Mamici de pufuleti Ian-Feb Hai Roco!!!!! 2010 (89)
Raspunsuri - Pagina 18
mariucasara spune:
Bea, Elefantica super pozele!
rox_y linisteste-te. Sunt sigura ca bebelina nu a patit nimic. Ea e protejata acolo dar pentru linistea ta stai in pat si incearca sa monitorizezi miscarile puiutei. Daca "topaie" sigur e ok.
Eu azi am facut o gramada de treaba, calcat, adunat rufe/spalat/intins 2 masini, cumparaturi, curatenie, spalat o piramida de vase, salata boeuf... toate astea intre pauzele de joaca cu Sara. Sunt franta si am o durere de burtoi care nu cedeaza la no spa. Fug la baie si in pat.
Mamica Sarei Maria (22.11.2006) si
35+
Sebastian Petru
cris.dogarel spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui rox_y Buun ..vad ca vorbiti de mancare si iar mancare. Sa va spun ce am patit eu azi...am fost la plimbare printre blocuri si cand m-am intors acasa...hop am cazut cu un picior intr-un canal ![]() ![]() ..Dhoamne ce m-am speriat..Noroc cu vreo 3 barbati care au iesit dintr-o scara alaturata ca zau nu mai ieseam de acolo.![]() ![]() ![]() Sper sa nu pateasca nimic bebelina si sa fie totul bine, in afara ca m-am zgariat urat de tot la picior...socul care l-am simtit a fost mai mare. Am si dormit 1h si 30 min (sper la noapte sa nu am pb cu somnu)si m-am trezit cu mici contractii. Eu tot socata am ramas....sper sa fie totul bine 39+ Suntem in negocieriPoze AMR 5 zile |
off, biata de tine. lasa-le incolo de plimbari pana nasti. plimba-te prin casa!
sa treaca sperietura si durerea...Cris,
36+cu
Ema si
Ana(2003)poze
AMR 3 sapt.!!
blue_rain spune:

Roco, mult curaj, abia asteptam sa vedem puiu mic! 

Roxy, cu siguranta bebe e bine!
bea, elefantica aveti niste poze tare frumoase!
Cataluta, ce curioasa m-ai facut cu rochita ta.
Eu am lenevit toata ziua, nici macar nu am probat sa vad ce imi vine de prin dulap
Am reusit sa fac doar niste dovlecei umpluti la cuptor, si umplutura pentru ardei si gulioare pentru maine: din ceapa tocata, ciuperci, soia, boabe de naut, ardei, rosii, miez de dovlecei si gulioare, orez si miez de nuca - calite un pic, si dupa aia bagate la cuptor in vas roman. 
tzontzo manager
36 
poze
cris.dogarel spune:
bea, elefantica, suuuper poze

daca ar trece si durerile, mai ca putem zice ca e cool si sexi sa fii gravi

alexutzza, bine ca ai mai intrat sa ne zici un pic
. bravo pt achizitii. si eu am programarea "teoretic" pe 18. adica daca nu vine ema inainte, pe 18 o scoatem noi

CURAJ, ROCO!!! NASTERE USOARA!!!

Cris,
36+cu
Ema si
Ana(2003)
poze
AMR 3 sapt.!!
rox_y spune:
Multumesc fete pt incurajari...pana am urcat la mine ..ma rugam sa se miste ..ca sa-mi dau seama ca e bine dar nu se misca..cand m-am pus in pat a inceput sa topaie....m-am bucurat chiar daca dadea cu ce apuca..probabil m-a simtit speriata. Dar ma bucur ca e totul ok..sper.
Credeti-ma ca m-au incercat o gramada de ganduri...daca tre sa merg la spital, daca nasc de revel....daca..daca..si cu parca.
Oi fi eu linistita si nu ma gandesc la nastere...dar cred ca e linistea dinaintea furtunii
.
39+
Suntem in negocieri
Poze
AMR 5 zile
rox_y spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui cris.dogarel
off, biata de tine. lasa-le incolo de plimbari pana nasti. plimba-te prin casa! sa treaca sperietura si durerea...Cris, 36+cu Ema si Ana(2003)poze AMR 3 sapt.!! |
Plimbarea prin casa imi place cel mai mult...dar crede-ma ca m-am saturat..ca asta fac de cateva luni incoace cu mici exceptii.
Acum macar stiu ca nu mai ies singura din casa cat am burtoiul asta.
39+
Suntem in negocieriPoze
AMR 5 zile
roco1617 spune:
Buna seara dragele mele
Acum am terminat toate pregatirile.......ca na sa las familionul pregatit si pt Revelion.....am mai eliminat din emotiiiiiiii...... .
Va multumesc din suflet pentru toate incurajarile ...... acum plec la spital si am sa va tin la curent pas cu pas cu ce se intimpla .
La 23 ora voastra va incepe procesul de inductie din cate am inteles .
Sunem extrem de emotionati si eu si sotul ........si sunt putin suparata ca el nu va putea sta cu mine acolo decat in momentul in care incepe travaliul .
Oricum am deja niste contractii de 4 zile incoace si ceva mai dese azi si ieri si sper sa se declanseze repede dupa ce imi vor pune gelul respectiv.
Bebe astazi a fost foarte agitat cred ca si el abia asteapta sa ne intilnim .
Va pup inca odata si va multumesc de incurajari sunteti superbe toate .

Roxana 
( Alexanadru - Tudor )
alicredo spune:

Hai Roco ! ma bucur sa te vad asa de curajoasa si linistita....Asteptam cu mare drag venirea pe lume a bblui tau.Curaj! 

34+