Mamici de pufuleti Ian-Feb Hai Roco!!!!! 2010 (89)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Eleysa spune:

Nush daca o sa reusesc sa citesc din urma ... oricum va pun aici unul din motivele pentru care am absentat ...m-a chinuit talentul ...de fapt pe altii i-a chinuit talentul, iar eu am vrut neaparat poze cu burtoiul ...asta ...plus musafiri si muuuuuuuuuuuulta mancare ...... ....aaa si acum sunt la volumul doi "Luna noua" ...pe care il citesc mai greu ca de ...am vazut filmul de curand ...cam atat despre noi ...si despre absenta noastra inca nemotivata suficient

Elena, 35+
Poze concediu Thassos 2009, Burtica la 24 sapt, Burtica la 26 sapt, Burtica la 35s, Lucrusoare bb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gratiana77 spune:

Buna seara burtici! Revin si eu dupa o mare absenta cauzata de faptul ca tatal meu s-a imbolnavit si am tot umblat prin spitale pt tot felul de investigatii. Acum e mai bine.
De citit v-am tot citit dr nu am mai apucat sa scriu nimic.

Astept cu nerabdare sfarsitul lunii ianuarie sa imi vad bebelina si sa o tin in brate. Acum mi se pare ca timpul trece prea greu. Bagajul e facut, hainutele pregatite, mai am sa-i aranjez camera(asamblat patut, aranjat lucrurile ei, cosmeticalele, etc)dar asta o fac dupa 4 ianuarie.

De revel stau acasa ca asa burtoasa nu sunt in stare sa merg la vreun restaurant. Cand nu mai rezist o tai la somn si nu ma deranjeaza vreo muzica sau fumul de tigara. Lasa ca am destui ani in care sa ma petrec pe la restaurante. Bebele e cel mai important acum.

35+ (Amaris-Stefania)

poze

Mergi la inceput

Felicitari pt toate fetele care au nascut si pt bebeii lor. Imi pare rau ca nu am putut fi aproape de ele cu incurajari si agitate, dar asta e situatia. Sper ca pe viitor sa nu se mai intample nimic. Vreau o perioada de 5 saptamani linistita pt mine si bebelina mea, mai ales ca, in ultimul timp, din cauza ca m-am necajit si m-am agitat am agitat-o si pe ea si nu vreau sa se mai intample lucrul asta.

35+ (Amaris-Stefania)

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorex spune:

Tocmaia sosit sotzul de la Bucuresti si ce credeti ca a adus??
Exact ce vorbeam mai devreme cu Ratzusca si Ayanna, o rama pt mulaj amprenta bebe!!!

Si vreau sa va mai spun ca m-am uitat acum pe masuratorile de la eco si sunt diferente intre ele de la 31 la 35 saptamani.De ex capul e mai mare...da eu nu ma panichez, nici dr nu a zis nimic cum ca nu ar fi in regula!
So, sa cresti frumos in continuare, copila mea!

Lucia, odihna placuta! Sa speram ca maine te simti mai bine.Incerca un ceiutz si un Rennie sau Malox!

Lorex - Pufuletus Dependentus de 31+ ....10 kile cu

www.flickr.com/photos/44547000@N05/sets/" target="_blank">album

Mergi la inceput

De cand am intrat in saptamana 35 ma simt asa de greoaie si parca nu mai reusesc sa ma aplec sa ma inchid la cizme. Burta parca imi creste de la o zi la alta si pielea ma cam ustura si mananca in acelasi timp chiar daca ma tot dau cu crema antivergeturi.
Intr-o singura saptamana am "reusit" sa ma ingras 2 kg, eu care pana saptamana asta nu acumulasem decat 6 kg. Acum am sarit la 8 si sper sa nu continui in acelasi ritm pana nasc. Adevarul este ca de craciun am cam mancat ca o purcica. Pentru asta nu prea am scuza, dar ma consolez cu gandul ca dupa nastere dau jos tot ce am pus.

35+ (Amaris-Stefania)

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andre_lina spune:

Citat:
citat din mesajul lui lorex

Tocmaia sosit sotzul de la Bucuresti si ce credeti ca a adus??
Exact ce vorbeam mai devreme cu Ratzusca si Ayanna, o rama pt mulaj amprenta bebe!!!

Si vreau sa va mai spun ca m-am uitat acum pe masuratorile de la eco si sunt diferente intre ele de la 31 la 35 saptamani.De ex capul e mai mare...da eu nu ma panichez, nici dr nu a zis nimic cum ca nu ar fi in regula!
So, sa cresti frumos in continuare, copila mea!

Lucia, odihna placuta! Sa speram ca maine te simti mai bine.Incerca un ceiutz si un Rennie sau Malox!

Lorex - Pufuletus Dependentus de 31+ ....10 kile cu

www.flickr.com/photos/44547000@N05/sets/" target="_blank">album

hei, de unde a luat mulajul pt bebe, vreau si eu pt talpitza si manutza!

Andrelina, DE Tudor Andrei prematurul de 3,2 kg la 35 sapt (01.12.2009)
Doamne, ajuta-ne sa trecem peste toate incercarile!
primele poze
poze burtica
toate pozele INCLUSIV BEBE TUDOR PATRIOT
PRIMUL CRACIUN CU TUDOR- THE PATRIOT

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andre_lina spune:

Citat:
citat din mesajul lui elefantica

Nush daca o sa reusesc sa citesc din urma ... oricum va pun aici unul din motivele pentru care am absentat ...m-a chinuit talentul ...de fapt pe altii i-a chinuit talentul, iar eu am vrut neaparat poze cu burtoiul ...asta ...plus musafiri si muuuuuuuuuuuulta mancare ...... ....aaa si acum sunt la volumul doi "Luna noua" ...pe care il citesc mai greu ca de ...am vazut filmul de curand ...cam atat despre noi ...si despre absenta noastra inca nemotivata suficient

Elena, 35+
Poze concediu Thassos 2009, Burtica la 24 sapt, Burtica la 26 sapt, Burtica la 35s, Lucrusoare bb

SUPER POZEEEEEEEEEEE!!!!!!!! BRAVOOOOOOOOO! CU ASA MOMENTE NU TE MAI INTALNESTI! FELICITARI! ASA SE FACE!

Andrelina, DE Tudor Andrei prematurul de 3,2 kg la 35 sapt (01.12.2009)
Doamne, ajuta-ne sa trecem peste toate incercarile!
primele poze
poze burtica
toate pozele INCLUSIV BEBE TUDOR PATRIOT
PRIMUL CRACIUN CU TUDOR- THE PATRIOT

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vikinga spune:

Citat:
citat din mesajul lui lorex
Vikinga, esti acasa? vezi ca vin in vizita calare pe google earth putin!Lorex - Pufuletus Dependentus de 31+ ....10 kile cu www.flickr.com/photos/44547000@N05/sets/" target="_blank">album
Vino vino ca-s inca acasa, in caz de ceva spitalul e aproape:)Mariucasara, categoric la a doua nastere e mai rapid, ca de durut nah tot doare la deschire 10 in momentul expulziei, e normal. Dar totul dureaza mai putin si parca ai alta putere la final sa impingi. La Aldo durerile au durat mult timp, nici nu mai stiu, dar stiu ca apa mi s-a rupt pe 14noiembrie la ora 11noaptea si am nascut abia pe 15 noiembrie la ora 19...am mers de 2 ori la spital si m-au trimis acasa ca aveam dilatatia doar de 2cm ba chiar m-a intrebat daca-s sigura ca mi s-a rupt apa..abia a treia oara cind am mers m-au si tinut, durerile erau asa de mari de am zis ca sa-mi faca cezariana ce or face ca nu mai puteam..eram epuizata, nedormita, nemincata de cam 24 de ore si cina ma controleaza eram deja cu dilataie 6cm si nu a mai fost timp de epidurala. Am ajuns pe la ora 18 si mi-au bagat injectii de dilatare si tot ce a mai trebuit si am nascut intr-o ora jumate.La Nadja m-au luat durerile pe la 11 noaptea, contractii neregulate dar puternice si i-am zis sotului sa se bage in pat ca sigur nasc hat miine incolo, ca macar el sa fie odihnit sa aiba grija si de Aldo. Dar pe la ora 12 noaptea-1 deja ma crnometra dar eu tot viteaza ca lasa stii ce ni s-a intimplat data trecuta..dar pe la 4 deja nu se mai putea asa ca am ajuns la spital. la ora 5.30 dimineata ma nascut. nasterea propriu zisa a durut pt ca nadja a fost mai mare decit frate-su si a venit in mare forta hotarita si grabita, dornica sa ne cunoasca. Moasa apreciase ca va veni asa pe la ora 7 dimineata, dr inca dormea dar cind colo pe la 5 s-a dat trezirea toti erau cu cafelele pe linga mine si cu ochii inca rosii.Asa de masuratori, is doar orientative, nu-i ceva batut in cuie dar ma rog is totusi pe aproape, dr imi zicea ca masuratorile lui arata cu circa 200gr mai putin din ce a vazut si el, plus ca rara se intimpla ca femeile sa nasca la o zi dupa ce au masurat bb la ecograf. dar acum nah si cum sunteti si voi in familie, cum au nascut mamele si soacrele voastre, am abservat ca e si genetic. In familia mea suntem mai mari si masivi si eu am venit cu peste 4kg, plus ca in ultimele 2 sapt bebe ia f mult si cum eu am nascut peste dpn...! e normal ca in ultima luna sa ia 1,5-2kg, dar daca e luna a noua intreaga, plus ca eu am nascut la 41 de sapt.Poate revin mai incolo cu ce scrie in carnetele de gravida. prin sapt 35 eram acum la vreo 2200gr, am prins si o raceala cind am mincat putin, am luat si mai nimic in 2 sapt si bb deloc. dar am recuperat bine cind mi-am revenit, am pus si eu 1kg pe sapt de atunci,k asta e dar si la bebe se vede. acum 2 sapt de ex bb avea 3300gr acum 4 sapt 2800, cam asa.daca vreti sa-i aveti mai maricei papati mai bine acum ca tot se mai lasa burtica si aveti loc la stomacel, nici nu conteaza ce, caloric sa fie vreo 3000kcal pe zi, dormiti ori stati intinse. oricum normal e asa la in jur de 3400gr, nu va rugati sa-i aveti la 4500gr ca nu o sa aveti tzitze pt ei:) asa mi s-a intimplat cu nadja. mare, grasana, cu ochii mari de ma privea cu repros ca nu am ce sa-i dau, ziceai ca are o luna nu alta:))din ce burtici am vazut pe aici, Ivan tre sa fie un bebeloi mare, Bea are asa o burta:) cam cum eram eu cu nadja!revin.Vikinga cu cei mai frumosi vikingi: Aldo, Nadja si Letizia mica din burticaAMR 4 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sagetutza spune:

Hello everybody...
Cam puturosi noi...
Cred ca de fapt suntem intr-un mic butoi de melancolie...
Si nici nu suntem ajutati sa iesim din acest butoi, asta e... Poate totusi suntem noi prea serioase... ma rog... sper ca o sa-mi revin, desi...

hai ca nu vreua sa vb despre asta...
La faza cu pimul mesaj eu m-am gandit ca-l putem lasa la un capitol(precizat la final de exemplu) si de fiecare data cand se schimba luna copiem numai lista cu sarbatoritii respectivei... Nu stiu dk m-am facut inteleasa..

Pt msj-ul de primire a stafetei sunt de acord cu voi...

Felicitari tutror celor care au venit cu vesti bune de la eco... Noi nu am mai facut din sptamana 28.. cateodata ma apuca niste ganduri rele, dar incerc sa le alung...

Cu contractiile... am trecut pe nospa forte, dar de unde luam si 6 si paote mai multe in zilele nasoale, acum am luat si unul forte... am trecut la forte dupa ce am prapadit o folie "mica" in 3 zile.. si acum sunt multumita.

Stau cuminte in rest.. obosesc foarte rau la calc si d'aia nici nu prea scriu... citesc, incepe obosela (a se citi durera de coloana si fund) si ma bag in pat, cand revin voi deja ati scris tzspe pagini..

37+ Nicola-Teodora (deocamdata... mai negociem...)

Mergi la inceput

Despre ce mesaj de predare-primire a stafetei vorbiti?
Se vede ca am lipsit cam mult ca nu mai inteleg nimic. Sau de vina o fi neuronul singuratic si gravid.

35+ (Amaris-Stefania)
AMR 5 saptamani!
poze

Mergi la inceput