Puiuti de Randunici 2008!! (349)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns daciana.t spune:

primiti cu colindul?

Sorcova vesela

Sorcova vesela,
Sa traiti, sa-mbatriniti,
Ca un mar, ca un par,
Ca un fir de trandafir,
Tare ca piatra,
Iute ca sageata,
Tare ca fierul,
Iute ca otelul,
Pricuri, pricuri revarsate,
Nici cocosii n-au cintat,
Nici noi n-am intarziat.
Cite cuie sint pe casa,
Atitia galbeni pe masa,
Cite frunze de stejar,
Atiti bani in buzunar.
Cite flori sint pe pamint
Toate merg la juramint,
Numai floarea soarelui
Sade-n poarta raiului
Si pazeste pe Cristos
Ca pe-un trandafir frumos.
Raiule, gradina dulce,
Nu te-ndura a te duce
De mireasma florilor
De dulceata pomilor.
Bate vintul pe din fata
Umple casa de dulceata.
Bate vintul pe din dos
Umple casa de miros
Sa traiti!
La multi ani!
Sa ne dati si noua bani!

"dragostea e zarea libera si larga unde sufletul isi intinde aripile" Ch. Wagner
Te īnaltii cu adevarat nu cānd urci, ci cānd privesti drumul parcurs.

Claudia, mami de Daciana - 13.01.2008 o galushca mititica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daciana.t spune:

asta ca sa ma asigur ca sunt prima la conlidat.

buna dimineata!

"dragostea e zarea libera si larga unde sufletul isi intinde aripile" Ch. Wagner
Te īnaltii cu adevarat nu cānd urci, ci cānd privesti drumul parcurs.

Claudia, mami de Daciana - 13.01.2008 o galushca mititica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

La multi ani,randunime!!

La multi ani,tuturor celor care poarta numele Sf.Vasile!!

Ela,sufletelului blond!!
Copil zdravan, plin de viata, cu par balai si ochi albastri, ca si maica-sa!
@

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

Primim colindul,cum sa nu-l primim?! Dam o prajiturica,un paharel dulce si-un banut stralucitor,sa aveti an bogat si luminat

Ela,sufletelului blond!!
Copil zdravan, plin de viata, cu par balai si ochi albastri, ca si maica-sa!
@

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maia37 spune:

Sa traiti cu numele toti cei ce poarta numele Sf. Vasile!
Primim si noi de la Constanta cu Sorcova
Vreo randunica sau randunoi cu mahmureala?
Am uitat sa va zic,ca in seara asta se fac cele cinci zile de tratament ale lui Vlad si nu a avut multumesc lui D-zeu nucio reactie alergica si tuseste mai putin ...deci suntem pe drumul cel bun.Multumesc de sfaturi si incurajari randunelelor
Si acum pentru Matei osafiebine,osafiebine Nico!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramo_cata spune:

LA MULTI ANI !!!LA MULTI ANI CELOR CE POARTA NUMELE SF.VASILE

dau de baut ca am 2 vasile,fratele si sora nemtoaica...

RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ... ANDREI

http://community.webshots.com/user/ramonika8128

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elara spune:

LA MULTI ANI PE 2010!!! si de la noi.
LA MULTI ANI si celor ce se numesc Vasile sau Vasilica.

Va trimit si pozici noi. Prichindeii mei au costumase din hainutze modificate de mine Hai sa le si prezint:
Pt Maria, cu putina imaginatie prin sacrificarea unui prosopel de bucatarie pt a obtine bradutul si omul de zapada (ca la mercerie nu am gasit decat acel cap de Mos iar rochia avea prea multe flori de acoperit asa ca i-am aplicat un fond alb incadrat de puf rosu, jos alt puf alb si apoi cu foarfeca si ceva lipici gata...)
Matei are un costumas ce-l aveam de la Maria si i-am mai aplicat cate ceva si o catarama de carton pe care am lipit folie de staniol de la o bomboana
Sper sa va placa.
http://family.webshots.com/album/576127372XPtQnM

VA PUPAM PE TOTI!

Elara, fericita mamica
a Mariei Roxana (20.03.2008)
si a lui Matei Catalin
Albumul printesei mele Vacantza de vara 2009 Maria - diverse nazbatii
"Ataseaza-te de cei care te pot face mai bun, primeste pe cei pe care, la randul tau, ii poti face mai buni." Seneca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

LA MULTI ANI, RANDUNELE! BINE AM INTRAT IN ANUL TIGRULUI! cica va fi un an interesant, cu oameni puternici care isi vor indeplini visele.
Adio an al boului, ca tare ti-ai mai meritat numele!
Tigrul favorizeaza īnceputuri noi si curajul, asa ca vor fi binevenite actiuni si decizii iesite din comun. Anul 2010 promite sa fie o provocare, dar totodata extrem de interesant si abundent, asa ca majoritatea pur si simplu nu vor avea timp pentru īngrijorari, fiind un an al exploziilor schimbarii care va evolua continuu īn intensitate. Este anul īn care cei ce prefera faptele minore abia daca vor putea spune ca au existat si au trecut mai departe. Se va trai si actiona numai si numai pentru fapte mari si de neuitat. Este anul introducerii celor mai noi si mai īndraznete idei, un an īn care nu trebuie sa ne īntrebam daca este bine sau nu ce se īntampla, ci sa acceptam ce traim sau ce apare ca fiind factori epuratori, pentru a exploata sansa oferita de schimbare si pentru a avea sanse maxime de reusita īn jocul destinului.
Mai avem putin timp pana la pasirea īntr-un nou an, iar sfatul cel mai īntelept pentru acest interval de trecere, unul neutru atat cat se poate, este doar acela decurs din dictonul Traieste Clipa, singura modalitate de permisa relaxare īnconjurati fiind de cei dragi si de spiritul linistii si bucuriei zilelor acestea, īn care oamenii īsi aduc aminte ca sunt oameni, iar sufletele pot sa dialogheze prin sentimentele declarate dar si manifestate.

LA MULTI ANI celor care au Vasile si Vasilica!

noi am primit o invitatie tarzie la revelion la educatoarea alexutzei, ne-am strans acolo parinti si copilasi, copchii s-au jucat si mai aveau putin si ne culcau pe noi, noi am stat la [:-@, vinisor, papa bun (mi-a iesit o lasgna vegetariana delicioasaaaaaa!!! multam liana, oriunde te-ai afla acum , frecam la sosurile alea, cu ochii in monitor la reteta ta, am adaptat-o dupa cerintele celor "fara carne" si in final am vazut ca aveam si eu reteta pe cutie ), am ascultat muzica veche, balade rock, mi-am adus aminte de tinereti, a fost dragut si relaxant.
acum, imi tarasc lenea prin casa, teo doarme, alex si marcel sunt la un vasile in vizita, eu imi pun dorinte de zor, am inceput de azi noapte, caci azi se zice ca e o zi puternic incarcata energetic si datorita nu stiu ce cu planetele de azi noapte (printre care luna plina si eclipsa partiala de luna), asa, cica azi se traseaza caile viitorului an! asa ca, la treaba randunime! rostiti, scrieti, soptiti dorinte! Doamne ajuta sa se indeplineasca!

edit: cica de pe 15.02 incepe "oficial" anul tigrului, dar de azi incep sa se puna "caramizile" actiunilor viitoare...

mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)
" SAVE THE EARTH, IT'S THE ONLY PLANET WITH CHOCOLATE!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elara spune:

Tocmai a iesit sotul cu Maria afara asa ca mai adaug ceva inainte sa incerc si eu sa dorm ca-s terminata de somn. Aveam un mesaj pregatit pt voi de acum aproape o luna, de cand am intrat la voi ultima data. Numai ca dupa ce l-am scris am vazut ca nu mai merge netul (incercam sa deschid un link de la voi) asa ca am avut inspiratia sa-l salvez si sa-l pun intr-un word. Netul s-a rezorvat cam greu ca am av ceva la windows asa ca va trimit abia acum mesajul desi e cam vechi dar l-am actualizat (adica ce era intentie ref la cadouri de Craciun a devenit realitate).

Alice, multumesc pt ideea cu puzzelul de la D-toys. I-am luat si eu Mariei pt Craciun.
Iti multumesc frumos de apreciere, sunt flatata si ma incurajeaza vorbele tale. Si mie imi place mult de tine ca esti asa o mamica echilibrata, calda, rabdatoare..asa cum vreau si eu sa fiu. Am vazut-o pe Thea cu cadouasul de la Mos si mi-a placut mult.
Stela, f faina ideea cu CD-ul. Multumim Le-am luat si eu amandurora, tot de la "Mosu’", chiar daca Matei e prea micut. Mariei i-am placut ritmul melodiilor dar nu a sesizat esentza. Le vor asculta ei peste cativa anisori. F faine cantecelele. Mariei i-am mai luat un ponei si o rochitza ca e innebunita dupa rochii (adoarme seara cu rochie imbracata peste pijama) si o carte de colorat cu teme de Craciun si creioane cerate dar i le-am ascuns ca le rodea. Si lui Matei i-am mai luat Cartea Bebelusului cum are si Maria si niste desene de aplicat pe pereti. Si pt amndoi dar deocamdata pt Maria am mai luat 5 carti si am completat colectia de povesti Disney Adevarul.

Liana, am vazut-o si eu pe Teo cantand la tastatura acompaniata de pinguini. F draguta scena Eu nu ma pricep la de-astea...
Simo, ti-am vazut si eu baietii..sunt superi! Si am vazut si burtica...Si cand ai zis ca te simti imensa si abia te mai misti mi-am amintit de mine pana sa-l nasc pe Matei dar parca ar fi trecut mai mult de cand s-a produs "evenimentul" ..asa repejor am uitat
Olgutza, ti-am vazut-o si eu pe Sofia vorbareatza. Asa vorbeste si Maria mea...toata ziulica turuie de-mi vine sa o mananc...
Bitzule, mi-o si imaginez pe Antonia. Si Maria a facut fidea cu lapte impreuna cu mine. Daca era dupa ea puneam toata punga...pumnisor cu pumnisor Si asta e doar ec mi-a venit acum in minte ca de fapt si ea e la fel..implicata in tot.
Ursulica, pai e frumos draga asa? Tu gravidutza vezi filmele pe scaun si sotul ca belferul pe fotoliu??? Eu stateam lungita pe canapea si sotul pe jos. Bine... ca el si acum tot ep jos sta ca cica nu vede bine la teveu si ochelarii ii tine la sv. Il tot bat al cap sa-si mai faca o pereche dar oricum stiu ca e zadarnic fiindca Maria f rar ma lasa si ep mine sa ii port.

Sunteti f dragute cand imi spuneti ca v-a placut povestirea mea despre nastere mai ales ca eu dupa ce am recitit-o am av impresia ca prea seamana a comunicat de presa. Prea m-am limitat la fapte fara sa relatez din "sfera emotional-afectiva".
Asadar vreau sa va impartasesc acum trairile mele. Ma intreaba multa lume cum ma simt acum ca mama de 2 dar mai ales ca mama de fata si baiat. Ei bine, ma simt in primul rand binecuvantata! Recunoscatoare ca am doi copilasi sanatosi. Ma simt putin coplesita de miracolul de a ii fi adus pe lume, de a fi eu aceea care i-a purtat in pantec de cand erau un fir de sare si pana au devenit atata de completi si perfecti. Ma minunez si ii multumesc de mai multe ori pe zi lui Dumnezeu pentru ei. De fiecare data cand imi fac timp sa ii privesc fara sa am in gand ca mai am ceva de facut (de schimbat, hranit, spalat) …atunci cand pot sa-mi golesc mintea de lucruri superficiale si doar sa ii admir si sa ii "mananc" din priviri. Sper sa reusesc sa fiu o mama buna insa am ceva temeri legat de cum ar trebui sa fiu ca mama de baiat. Acum realizez ca fata de Maria mi-a fost usor si firesc fiindca mereu ma identificam cu mine copil, insa in ce il priveste pe Matei sunt uosr descumpanita. Politica mea e urmatoarea si sper ca va da cele mai minunate roade :
1daca exista iubire mai mult de jumatate din treaba e facuta
si 2 vreau sa il invat sa fie barbatul pe care mi-as dori eu sa il am ca sot. Adica asa cum pe Maria vreau sa o ajut sa devina o femeie mai buna decat mine, asa vreau si ca el sa fie un barbat mai bun decat ta-su. Si " rul namber oan " - sa il invat sa-si calce singur camasile.

gata asta era mesajul pregatit din 9 dec.

ups....ce "noroc" am si eu!
tocmai s-a trezit Matei

Elara, fericita mamica
a Mariei Roxana (20.03.2008)
si a lui Matei Catalin
Albumul printesei mele Vacantza de vara 2009 Maria - diverse nazbatii
"Ataseaza-te de cei care te pot face mai bun, primeste pe cei pe care, la randul tau, ii poti face mai buni." Seneca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihatp spune:

-ici randunici in 2010!!!

shhhhhhhhhhhhht, nu strigati azi ca eu am capu' mare... am ajuns la 5 acasa, se vede ca n-am mai fost la vreun chef de mult ca am plecat printre ultimii de la rev... si se vede si ca nu mai am antrenament de chefuit

Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008

www.TickerFactory.com/weight-loss/wtM1xDP/] br / [img] br / " target="_blank">Miha scade

Mergi la inceput