Club chic (24)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danamiha spune:

cait, am crezut ca ai comandat de aici: http://theperfumedcourt.com/search.aspx?keyword=Carthusia , eu de aici am comandat data trecuta.

mie creed nu mi se pare deloc persistent, am comandat sublime vanille, vorba lui teo, apa lesinata.

unele parfumuri chiar nu-si justifica banii.

cu banii pe care ii dam pe mostre luam un sfert de parfum, dar decat sa dai o groaza de bani pe unul si sa nu iti placa...

Mergi la inceput

cait, spune-mi te rog, ce gramaj au mostrele?

stii ca au fost discutii despre asta aici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cait spune:

Da le-am luat de pe lucky..gramajul este de 0.7ml cum zic ei acolo adica o mini sticluta tester care ni le dau de obicei in parfumerii dar fara fas din ala.Poti sa-ti dai de 2-3 ori din sticluta.
Pot pune ca nici unul nu prea mai miroase pe maini.
Am zis cc la 14e cat am dat pe astea mai puteam 20 si imi luam Juicy-ul..
Oricum mi-a iesit din cap si Creed-ul..

Cait
Home is where heart is...
http://picasaweb.google.com/caitlin83490/HainuteInscriptionate#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sali spune:

Citat:
citat din mesajul lui danamiha

cait, spune-mi te rog, ce gramaj au mostrele?

stii ca au fost discutii despre asta aici.

asta urma sa intreb si eu. cum se prezinta mostrele?
iti poti face o parere din cei .7 ml?
hai ca prevad ca pana n martie ne trece de eltiste si o sa ne luam de martisor lolite si escade.

Mergi la inceput

of cait, imi pare tare rau

tu in Fr mai ai sanse sa testezi si "elitiste", dar eu aici nici una macar nu am.

pune-le aici la bursa, poate le ia cineva si mai recuperezi din bani.

stii cum e cu gusturile, mie creed si anick goutal la inceput mi-au placut, vanilate, dar tare simple.

dar in final nu le-as cumpara, ies mai ieftin cu L de la lolita.

clarisss in schimb a fost cucerita de ele.

Mergi la inceput

sali, nu ai primit plicul?

io nu mai renunt la elitiste

Mergi la inceput

Dana io in Fr dar mai la tara asa
Acum vreau sa ajung sa miros Lutens-ul sa vedem daca ma incanta cu ceva.Macar sa stiu si eu a ce miroase.Poate Amouage-ul i-l dau mamei mele sa-si aduca aminte de INDRA ei de pe vremuri dar cu specificatia ca asta cost cateva sute de euroi..lol

Cait

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teo30967 spune:

dana primit coletul, mostra de jo malone si SURPRIZELE TALE ~!
cum stii paco l-a adjudecat fiica -mea ! tre sa recunosc ca mi place si mie dar fiind EDT ...am lasat-o

jo malone : ca sa fiu sigura ca i verific persistenta am scos capacul de la mostra si am TURNAT pe piele pe mana si apoi am asteptat sa vad ce e de capul lui . da nici urma de vanilie, floral de vara mai intepacios si diferit de floralele intalnite pana acum un floral cu ierburi aromatice, nu stiu daca ierbos. ceva mai persistent ca verbina dar subtil . placut dar nu e de mine !

acu cu cele arabesti o sa ma lupt miine. atat de puternice incat cutia in care le-ai pus s-a impregnat de la ele si paco miroase a ...parfumuri arabesti .
m-am certat cu fiica-mea pentru ca mi-a m exprimat opinia in legatura cu ele ...nu pot reda parerea deocamdata ca nu mi-am dat pe piele si sa vad evolutia lor s.a.m.d. insa la prima mirosire miroase ca ceara depilatoare, mai exact ca sacazul din ceara depilatoare ...asta ca sa fiu ...draguta si sa nu scot din mine tot ce simt .

ma dau miine si promit sa le descriu in detaliu .

azi am fost in mall si am mirosit hypnotic poisson ca elixirul nu mai era am dat din pompita am miscat gatul sticlutei si am simtit asa un damf ...parca au ceva in comun asta numai dana ne poate zice . oricum nu votez nici pentru hypnotic! mi-e dor de ciocolovers-ul meu, sa stii ca era mai vanilat mult dana decat hypnoticul ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teo30967 spune:

dana tu esti SIGURA ca parfumurile alea arabesti sunt parfumuri si nu ALTCEVA ?
ca in seara asta fiica-mea s-a dat cu ele si cu parfumul care are stearsa eticheta l-a tolerat : miroase a smirna, mir, rasina si alte chestii ...extracte naturale si sacaz asta ce simt eu ...da nu-mi dau seama daca e de oameni sau e pentru uzul ...fiica -mii ii place !

al doilea din cel cu eticheta intacta da mi voie sa spun ce simt eu: e bun de dat dimineata cand faci inviorarea in fata cortului inainte de a pleca cu caprele la pascut prin desert...fiica mea zice ca miroase a excrement de oaie ....pana si ea care toata ziua s-a certat cu mine si a zis ca "am pitici pe creier" privind cultura araba etc., nu il suporta .
s-a dat cu acetona pe piele ca sa se stearga !

ma duc sa fac doua ceaiuri si ne asteptam randul la baie la vomat !

imi pare rau da ....am unele dubii in legatura cu ce ai cumparat tu dana !revin la parerea mea. nu cred ca astea sunt parfumuri!

noapte buna, ca pentru mine chiar nu e !

Mergi la inceput

Mai fetelor si eu tot mai miros Amouage alea si parca sunt o apa de colonie de proasta calitate.Cum poate sa fie parfumurile astea de nisa?Sau vand astia niste mostre de 2 lei?

Cait

Mergi la inceput