telefon mobil Samsung GT - S5230

telefon mobil Samsung GT - S5230 | Autor: roxy

Link direct la acest mesaj

am primit si eu de la mosu un telefon mobil si culmea stupiditatii stau si ma uit la el ca nu-i pot cu nici un chip (fara ranga fireste) sa-i scot capacul de la spate pentru ai monta SIM-ul si bateria.Pare foarte usor cand citesti in carte dar nu vrea si pace oricat as apasa si oriunde.Aveti cumva acest tip de telefon si am vreo sansa singura sa-i dau de cap , ca daca ma duc la service numai pentru atata lucru, macar sa mai incerc acasa tot ce se poate.Merci.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxy spune:

vad ca nimeni nu a stiut sa-mi spuna ce sa fac, asa ca am mers la un service de telefonie si mi l-au deschis aia, parea simplu, dar eu nu reusesc , am mai incercat si acasa dar m-am lasat pagubasa dect sa stric telefonul, i-au pus la service bateria si sim-ul si acum cica am telefon, dar partea naspa e ca am uitat sa copii numerele de telefon de pe sim inainte de a il pune in telefon si acum am ramas fara lista cu telefoane, asa ca trebuie sa o refac de la cunoscuti ca sa merg sa desfac iar telefonu e cam peste mana.
Dar asta e...se poate inchide subiectul daca nu mai ma poate nimeni invata un truc cum sa fac sa-l deschid mai usor...

Mergi la inceput