Club chic (24)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Ok, am retinut propunerile voastre in legatura cu titlul subiectului.
Asteptam pana maine, sa-si exprime optiunea si celelalte fete, apoi centralizam, .

Scot si io la bursa Agent Provocateur, EDP, 100ml, am consumat ft. putin, 7 ori 10ml.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sali spune:

Citat:
citat din mesajul lui danamiha

cait, pune-l aici la bursa, dai toate detaliile cu exceptia pretului (se discuta pe PM). Acum la tine e mai complicat cu transportul...

sali, draga mea, e gata lista pt bursa?

poate fac un schimb cu cait!
cait, watch me !

lista pt bursa e scurta( facuta si desfacuta) :
- SERPENTINE ( R. CAVALLI ) 50 ml,consumat 5-7 ml edp ;
- TROUBLE ( BOUCHERON) 100 ml, consumat 20 ml - edp ;
- POUR ELLE ( PACO RABANNE) 80 ml, consumat 25 ml, cred , este edp;
-JAIPUR SAPHIR - BOUCHERON ( cu voia ta , dana, , si cu imensa parere de rau, cand ma gandesc ce frumos l-am descris in capitolul 14 si cat este de chic/sensuelle). a fost de 100 ml, acum cred ca mai sunt 60 sau chiar 65.

nu prea stiu sa scriu cat e consumat, le fac poza!
nici unul Nu este tester!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danamiha spune:

sali, ai permisiunea, esti o draguta

ce ma bucur ca se misca bursa

am si eu pt bursa:

Angel, 100 ml din care am consumat 30 ml, edp, are cutie, nu e tester.

Black XS for her Paco Rabanne, edt (nu exista varianta edp), 80 ml, consumat cam 10-15 ml, are capac, cutie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cait spune:

Citat:
citat din mesajul lui sali

Citat:

cait, pune-l aici la bursa, dai toate detaliile cu exceptia pretului (se discuta pe PM). Acum la tine e mai complicat cu transportul...

sali, draga mea, e gata lista pt bursa?

poate fac un schimb cu cait!
cait, watch me !

lista pt bursa e scurta( facuta si desfacuta) :
- SERPENTINE ( R. CAVALLI ) 50 ml,consumat 5-7 ml edp ;
- TROUBLE ( BOUCHERON) 100 ml, consumat 20 ml - edp ;
- POUR ELLE ( PACO RABANNE) 80 ml, consumat 25 ml, cred , este edp;
-JAIPUR SAPHIR - BOUCHERON ( cu voia ta , dana, , si cu imensa parere de rau, cand ma gandesc ce frumos l-am descris in capitolul 14 si cat este de chic/sensuelle). a fost de 100 ml, acum cred ca mai sunt 60 sau chiar 65.

nu prea stiu sa scriu cat e consumat, le fac poza!

Sali o sa ma duc sa miros cele de la Boucheron ca tot vroiam si iti spun maine daca ajung.Keep in touch..

Cait
Home is where heart is...
http://picasaweb.google.com/caitlin83490/HainuteInscriptionate#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teo30967 spune:

Citat:

cait, dar ce ocazie vrei tu ca sa te parfumezi?

eu nu ies din casa fara sa fiu parfumata
iar fiica mea zice de mine: ca tu nu te bagi in pijamale neparfumata de iesit din casa nu poaate fi vorba !

Mergi la inceput

dana miha ! help s-a trezit fiica -mea si vrea black-ul dar nu mai stiu cat ai zis ca ceri si in plus trebuia sa mi trimiti mostra cu verbina
ce ai facut ?

@geniest - intr-adevar imi pare rau ca l-am dat ! nu mai dau nici un parfum de acum ca eu nu pot fi fidela doar unuia si i-am lipsit lipsa asta iarna cand era gerul acela ...acum depinde de preferintele fiecaruia dar el este intr-adevar minunat atat pe piele cat si pe haine, daca vrei iti mai scriu . macar ma bucur ca ii place si cameliei daniela si nu este dezamagita ca nu a dat banii degeaba .

de exemplu de vreo doua zile ma dau giorgio beverly hills il pusesem si pe asta la bursa ...dar pentru ca ...nu i mai vine randul, pentru ca mi-e tare drag si e mai special asa ... acum daca l-am prins, il mai adulmec vreo cateva zile .

@Annie80 - despre narciso - il are si vorbeste fiica -mea despre el "ruda de gradul I cu alien, ca persistenta dar si notele de varf similare cu cele din alien, diferenta este ca notele de varf de la narciso sunt mai blande, alienul are primele note puternic masculine"

si ca sa te convinga fiica mea sa il iei un coleg la facultate i-aspus ca il innebuneste parfumul ei, esarfele si hainele ei odata parfumate ...nu mai iese parfumul din ele ...si toata lumea o miroase pe acolo "copil cu educatia stricata" se autointituleaza ea !

acum sa ti-l descriu eu ca la ce descriere ti-a facut ea ... da e puternic, eu as gasi unele note similare cu agent provocateur mai degraba, ideea e ca parfumul e tineresc (dar nu foarte!) si modern, nu e un parfum bogat si eu il gasesc cam uniform, nu se dezvolta pe parcursul celor trei note din ceva in altceva, este mai degraba fin decat sofisticat, merge f bine iarna dar eu m-as da si vara lejer cu el nu e greu(pentru mine!). eu nu il gasesc pentru ocazii ca eu la ocazii m-as da cu ceva greu, picant, dulce, intepator, gourmand etc.dar are prea multa clasa ca sa te dai in orice loc cu el ...nu e pretentios dar impune respect parfumul asta !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danamiha spune:

Citat:
citat din mesajul lui teo30967

dana miha ! help s-a trezit fiica -mea si vrea black-ul dar nu mai stiu cat ai zis ca ceri si in plus trebuia sa mi trimiti mostra cu verbina
ce ai facut ?

mostra cu verbina a plecat ieri dimineata spre tine, maine precis ai avizul in posta. am scris aici pe forum chiar cand tu cautai parfumul pe e-bay uk, dar probabil nu ai obervat

despre black xs for her iti scriu PM

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annie80 spune:

Sali, multumesc

teo...super descriere, cam ceea ce as vrea eu dar voi, ce aveti, etp sau edt? sau amandoo :D
eu le-am incercat mai demult si parca edt-ul mia placut mai mult

pt ceva mai dulce, cred ca o sa fie Ange ou demon, le secret

Un an nou fericit si parfumat va doresc!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Annie80

Sali, multumesc

teo...super descriere, cam ceea ce as vrea eu dar voi, ce aveti, etp sau edt? sau amandoo :D
eu le-am incercat mai demult si parca edt-ul mia placut mai mult

noi avem EDP ca amandoua preferam esentele TARI SI PUTERNICE deci ...daca vrei ceva mai dulce poti lua instant de la guerlain sau ma rog sunt atatea dulci ca ...acu mi-ar lua timp sa le enumar pe toate poti lua ciocolovers dulce ciocolatos vanilos, hanae de care tot intreaba geniest ...

va pup si la multi ani !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alecsia spune:

Buna,

Va recomand "Perles de lalique" by Lalique. Miroase fenomenal.
Mi-l doresc si eu dar cred ca se gaseste mai greu in tara.

va doresc un an nou cat mai bun

Mergi la inceput