut impreuna![]()
bamsy....
sa treaca zmeii
anna....pupam buba la baiat sa treaca
lavinia....ce haios e cum papa pufulete
Au avut un pic de probleme dar acuma sunt bine amandoi
..si sa nu uit..felicitari 
esti buna de cinste acuma![]()
reby....multumesc ca ne-ai impartasit si noua momentul unic al venirii pe lume a comorii tale
mami de brotac terorist
MIRUNA(29 mai) 

http://img704.imageshack.us/img704/6701/fotografie0196.jpg
anna-mama spune:
Neata,
Cris, multumim de cafea.
Buba lui Vladut e mult mai bine, am fost cam speriata, de cazut cade zilnic, dar asta a fost cea mai grava. E un nazdravan! ![]()
Reby, f emotionanta povestirea ta, e cu adevarat o minune cand iti vezi pt prima oara copilul
Nu-ti face griji cu dintisorii, ies ei!
Cu statul in fundulet, daca ea sta bine pe burtica, se intoarce, tine capul bine...nu trebuie sa-ti faci griji, va veni momentul. Oricum, mai pune-o sprijinita de perne si faceti ceva sa-i placa sa inceapa sa vrea pozitia asta 
Lavinia, felicitari pt locul 1! Ce frumos a fost baiatul de Revelion, e un elegant!
Alic, multumim pt colind, f frumos!
Lisa, un
mare pt tine si Anusca
Fug, am o groaza de treaba azi 
Ana, mami de bubulet zambaret (09.02.2009)
10 luni
Revelion 2010
dani3lla spune:
Neata neata....ceva cafea si pt mine a mai ramas?![]()
bamsy
sa treaca maraiala de la dintosi si sa iasa mai repede...ne confruntam cu aceeasi problema
anna mama nu stiu ce sa-ti zic ca ar merge sa-i dai puiului dar iti trimit un mare
pt el sa-i treca durerea.Sala e singurul lucru care ma ajuta sa slabesc....am si eu acasa bicicleta care s-a transformat in cuier,steper care aduna praf si gantere cu care mai arunc dupa sot cand ma enerveaza![]()

alic multumim de sorcoveala.Ia si taiet-i o felie http://s852.photobucket.com/albums/ab82/dani3lla100/Revelion-1%20ianuarie/?action=view¤t=IMG_5481.jpg nu e el prea aratos dar e buuuuunnnnnnn

.Am vazut si puiul mic ce atent era la uratori
lavinia hai fata la naiba ca m-ai convins

avem si papion si "trabuc"..foarte smecher fitu asta
.Despre poze m-a amenintat si tasu si mai nou santajista de cuscra'mea ca ii spune cand va creste si sa vezi bataie atunci
reby uite ca eu am citit in 5 minute
Frumoasa nastere,nasol cu mastita de apoi si sa stii ca ti-a zis bine asistenta.Ai facut bine ca ai stat la masaj
Cu fructele nu dispera ca ai timp.Poate o sa inceapa sa le pape cand i le vei putea amesteca cu biscuiti.Eu m-am hotarat sa-i dau biscuiti cu gluten de la 7 luni
Despre dintisori nici noi nu avem inca iar cu statul in fundic parca parca da semne ca ar sta mai bine de cateva zile.Incearca sa o pui pe o suprafata plata si mai tare.Denis nu sta bine in pat in schimb sta bine pe covor
cuscra imi inchipui ca au loc in patut amandoi dar n-as vrea sa-mi inchipui ce iese cu amandoi in acelesi patut![]()
Sar'na de cafea
DANA mamica fericita de
botos Denis Andrei
meu scump
prelucrate
Sf Andrei
Flmulete BB mic
Deea_24 spune:
Neata fetelor,
anna-mama offf
cum e Vladut? Si noi am patit-o de si-a facut cucui la 7 luni 

, am tras o sperietura de mama, mama... nu am dormit toata noaptea, l-am tot pazit.
sper ca e bine si nu mai doare!
alic mersi de urare!
Naty e o scumpica, mereu e
cu cat interes se uita ea acolo! ![]()
lavinia.p nu am apucat sa va felicit cum se cuvine! FELICITARIIIIIIII!!!!
printisorul!
Noi am zis sa incercam mai devreme sa vedem ce se intampla asa ca atunci cand am vazut ca vrea sa faca ceva i-am dat pantalonasii si scutecelul jos si l-am pus pe olita, nu l-am lasat mult doar asa putin sa se obisnuiasca treptat, treptat, la inceput nu prea a vrut ca nu stia el ce e cu jucaria aia noua
se tot foia, se intorcea sa puna manuta, dar incet incet sta tot mai frumos. Nu il pun zilnic, asa din cand in cand, inca e micut, mai incolo o sa il pun de fiecare data cand vad ca vrea sa faca ceva. Am inceput mai repede sa se familiarizeze cu ea, nu sa o ia la fuga mai incolo cand o vede. ![]()
reby-iry frumos povestesti tu acolo!
surprinzatot, am inceput sa citesc azi si am terminat tot azi! sunt o cititoare rapida!
hai ca glumesc.
nu te superi nu? Ce ai tras si tu cu alaptatul... Lasa ca acum a trecut si acum iubitica ta papa cel mai bun laptic! 
Sti cum l-am invatat pe Darian sa ii place sa stea in fundic? Il puneam pe pat si ne jucam cu o banala panglica pe care o tot fluturam in fata lui si ii vorbeam incontinuu si o ridicam sus si ii placea foarte mult, bine el deja statea in fundic doar ca nu ii placea
dar s-a invatat incet, incet si acum ii pun patura jos si peste ca un fel de plapuma sa tina cald + jucariile lui si se joaca acolo mult si bine cand in fund cand in patru labute, cand la un capat cand la altul. Mai face si balet
sta in patru labe si se propteste pe un picior si pe manute, ridica funduletul sus si apoi flutura celalalt piciorul. e tare amuzant. Imi era frica la inceput sa nu cada in botic dar vad ca se tine bine. ![]()
Nah ca si eu m-am intins... 

Raza noastra de soare
www.flickr.com/photos/deea_24" target="_blank"> DARIAN RAFAEL (22.04.2009)
Darian's B-day ticker!>>>>> bebe mic >>>>> filmulete
emanouela spune:
neataaaaaa
am inceput sa vad.....in sfarsit, dupa 4 luni si cateva zile, am dormit si eu o noapte cap coada
....mama sa traiasca
legat de Rotarix...hepilica ei nu mi-au adus nici un fel de argument; nici pro nici contra, pur si simplu mi-au explicat pt ce e, beneficiile lui si cam atat...m-am documentat si eu, am intrebat in dreapta si in stanga, am citit pe net si am tras concluzia ca e mai bine sa il facem....l-am facut, nu a avut nici o reactie, nici macar febra...de mancat a mancat ft bine in ziua respectiva si in zilele de dupa...la 4 luni si o sapt cat are Darius a terminat cu Rotarixul, in Belgia e alt sist de vaccinare....noi am facut la 2 si 3 luni. sincer, pe mine mai mult ma oripileaza gandul la un vaccin obligatoriu (in Romania, ca in Belgia nu am auzit sa se fi vehiculat ideea), cum mai nou era vb de ala pt gripa porcina, vaccin cu mulllllllllttttttteeeee, ft multe semne de intrebare.
Picky noi stam in Bruxelles, Evere. draga mea, nu conteaza ora.....stai calma.
si noi ne mai luptam cu raceala....mama masii....acum am trecut la tuse din aia "magareasca"....si ce se mai chinuie micutulllll
. sper sa se refaca cat mai repede pt ca noi marti vrem sa o luam din loc....sa ne intoarcem in Belgia.
fetele nu ma stresez cu diversificarea, mai ales ca v-ati oferit sa ma ajutati

![]()
ia uitati aci un spiridus![]()
http://picasaweb.google.be/ciofu.catalin.aurelian/Spiridus2412#5421829505343294130
va 
Deea_24 spune:
emanouela super scumpic spiridusul! 
anna-mama acum ca mi-am amintit, exact asa face si Darian, ar sari toata ziua, nu poti sa il ti putin ca imediat incepe sa sara!
Parca s-a mai potolit zilele astea sper sa treaca curand la alte activitati cu ar fi mersul
dar mai este vreme...
mai nou sa trezeste in liniste si se ridica in picioare la patut si mi-e asa frica sa nu cada...
O intrebare pentru cele care au deja bebelusi cu dintisori mai mari... cum ii curatati? Cand introducem periuta si cand introducem pasta? 

Raza noastra de soare
www.flickr.com/photos/deea_24" target="_blank"> DARIAN RAFAEL (22.04.2009)
Darian's B-day ticker!>>>>> bebe mic >>>>> filmulete
ttenzika spune:
ceau gagici
PICKY,in legatura cu iritatia de funduletz,si noi am avut o astfel de problema,si am descoperit crema asta:lanozinc balsam,tubul e alb si scrie cu rosu,si nu e decat 9 lei,la noi a facut minuni![]()
Elasticul de motz???hm..,si eu i l-am intr-o zi Alecsandrei din gura,cred ca l-a gasit pe jos,ca asa sa se traga ea de par nu am vazut-o,oricum altceva nu am ce ii face la par,agrafele pica,si tre' sa il prind ca altfel ii intra in ochi.
De mers?..nici vorba,suntem tot la faza 4 labe
,dar nici nu o fortez,cand se va simti ea pregatita va fi ok![]()
Asteptam poze

Si aici citez:''Ma gandesc ca poate ptr faptul ca nu a simtit pampersul l-a fundulet s-a inhibat si nu a facut pe ea?! '',nu cred,si eu mai gaseam pampers-ul gol dimineatza,dar stii ce ma gandesc,poate totusi o ustura cand face pisi,de la iritatia aia,si poate incerca sa se abtina..off...nustiu ce sa zic
DEEA mortal fecioru'tau,cu olitza''help me somebody!!!please''
,ai intrebat si despre cum curatam dintisorii,noi avem 8,deja am introdus pasta de dinti,ii curatam seara, dupa baitza,am cumparat nenedent,si avea si o periutza cu tepii din silicon,si chiar ii place,deschide guritza doar cand vede ce urmeaza sa facem
,
REBY bine ai venit
,m-ai omorat cu povbestea ta
,superba...
BAMSY,vazut poze cu MAIA, ce minune aveti voi acolo
,sa va traiasca
,in legatura cu aspiratul mucilor,eu stiu ca nu e indicat sa aspiri des,eu de exemplu cand mi-a fost racita,o aspiram de 3 ori pe zi,apoi Vibrocil,si in 3 zile am fost ok
ALIC,votat minune NATALIA,care isi papa manutzele
,si care tare mai tzafnoasa e cand e colindata,vazut filmuletzul![]()
CRIS,in legatura cu pontul(nuci si vin),vezi sa nu patzesti ca mine,mai putin si mergeam ca radasca![]()
HEPILICA,prezenta la raport,dar...asa cum am scris si mai sus,mai putin si merg ca o radasca,sper sa scap azi,deseara o sa fac cum facea Gery,se ruga sa nu il prinda Tom,asa si eu
ANNA,draga ce sperietura,bine ca a fost doar un cucui
,Alecsandra cand se loveste eu ii pun lama de la cutit,gheata,alt remediu nustiu
LAVINIA sa ne traiasca campionul

Si acum v-am pupat mergem putin la plimbare,ca s-a trezit galusca
ttenzika spune:
scuze de greseli
,dar asa e cand incerci sa te incadrezi sa citesti tot,in timop ce doarme terorista

AAAAAaaaaaaaa era sa uit DEEA de ce nu dai patutul mai jos???,astfel nu iti va mai fii frica ca apica din patut