Club chic (24)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns blue eyes spune:

La multi ani fetelor parfumate din Club Chic!
Vad ca va rasfatati: comandati mostre, faceti schimb de parfumuri; ce mai, paradis! Eu o sa mai dau o tura printre miniaturi...
Dupa aceea poate mai voi juca din nou cu fii-mea: facem un Top 10 si Flop 10 cu borcanul de cafea alaturi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Clarisss spune:

Citat:
citat din mesajul lui sali
clarisss, tu cand declansezi Hostilitatile pt shoppingul on line? ca eu azi am facut primul pas, intru crearea contului paypal. [/purple]

Amin!
apai sa fie intr'un ceas bun!. unde ai facut botezul cardului? pe ce site?
eu mai astept, nu stiu ce anume caci tot in paypal o sa sfarsesc .

intrebare blonda: po' sa'mi fac un card pe care sa'l alimentez cand si cand doar cu suma pe care o am de platit? (nu iau salariu pe card)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danamiha spune:

Citat:
citat din mesajul lui Clarisss

Citat:
clarisss, tu cand declansezi Hostilitatile pt shoppingul on line? ca eu azi am facut primul pas, intru crearea contului paypal. [/purple]

Amin!

intrebare blonda: po' sa'mi fac un card pe care sa'l alimentez cand si cand doar cu suma pe care o am de platit? (nu iau salariu pe card)

Kill all my demons and my angels might die, too (TW)

sigur, vei avea un card de debit si nu de credit.

poti sa scoti de pe el doar atat cat ai.
(tu esti blonda de la drept sau ...de la stiinte economice)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui danamiha
sigur, vei avea un card de debit si nu de credit.

poti sa scoti de pe el doar atat cat ai.
(tu esti blonda de la drept sau ...de la stiinte economice)

de la... mama natura . intrebarea mea se referea la sistemul paypal, credeam ca are preferinte in acceptarea anumitor genuri de carduri.
dana, urasc profund cardurile si tot sistemul nostru bancar. am refuzat sa am de'aface cu ele dupa ce aproape am dat in judecata o banca pt un anumit comportament

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danamiha spune:

trebuie sa fie card Visa sau Mastercard pt paypal.

mai putine probleme in Ro are Visa decat Mastercardul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sali spune:

Citat:
citat din mesajul lui Clarisss

Citat:
clarisss, tu cand declansezi Hostilitatile pt shoppingul on line? ca eu azi am facut primul pas, intru crearea contului paypal.

Amin!

sa fie primit!
deocamdata nu am cumparat de nicaieri, sunt in plina procedura de nastere a contului!
de saptamana viitoare partieeeeeeeee!

am ochit niste geluri de dush de la L'occitane!asa de proba,pt inceput, sa fad cum fonctioneaza sistemul![/purple]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinam spune:

buna dimineata parfumatelor!

Sali si ajuns la posta? (nu de alta, da sa stiu cand fugaresc postasul ).
Voi ma incitati tare cu parfumurile voastre, trebuie sa dau o tura pe la "tantea" mea cu parfumuri, nu am ajuns de craciun la ea si i-am zis sa imi pastreze Cristalle ala de care va intrebasem.

Mergi la inceput

Citat:
am ochit niste geluri de dush de la L'occitane!asa de proba,pt inceput, sa fad cum fonctioneaza sistemul!

sori, am citit c'ai comandat anhelu' si ma duse gandul catre taiere fundei la paypal.

de la l'occitane am luat contact in decembrie cu crema de vanilie si unt de shea, dana la tine m'am gandit cand am inspirat'o . parfumurile cu vanilie imi ajung deocandata, dar niste creme de corp nu mi'ar prisosi, inca e rece si biiiiine afara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sali spune:

alexia 718, ti-am dat un PM!

alinam, nu tr sa-l fugaresti, ca o sa gasesti avizul la cutie!
azi ajung!

clarisss, e faina crema L'occitane?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaeladm spune:

Citat:
citat din mesajul lui geniest

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui mihaeladm

Pt. Geniest:
uite un link pt Alien- Eau luminescence
http://magazinulcudetoate.blogspot.com/2009/06/tester-alien-eau-luminescence.html

Eu am incredere in aceasta persoana, am o cunostinta care a comandat de aici si e f multumita, tot parfum a luat, sigur e original.

[purple]geniest, asta numesc eu situatie limita in materie!
pretul e de vis, recomandarile bune, instinctul ce iti striga?

Felicitari !!!!! Bun venit din nou in Club Chic ...De-acum sa te tii....sa vezi cata ciocolata o sa gasesti....(ma refer la platile internationale)

Hai, Sali, de ce rasucesti tu cutitul in rana ???
e o draguta , dar, avand niste "experiente" nu ma mai arunc...
Apropo, sa stii ca eu am si Alien si Trussardi Skin, insa daca mai ai rabdare sa ma dotez cu pungute a la Dana si un pic de timp pt. asteptat la posta, chiar vreau sa-ti trimit 2 pufuri...

Multumesc frumos!
Eu o sa raman datoare bine de tot

Legat de Alien, eu zic sa incerci sa vorbesti cu persoanele de pe blog, poate va intalniti pe undeva, tot sunteti din Bucuresti, oricum parfumul e tester si il poti testa.

Mergi la inceput