Sunt insarcinata???
Raspunsuri - Pagina 2
elle_24 spune:
Draga mea,
Nu cred ca este in masura nimeni sa judece pe nimeni ca nu ai de unde sa cunosti situatia nimanui cu atat mai putin a mea. De aruncat cu pietre suntem primii, ca asa este omul. Chiar nu am ce sa mai comentez la o asa afirmatie, ar trebui sa fie raportat acest mesaj si pe viitor sa nu mai ai acces la acest forum. Raspunsul tau vine din subiectivism si din frustrarile personale asa ca nu il iau in seama.....
Alizee spune:
Citat: |
citat din mesajul lui allinta Subiectului astuia i se aplica zicala : Unde dai si unde crapa. I-am dat o steluta cazatoare pt cinism. Eu asa percep acest subiect pe acest forum pt mamici... |
...si viitoare mamici dornice de prunci pretiosi.
Mi-am dat quote si am scris o completare, poate asa intelege si initiatoarea acestui post de ce sarcina ei nedorita este ca nuca in perete pe un forum unde femeile asteapta cu mare nerabdare sa ramana insarcinate.
allinta
SARBATORI FERICITE !
elle_24 spune:
Draga mea, nu cred ca scrie nicaieri ca nu ai voie sa cunosti anumite aspecte legate de aceasta ramura decat daca iti doresti un copil si faci demersuri in sensul asta. Poate faci o propunere celor care au infiintat forumul sa interzica inregistrarea celor care nu isi doresc deocamdata un copil....mi se pare absurd....cu atitudinea asta sigur nu o sa obti nimic constructiv nici pentru tine nici pentru cei din jurul tau, daca ai intrat pe acest subiect sa aduci injurii cuiva eu zic ca irosesti timpul pe ceva total neproductiv. Daca esti asa intrigata citeste doar ce te binedispune si gata...nu te obliga nimeni sa iti dai cu parerea....si am intrat pe corumul acesta nu sa obtin pareri de la novice ci de la persoane care au trecut prin astfel de situatii si care ofera raspunsuri obiective...repet OBIECTIVE.....eu zic sa ti analizezi conflictele interioare si sa incerci sa ti realizezi visele cu multa pace si intelepciune
elle_24 spune:
aaaaa, nu am intrat la forumul ''Asteptand un ingeras in viata noastra'' ci la ''Clinica virtuala'', deci daca scriam acolo poate era o blasfemie, in cazul asta nu cred ca e nici o pb
Ayla21 spune:
Elle, uite eu sunt foarte obiectiva. Azi sunt 2 luni de cand am facut avort spontan la 13 saptamani. Spontan, nu la cerere. Si am vazut intreg copilasul care il purtam. Si chiar era un copilas, mic, roz, ca de gelatina, cu degetele la maini, cu gurita, cu tot...in miniatura.
Ma lupt cu imagina aceea si cu remuscarile ca nu am fost capabila sa fac mai mult si sa nu am (inca) un ingeras in cer.
Nu stiu daca esti insarcinata...posibil sa nu fi. Daca la eco nu s-a vazut nimic, probabil sa nu fi. Nu am inteles care au fost cele doua metode de protectie, spuneai de dubla protectie. Pt ca postinor iti poate da dereglari. Nu stiu de asemenea ce interpretezi tu prin a doua liniuta, esti sigura ca ea exista la locul unde trebuie, unde precizeaza in test, pt ca unele am mai citit ca interpretau marginea aia unde se termina testul.
Cand ai deschis subiectul si ai intrebat credeam ca iti doresti acest copil si esti nerabdatoare sa fi sigura de sarcina...nicidecum ca trebuie sa afli in timp "util" pt un avort la cerere.
Elle, daca tu asa decizi, si esti sigura ca asta e ceea ce vrei si ca pt TINE e calea cea mai usoara, orice ti-am spune noi, e inutil. E complicat insa sa astepti si sa crezi ca vei primi sustinere din partea unora care isi doresc copii, sau care fac TOT ce pot pt copii lor. Am subliniat ca e bine pt "TINE", pt ca pt bebe e cea mai rea alegere, daca tu ai atatea probleme si rezovarea lor o vezi scapand de el, pt el aceasta rezolvare inseamna moarte.
Dar daca tu nu vezi in avort decat o solutie, degeaba ti-as spune cum e sa traiesti apoi cu gandul ca acolo, in tine, a fost de fapt o fiinta mica, si ca in urma alegerilor tale ea a plecat la cer. Ca in loc sa lupti pt acea fiinta, si sa ti in brate un copil, vei avea un ingeras pt care, daca ai o constiinta care te va mustra apoi, vei regreta apoi toata viata...sau poate nu. Unele fac avort apoi o iau iar si iar de la capat, fara pic de remuscari.
...Dar poate nu e cazul de asemenea decizi...eu asa sper.
ps: apropo, avem aceeasi varsta.
www.glitter-graphics.com/users/monika21m" target="_blank">Monica, mommy blessed with my children Claudiu-Adrian(20.01.2005),Luana-Emilia(28.01.2009)
and my angels Alma-Lorena(28-30.01.2009),Maria-Alexandra(29.10.2009-13weeks)
My baby, my joy, my heart, my gift from God
Light a candle for Alma
elle_24 spune:
Test tip caseta, am interpretat pe linia de T (test), trbuia sa scriu cand am initiat subiectul (P.S: nu sunt pregatita ptr un copil) poate asa nu se mai grabea nimeni sa raspunda. Mai mult decat atat am cerut o parere cu privire la posibilitatea de a fi insarcinata si nicidecum nu am intrebat pe nimeni ce sa fac (sa il pastrez sau nu???), asta stiu eu mai bine
Multumesc pentru raspunsuri tuturor
delsim spune:
Mergi la un laborator si fa-ti determinare beta HCG din sange.Costa mai putin decat o ecografie, in jur de 35 de ron si vei stii sigur.Nu inteleg de ce nu ti-a indicat doctorul asta.Ecografia pe care ai facut-o este irelevanta, chiar si transvaginala.Abea pe la 6-7 saptamani se vede sacul gestational, cu saptamanile calculate de la prima zi a UM asa cum ti-a explicat foooarte frumos cineva mai sus.
elle_24 spune:
Nu sunt Alesia, spre fericirea altora care tot d#259;deau din mâini #351;i din picioare pe aici