Club chic (24)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danamiha spune:

da, plic special, dar inainte am sa o pun intr-o pungulita mica care se inchide ermetic.

daaaa, si in somn

m-am gandit ieri la ea, mi-ai spus ca in 2 pleaca spre casa, m-ai pacalit

daca vrei 2 mostre arabesti, una femeie cheala si un ml Yohji by Yohji for women te rog sa-mi trimiti din nou adresa ta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geniest spune:

Da, Sali, EDP o sa-mi comand. Asa l-am avut si, oricum, gratie lui Teo am facut un pact cu mine insami si am zis: nu mai cumpar decat EDP ever. Poate sa-mi placa de nu mai pot....caut EDP..daca nu exista, nu iau..

Mi-a rasucit Mephala cutitul in rana cand a zis ca a mirosit Alien-urile (portocaliu si galben) ...numai la ele ma gandesc. Nu prea apar la vanzare pe nicaieri (exceptie e-bay). Sunt EDT....da' parca-parca mi-as calca pe inima...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui danamiha

da, plic special, dar inainte am sa o pun intr-o pungulita mica care se inchide ermetic.

daaaa, si in somn

daca vrei 2 mostre arabesti, una femeie cheala si un ml Yohji by Yohji for women te rog sa-mi trimiti din nou adresa ta.

Dana, draga mea, esti super dotata... pungute ermetice... super tare !!!
La posta cat se asteapta, in general ? Ca la noi, la Bucuresti, astepti minim juma' de ora daca ai ceva de cumparat sau trimis dupa orele de serviciu....se misca aia cu incetinitorul...

Mergi la inceput

hai geniest, calca-ti pe inimioara, eu am zis ca nu voi cumpara decat EDP si am ajuns sa iau apa de colonie, dar e minunata, acum ca nu e persistenta...doar nu le pot avea pe toate, nu?

Mergi la inceput

geniest, aici la...tara, vorba lui cait, ma cunosc doamnele de la posta si sunt extrem de dragute

nu rade de pungile mele, le-am primit de la o prietena americanca, dar mi-a spus ca a vazut si in selgros. mie imi plac mai mult cele cu fermoar, dar nu mai am.

www.made-in-china.com/image/2f0j00uBVTsvUzHHqKM/PE-Zipper-Bag-ML-Z-08-.jpg" target="_blank">zipper bag

uite si romanesti: www.zipper-bags.ro/" target="_blank">zipper bag

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sali spune:

Citat:
citat din mesajul lui danamiha

daaaa, si in somn

si pungulitze din acelea care se inchid unde gasim?

maine ma despart de JAIPUR SAPHIR si PACO RRABANNE- POUR ELLE!
iti dau adresa pe PM. dar daca tot esti pusa pe fapte bune, as vrea si eu o bucatitaza de catifea cu ANGEL, ca daca stau bine sa ma gandesc, nu prea mai tin minte cum este.
daca nu mai ai din rochie, taie un crampei din pijama.

Mergi la inceput

Nu rad...te admir.
Mi se pare super ideea cu punguta ermetica, numai asa ai garantia ca ajunge mirosul la destinatar.

O sa-l intreb pe tipul de la esente daca a vazut extraterestrii galbeni si portocalii in depozit, sa vad ce zice...

Sali...te rog eu muuuult de tot: pune-ti la punct cardul de plati internationale, fa-ti cont paypal si ia-ti EDP-ul de pe strawberry....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sali spune:

Citat:
citat din mesajul lui geniest

Nu rad...te admir.
Mi se pare super ideea cu punguta ermetica, numai asa ai garantia ca ajunge mirosul la destinatar.

O sa-l intreb pe tipul de la esente daca a vazut extraterestrii galbeni si portocalii in depozit, sa vad ce zice...

Sali...te rog eu muuuult de tot: pune-ti la punct cardul de plati internationale, fa-ti cont paypal si ia-ti EDP-ul de pe strawberry....

in pungutze ermetice am primit si eu de la clarisss esarfa imbibata cu L de LOLITA.
la fel mi-a trimis rose benzile de hartie impregnate cu Serge Lutens si altele. ea a pus fiecare banda de hartie in cate o punguta mica, si a facut operatiunea respectiva, tacticoasa, chiar in parfumerie, in fata vanzatoarelor. se uitau alea....iar rose, cu expresie angelica ce o prinde de minune, zicea: sunt pt o prietena, nu poate sa ajunga personal

geniest, cardul e ok acum, doar ca tr cont paypal si ...go for it. maine il fac.
dar care e treaba ? imi zici sa iau in varianta EDP ? sau sa nu iau de pe esente? ca as putea sa-l rog pe tip sa caute EDP.

extraterestrii galbeni si portocalii, auzi la ea.... si eu care ziceam ca-s verzi!

Mergi la inceput

totul este pregatit, maine dau cu angel, fug la posta la prima ora.

fiind prima zi de scoala fiul mea vrea sa merg cu el, doar maine (in rest merge/vine singur) asa ca dupa ce il duc ajung la posta, pe la 9 pleaca posta de dimineata, deci marti ar trebui sa ajunga aroma de angel la voi

sali, am vrut sa-ti expediez cateva pungi, dar fix 2 mai am, le-am terminat cu pachetele la scoala, dar cand primesc, iti trimit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lo_li_Ta spune:

Eu am o mostra de Serendipitous, printre alte parfumuri de nisa dulci A trecut mult timp de cand l-am mirosit, as repeta operatiunea dar sunt foarte racita si nasul e-n concediu. Din cate imi aduc aminte se deschidea cu un miros de dropsuri, sticky asa si ramane un miros fin, de miere parca. E discret, cred ca mi-a placut, aprofundez dupa ce-mi revin cu simtul olfactiv.

Mergi la inceput