Puiuti de Randunici 2008!! (349)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

LA MULTI ANI, FIE CA ANUL CE VINE SA VA ADUCA NUMAI BUCURII, IMPLINIRI SI MULTA SANATATE CA-I CEA MAI IMPORTANTA.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

cuscra
LA MULTI ANI FERICITI, SANATAE, SI TOT CE VA DORITI SA SE IMPLINEASCA!! Sa avem puiuti sanatosi, sa fim vesele si frumoase, ca destepte suntem ca nimeni altele, si sa avem aceeasi crenguta unita ca si acum!! Va pupez, va iube, va multam ca sunteti aici!

ps: nu am dormit mare lucru, sunt agitata si entuziasmata ca in teneretile mele, inainte de un party misto sau o plecare undeva!

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihutza11 spune:

Bitza super Craciunita a si tu acolo!

LA MULTI ANI dragi randunici! multa sanatate, fericire, iubire, puiutzi sanatosi, mancaciosi si vorbareti si tot ce va doriti si pe plan profesional!
LA MULTI ANI 2010!

ps. distractie placuta oriunde va aflati!

Mica dansatoare
www.onetruemedia.com/shared?p=88ed9962aab40888261d95&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul anisor
Hoinarii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihutza11 spune:

Olgu funny rau filmuletul!
Roxana frumoasa melodia!

Mica dansatoare
www.onetruemedia.com/shared?p=88ed9962aab40888261d95&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul anisor
Hoinarii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daciana.t spune:

lasam in urma un an plin de realizari, de dezamagiri, de ras de plans, de sperante de disperare, lasam totul in urma pentru a intra in noul an plini de speranta, curati la suflet.
fie ca noul an sa va aduca tot ce va doriti si chiar mai mult tot ce va doresc cei dragi.
fie ca toate visele voastre, atat cele rostite cat si cele nerostite, sa devina realitate.
fie ca in anul 2010 sa va ingroape in dragoste, bani, fericire, sanatate.

bucuria vine din lucruri marunte
linistea din suflet
caldura sarbatorilor vine din inimile noatre.

LA MULTI ANI!

"dragostea e zarea libera si larga unde sufletul isi intinde aripile" Ch. Wagner
Te īnaltii cu adevarat nu cānd urci, ci cānd privesti drumul parcurs.

Claudia, mami de Daciana - 13.01.2008 o galushca mititica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Clodute spune:

La multi ani va ureaza Patrick si surioara lui Karolina

Va multumesc ca mi-ati fost alaturi pe parcursul celor 2 ani - a ambelor sarcini - si m-ati incurajat si m-ati sfatuit si m-ati acceptat asa plingacioasa cum sunt eu.

Va iubesc mult ca existati in viata mea si ca mi-ati descretit fruntea.

Va urez un an perfect cu sanatate voua si familiei si mai ales rindunicilor si cu tot ce va doriti voi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

Faaataaa,ce dragute suuunteeti!!

Eu am avut parte de cea mai luunga,luuunga,luuunga...stare de inconstienta de anul asta,ce credeati?!!Sper sa fi scapat-si la anu' sa nu mai primesc asa ceva
Crizantema unde e?
Liana,Alice,mimo-plecarati la partiuri?!

Ma duc sa deschid larg fereastra,desi mi-e teama de artifice

as avea si eu o dorinta pe anul asta..Vreau si eu o diploma pentru cea mai tare batatoare de campi

Hai ca sunt in zona,n-ati scapat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blankar spune:

LA MULTI ANI ,TOT BINELE DIN LUME!

VA PUP SI VA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Zozeeee, sa nu-mi spui ca ai lesinat!

Olgule
, felicitari pentru promovare si pentru banutii mai multi(presupun).

Azi la noi o zi agitata tare, Matei NU A VRUT sa doarma de pranz, doarme de o ora si deja s-a trezit plangand o data, nu respira pe nas, desi nu pare infundat... UF!

Nicoleta, mama lui Stefan si a lui Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maia37 spune:

LA MULTI ANI!Sa lasam in urma supararileesecurilenecazurile si sa avem parte in Noul An numai de sanatatefericiresatisfactiisi bucuriiii
Asa ca va doresc petrecere frumoasa de Revelion sa fiti frumoase si iubite!

Mergi la inceput