**Buburuze de 2009 in actiune(1)**
Raspunsuri - Pagina 11
miruta spune:
ups....nu stiu de ce mi-a aparut acolo ca balesc de pofta....chiar n-am chef de nimic.
Antonia,minunea mea
cris_82 spune:
Haideti fetelor nu mai fiti suparici ca nu asa se intra in noul an.Ce a fost de spus s-a spus,intr-o maniera mai eleganta sau nu,asta e situatia ..dar hai sa nu degeneram si in alceva

mami de brotac terorist
MIRUNA(29 mai) 

http://img704.imageshack.us/img704/6701/fotografie0196.jpg
hepilica spune:
La multi ani si un an nou cu sanatate si multe satisfactii din partea puiutilor.
dragelor, imi puteti spune daca voi ati facut bebeilor vaccinul antidiareic ROTARIX? este optional (cel putin in RO) si este recomandat pentru infectia cu ROTAVIRUS.
h.
minunata (22.09.2009).
Multumesc lui DD.
ttenzika spune:
Dupa ce am colindat,am plecat si la urat,uram anul nou ce vine sa va fie mult mai bine,sa aveti multe bucurii,sanatate si impliniri,tot ce s-a chemat necaz sa ramana-n urma azi.Va urez un calduros La Multi Ani!

sa iti traiasaca finul CRIS_82

Mamaaaaaaaaa... cat mi-e de somn, am ajuns acasa pe la 5 diminetatza,am fost la nasi, a fost super,si pe langa asta,dragutul meu sooootttzzz, nu m-a iertat
,nu zic ca imi pare rau
,dar sunt rupta,am dormit doar vreo 2 ore,a fost frumos,dar acusica ma duc sa fac nani cu tati si Alecsandra
Vazut brotac terorist,de CRIS_82,o minune
,
Vazut ingerasul alb,Rares,al LAVINIEI
,spor la colindat
MIRUTZA vazut pozele cu Antonia,ai dreptate
,ma face sa ma intreb pe unde au umblat sotzii nostri![]()
,corecta gandirea ta
Vazut si printesa Alessia
,al mamicii PICKY
HEPILICA, eu nu am facut Rotarix,acesta nu este vaccinul pentru diaree???,nu mai tin minte,dar cred ca pt aia e,nu l-am facut deoarece consider ca ar trebui sa ii lasi corpului sa functioneze asa cum trebuie
,acuma fiecare face cum crede de cuviinta, eu mi-am spus doar parerea
hepilica spune:
ttenzika - mami, dar te-ai distrat, nu gluma
. nu ceri un "bis"?![]()
Rotarix este intr-adevar vaccinul antidiareic.
h.
minunata (22.09.2009).
Multumesc lui DD.
cris_82 spune:
hepilica...nu am facut vaccinul asta,ci numai pe cele obligatorii
ttenzika...multam
,se pare c-o pusesi de-un cutremur inaintea mea
bravo
atunci prima replica trebuie s-o provoc eu
cand va treziti sa ne povesteti cum a fost la nasi
mami de brotac terorist
MIRUNA(29 mai) 

cris_82 spune:
se pare ca numai eu bantui pe aicea...hihihi![]()
De 2 zile ma strofoc sa fac racitura si ciorba se burta si nu am nici o reusita
.Nu de alta dar cand e treaza copila trebuie sa stau in curul ei ca e cam maraici acuma cu dintisorii,iar cand doarme ioc sansa rambo ca face oala sub presiune galagie si se trezeste copilul..vreau si eu o sorbitura acolo ca m-am saturat de carnaraie si uscaturi si nu pot sa fac nimica.Trebuie sa o sun pe sora-mea sa vad ce a facut ea de papa(sta 2 stazi mai sus de mine)si sa ma autoinvit la ea![]()
mami de brotac terorist
MIRUNA(29 mai) 

Relusha spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui cris_82 A nascut fina ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() si am un finut![]() ![]() ![]() ![]() mami de brotac terorist MIRUNA(29 mai) ![]() ![]() http://img704.imageshack.us/img704/6701/fotografie0196.jpg |
UUUUURRRRRAA!!!!!!!!!!!!! Felicitari! bine ai venit finut de Cris, sa cresti mare, sanatos, cminte, iar mami tau sa-si revina repede si sa aiba mult laptic

Mirela, mamica fericita de
RADU-DEIAN (07.06.2009)
Relusha spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui gigelica20
Haaa haaa am ratat sa bag morcovul...dar, URAAAAAAAAA , felicitari pentru finutzul tau!!! Sa fie sanatos, sa aiba noroc si un dram de minte...ca sa stie ce sa faca cu noroculCe dai de baut ???Si mie trebuie sa mi se nasca finutza...intre 13 si 16 ianuarie ar fi DPN-ul, dar nu se stie niciodata ...Va pupam pe toate si va dormim un an bun si o zi frumoasa... LA multe lunitze pentru Mutzunelul de Dyana ![]() ![]() Gigelica,mami de Victor-Andrei - Pitonul![]() 30 martie 2009 ![]() |
tinem pumnii si pentru finuta ta!!!
La Multe Lunite si din partea noastra pentru Mutzunelul de Dyana

RADU-DEIAN (07.06.2009)
Relusha spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui cris_82 se pare ca numai eu bantui pe aicea...hihihi De 2 zile ma strofoc sa fac racitura si ciorba se burta si nu am nici o reusita .Nu de alta dar cand e treaza copila trebuie sa stau in curul ei ca e cam maraici acuma cu dintisorii,iar cand doarme ioc sansa rambo ca face oala sub presiune galagie si se trezeste copilul..vreau si eu o sorbitura acolo ca m-am saturat de carnaraie si uscaturi si nu pot sa fac nimica.Trebuie sa o sun pe sora-mea sa vad ce a facut ea de papa(sta 2 stazi mai sus de mine)si sa ma autoinvit la eamami de brotac terorist MIRUNA(29 mai) ![]() ![]() http://img704.imageshack.us/img704/6701/fotografie0196.jpg |
i-a auzi la ea.....esti satula de carnati...? i-a arunca cativa si la noi....ca astia au doar carnat dulce!!! si trimit la schimb ce vrei tu!!!!
RADU-DEIAN (07.06.2009)
haaa
, felicitari pentru finutzul tau!!! Sa fie sanatos, sa aiba noroc si un dram de minte...ca sa stie ce sa faca cu norocul
???
...
de