Mamici de pufuleti Ian-Feb Hai Roco!!!!! 2010 (89)
Raspunsuri - Pagina 5
Eleysa spune:
Nush daca o sa reusesc sa citesc din urma ... oricum va pun aici unul din motivele pentru care am absentat ...m-a chinuit talentul ...de fapt pe altii i-a chinuit talentul, iar eu am vrut neaparat poze cu burtoiul ...asta ...plus musafiri si muuuuuuuuuuuulta mancare ...... ....aaa si acum sunt la volumul doi "Luna noua" ...pe care il citesc mai greu ca de ...am vazut filmul de curand ...cam atat despre noi ...si despre absenta noastra inca nemotivata suficient
Elena, 35+
Poze concediu Thassos 2009, Burtica la 24 sapt, Burtica la 26 sapt, Burtica la 35s, Lucrusoare bb
gratiana77 spune:
Buna seara burtici! Revin si eu dupa o mare absenta cauzata de faptul ca tatal meu s-a imbolnavit si am tot umblat prin spitale pt tot felul de investigatii. Acum e mai bine.
De citit v-am tot citit dr nu am mai apucat sa scriu nimic.
Astept cu nerabdare sfarsitul lunii ianuarie sa imi vad bebelina si sa o tin in brate. Acum mi se pare ca timpul trece prea greu. Bagajul e facut, hainutele pregatite, mai am sa-i aranjez camera(asamblat patut, aranjat lucrurile ei, cosmeticalele, etc)dar asta o fac dupa 4 ianuarie.
De revel stau acasa ca asa burtoasa nu sunt in stare sa merg la vreun restaurant. Cand nu mai rezist o tai la somn si nu ma deranjeaza vreo muzica sau fumul de tigara. Lasa ca am destui ani in care sa ma petrec pe la restaurante. Bebele e cel mai important acum.
35+ (Amaris-Stefania)
poze
gratiana77 spune:
Felicitari pt toate fetele care au nascut si pt bebeii lor. Imi pare rau ca nu am putut fi aproape de ele cu incurajari si agitate, dar asta e situatia. Sper ca pe viitor sa nu se mai intample nimic. Vreau o perioada de 5 saptamani linistita pt mine si bebelina mea, mai ales ca, in ultimul timp, din cauza ca m-am necajit si m-am agitat am agitat-o si pe ea si nu vreau sa se mai intample lucrul asta.
35+ (Amaris-Stefania)
poze
lorex spune:
Tocmaia sosit sotzul de la Bucuresti si ce credeti ca a adus??
Exact ce vorbeam mai devreme cu Ratzusca si Ayanna, o rama pt mulaj amprenta bebe!!!
Si vreau sa va mai spun ca m-am uitat acum pe masuratorile de la eco si sunt diferente intre ele de la 31 la 35 saptamani.De ex capul e mai mare...da eu nu ma panichez, nici dr nu a zis nimic cum ca nu ar fi in regula!
So, sa cresti frumos in continuare, copila mea!
Lucia, odihna placuta! Sa speram ca maine te simti mai bine.Incerca un ceiutz si un Rennie sau Malox!
Lorex - Pufuletus Dependentus de 31+ ....10 kile cu
www.flickr.com/photos/44547000@N05/sets/" target="_blank">album
gratiana77 spune:
De cand am intrat in saptamana 35 ma simt asa de greoaie si parca nu mai reusesc sa ma aplec sa ma inchid la cizme. Burta parca imi creste de la o zi la alta si pielea ma cam ustura si mananca in acelasi timp chiar daca ma tot dau cu crema antivergeturi.
Intr-o singura saptamana am "reusit" sa ma ingras 2 kg, eu care pana saptamana asta nu acumulasem decat 6 kg. Acum am sarit la 8 si sper sa nu continui in acelasi ritm pana nasc. Adevarul este ca de craciun am cam mancat ca o purcica. Pentru asta nu prea am scuza, dar ma consolez cu gandul ca dupa nastere dau jos tot ce am pus.
35+ (Amaris-Stefania)
poze
Andre_lina spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lorex Tocmaia sosit sotzul de la Bucuresti si ce credeti ca a adus?? Exact ce vorbeam mai devreme cu Ratzusca si Ayanna, o rama pt mulaj amprenta bebe!!! Si vreau sa va mai spun ca m-am uitat acum pe masuratorile de la eco si sunt diferente intre ele de la 31 la 35 saptamani.De ex capul e mai mare...da eu nu ma panichez, nici dr nu a zis nimic cum ca nu ar fi in regula! So, sa cresti frumos in continuare, copila mea! Lucia, odihna placuta! Sa speram ca maine te simti mai bine.Incerca un ceiutz si un Rennie sau Malox! Lorex - Pufuletus Dependentus de 31+ ....10 kile cu www.flickr.com/photos/44547000@N05/sets/" target="_blank">album |
hei, de unde a luat mulajul pt bebe, vreau si eu pt talpitza si manutza!
Andrelina, DE Tudor Andrei prematurul de 3,2 kg la 35 sapt (01.12.2009)
Doamne, ajuta-ne sa trecem peste toate incercarile!
primele poze
poze burtica
toate pozele INCLUSIV BEBE TUDOR PATRIOT
PRIMUL CRACIUN CU TUDOR- THE PATRIOT
Andre_lina spune:
citat din mesajul lui elefantica Nush daca o sa reusesc sa citesc din urma ... oricum va pun aici unul din motivele pentru care am absentat ...m-a chinuit talentul ...de fapt pe altii i-a chinuit talentul, iar eu am vrut neaparat poze cu burtoiul ...asta ...plus musafiri si muuuuuuuuuuuulta mancare ...... ....aaa si acum sunt la volumul doi "Luna noua" ...pe care il citesc mai greu ca de ...am vazut filmul de curand ...cam atat despre noi ...si despre absenta noastra inca nemotivata suficient Elena, 35+ Poze concediu Thassos 2009, Burtica la 24 sapt, Burtica la 26 sapt, Burtica la 35s, Lucrusoare bb |
SUPER POZEEEEEEEEEEE!!!!!!!! BRAVOOOOOOOOO! CU ASA MOMENTE NU TE MAI INTALNESTI! FELICITARI! ASA SE FACE!
Andrelina, DE Tudor Andrei prematurul de 3,2 kg la 35 sapt (01.12.2009)
Doamne, ajuta-ne sa trecem peste toate incercarile!
primele poze
poze burtica
toate pozele INCLUSIV BEBE TUDOR PATRIOT
PRIMUL CRACIUN CU TUDOR- THE PATRIOT
vikinga spune:
citat din mesajul lui lorex Vikinga, esti acasa? vezi ca vin in vizita calare pe google earth putin!Lorex - Pufuletus Dependentus de 31+ ....10 kile cu www.flickr.com/photos/44547000@N05/sets/" target="_blank">album |
sagetutza spune:
Hello everybody...
Cam puturosi noi...
Cred ca de fapt suntem intr-un mic butoi de melancolie...
Si nici nu suntem ajutati sa iesim din acest butoi, asta e... Poate totusi suntem noi prea serioase... ma rog... sper ca o sa-mi revin, desi...
hai ca nu vreua sa vb despre asta...
La faza cu pimul mesaj eu m-am gandit ca-l putem lasa la un capitol(precizat la final de exemplu) si de fiecare data cand se schimba luna copiem numai lista cu sarbatoritii respectivei... Nu stiu dk m-am facut inteleasa..
Pt msj-ul de primire a stafetei sunt de acord cu voi...
Felicitari tutror celor care au venit cu vesti bune de la eco... Noi nu am mai facut din sptamana 28.. cateodata ma apuca niste ganduri rele, dar incerc sa le alung...
Cu contractiile... am trecut pe nospa forte, dar de unde luam si 6 si paote mai multe in zilele nasoale, acum am luat si unul forte... am trecut la forte dupa ce am prapadit o folie "mica" in 3 zile.. si acum sunt multumita.
Stau cuminte in rest.. obosesc foarte rau la calc si d'aia nici nu prea scriu... citesc, incepe obosela (a se citi durera de coloana si fund) si ma bag in pat, cand revin voi deja ati scris tzspe pagini..
37+ Nicola-Teodora (deocamdata... mai negociem...)
gratiana77 spune:
Despre ce mesaj de predare-primire a stafetei vorbiti?
Se vede ca am lipsit cam mult ca nu mai inteleg nimic. Sau de vina o fi neuronul singuratic si gravid.
35+ (Amaris-Stefania)
AMR 5 saptamani!
poze