Club chic (24)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carina85 spune:

Citat:
citat din mesajul lui sali

PINK CORAL arata fain![/purple]

Sali,scuze,asta ar fi trebuit sa fie citatul in postarea de dinainte...Nush' ce am de-s asa de adormita anul asta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danamiha spune:

d-na dr.carina, azi ma gandeam la tine, sa te intreb ce parere ai de zymafluor? ii dai puiului tau?

nu imi plac parfumurile de la E.Lauder si nici cele de la E.Arden, no acum sunt setata pe astea...elitiste

aveti voi vreo idee cum miroase Serge Lutens Fumerie Turque?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teo30967 spune:

Citat:
citat din mesajul lui danamiha
teo, m-am dat cu jo malone ieri pe la 7 seara si pe la 12 se mai simtea, slabut, dar mai era ceva acolo langa ureche e clar ca nu trece testul persistentei, dar imi place mult.

Oare asa o fi cu parfumurile din ingrediente naturale? Am inteles ca nici parfumurile de la Lutens nu sunt prea persistente...

am inteles ca nici annick goutal nu tin nici l!occitane si astea folosesc ingrediente naturale ...nu stiu dar aici e o controversa parfumnurile inceputului de secol erau numai din ingrediente naturale si totusi aveau o persistenta , o scrisoare dela paris in romania venea in douasaptamani si recunosteau scrisoarea dupa parfumul expeditoarei care si parfuma abundent scrisoarea !

ori acum cu ingredientele astea naturale ...nu te tin nici pana la usa ...sa mai iesi din oras ....
oricum eu iau sticluta cu mine dar ...parca si sa ma dau toata ziua "fas", "fas" ...

Mergi la inceput

asa-i teo, toata ziua fas fas si se duce repede sticluta de 30 ml cu 150 lei, daca vrem sa fim...naturale

Mergi la inceput

teo, daca iti va placea eau du soir, cred ca ti-ar placea si www.fragrancex.com/W104996H.html?afftrack=ef49f58adafb96c57acf2f1dfb8c769b&u1=ef49f58adafb96c57acf2f1dfb8c769b&mid=ef49f58adafb96c57acf2f1dfb8c769b#ReviewHeader" target="_blank">Habanita uite ce zice cineva: "On evening I used to wear eau du soir from Sisley the best pefume but to strong for all the day Habanita is best for a working day"

l-am gasit tot cautand ceva in gen tabacco vanilla de la tom ford.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teo30967 spune:

Citat:
citat din mesajul lui danamiha

teo, daca iti va placea eau du soir, cred ca ti-ar placea si www.fragrancex.com/W104996H.html?afftrack=ef49f58adafb96c57acf2f1dfb8c769b&u1=ef49f58adafb96c57acf2f1dfb8c769b&mid=ef49f58adafb96c57acf2f1dfb8c769b#ReviewHeader" target="_blank">Habanita uite ce zice cineva: "On evening I used to wear eau du soir from Sisley the best pefume but to strong for all the day Habanita is best for a working day"

l-am gasit tot cautand ceva in gen tabacco vanilla de la tom ford.

dana acum asteptsoir delune de la sisley comanda a doua o sa mi iau si eau dusoir desi am inteles caasta ar fi mai matur ori eu sunt setata pe alea tinereeeeeeeeeesti ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Citat:
citat din mesajul lui sali

atunci o sa ti placa sigur sigur, daca nu l-ai vazut inca, THE BOX , cu cameron diaz! ca mesaj general pe care il transmite !
pun pariu ca THE BOX iti va placea cel mai mult![/purple]

http://www.youtube.com/watch?v=LVK-hVGqCpo

le-am vazut pe amandoua si pun pariu, , ca nu-i va placea mai mult.

edit: mesajul ca mesajul, dar suspansul te ucide, .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Le-am mirosit in vara si m-au dat pe spate atat ca persistenta, cat si ca miros. Sunt variantele imblanzite ale Alien-ului, cu tente luminoase, radiante.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sali spune:

Citat:
citat din mesajul lui mephala30

Le-am mirosit in vara si m-au dat pe spate atat ca persistenta, cat si ca miros. Sunt variantele imblanzite ale Alien-ului, cu tente luminoase, radiante.

nu am mirosit nici unul dar pun pariu ca nu-i vor placea mai mult!

edit: mirosul ca mirosul, dar suspansul denumirii te ucide , strict dupa denumire, ma gandeam la tente horror( pastrand nota cinefila) .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaeladm spune:

Of, la Braila a fost Sephora si s-a inchis mall-ul respectiv.... spuneti-mi si mie cum miros Alien sau Angel si Trussardi - SKIN, ca la B&B nu au, la Bucuresti nu stiu cand mai ajung si m-ati facut tare curioasa...

Mergi la inceput