Bobocei de sept-oct 2008 (236)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Nocom spune:

Citat:
citat din mesajul lui nikolici

dna Nocom bun venit acasa!!!Te-ai descurcat cu picii dupe tine?

Yo Miss www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=813a99ff4d721e97009477" target="_blank"> Karinutza(14.10.2008)

Nooooormal!!!!!!!! I am the best!!

Sarumana mama de K!!

mami de Daria Anastasia (24.09.2008) si Matei Tudor (11.07.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Codruta27 spune:

Seara buna,

Multumesc din suflet mamici pentru sfaturile legate de spalatul pe cap. Am ajuns la concluzia ca e o etapa. AM incercat tot, in afara de aparatoarea impotriva samponului. Nu cred ca as avea sorti de izbanda, pentru ca nu prea sta cu ceva pe cap in casa. Sper ca o sa treaca repede!

Cum stati cu pregatirile de Revelion? Noi asteptam ceva prieteni de la Bucuresti, asa ca maine am de bucatarit. Fac salata de peste, piftie, salata boeuf si un tort diplomat. Fac si o cafea buna daca vine cineva sa ma ajute!!`

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _giulianna_ spune:

Maine plecam la munte si ne intoarcem pe 3 asa ca va urez de pe acum un an mai bun decat cel care a trecut, cu bebei, mamici si tatici sanatosi, cu fericire, iubire, intelegere si noroc in toate!

Va pup si ne vedem toooocmai la anu'!

LA MULTI ANI!

Mami de Eduard-Gabriel (17.08.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns julax spune:

Codruta,referitor la spalatul pe cap,la clatit,o las usor pe spate ,ea sta cumva cu picioarele mai sus,si o clatesc ca in vremurile cand era bebe ,dupa care revenim la pozitia"in fund".Nu stiu cat s-a inteles,dar atat pot sa explic la ora asta,mai ales ca m-a prins si pe mine febra cu FV si uita ca acum plantez de toate in loc sa dormIulia,mamica de Ioana(24.09.2008)@ Alex(24.08.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=16a7ba4b14da74203c245e&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
Miniclipuri
Poze si filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kllemi spune:

giuli drum bun, petrecere frumoasa, si anu' care vine sa-ti aduca tot ceea ce iti doresti tu

fericita de AMALIA-ANDREEA (12.10.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Cafea calda

Claudia H, Nocom , Giuliana

Codruta pentru revelion o sa fac asa : oua umplute ,pulpe de pui la cuptor pentru fetele mici si curcan umplut cu garnitura de fructe si legume pentru noi astia mari. Mai avem si sarmale. De la soacra o sa mai am si piftie si salata de beuf. Plus aperitive porcesti Ca desert mai fac un Tiramisu pentru fete si mai avem cozonac si placinta cu mere.

Preety sunteti in clip La ultima pozitie, ca le-am bagat si eu in fucntie de cum ati trimis pozele Scuze de intarziere , m-am luat cu ferma si am uitat de poze Bine ca le-am descarcat pe desktop si le-am vazut

Babytza si puiiValentina David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

Neatza si pentru toata lumea.

Vad ca vorbiti de baita si spalatul pe cap, la noi baia e un moment de mare bucurie insa matzul mic nu vrea sa stea sub nici o forma in fund . Tzopaie de mama focului si ne chinuim sa o tinem sa nu cumva sa alunece, sotul meu o tine iar eu o spal. Nu-i place intr-adevar clatitul cu dusul pe cap, acolo chitaie. In rest

Anca & Carla (13.08.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzitziri spune:

Neata,

intreb si eu ca sa ma aflu in treaba...ca banuiesc ca raspunsul e NU.
Exista vreo reteta de tiramisu care sa nu fie cu oua crude?Adica galbenusurile alea pot sa le fac crema pe foc.Dar albusurile le pot inlocui cu altceva?Mai mult mascarpone?Sau nu iese nimic?
Intrebari mai mult retorice cred..

Doar ca mi s-a facut o pofta mare de tiramisu

Oana,mamica implinita de David Paul (17.09.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mimihoo spune:

nikolici, tare faza cu babyphone-ul :)) suna a "zona crepusculara"

despre spalatul pe cap, ud parul, il samponez si ii iau fata in maini si ii ridic capul iar taica-su o clateste cu o canutza.

cu tiramisu, nu mai stiu dc e cu oua crude sau nu, dar pe o punga de piscoturi, na ca am uitat cum se cheama, este portocalie si parca sunt Boccoli (chiar nu mai stiu, dar e singura punga de piscoturi portocalie si patrata), este o reteta foarte buna de tiramisu

va puuupam! sanatate!

Mihaela, mama de Sofia (03.10.08)
sesiune foto studio 2
poze Sofia
jurnalul Sofiei
Flickr

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy_galro spune:

Neatza!
noi suntem ok....eu lucrez iar Andrei e acasa cu tatisi aproape ca nu mai are muci
referitor la baitza: sta in fund si se joaca cu apa iar la spalatul pe cap il las asa pe spate ca atunci cand era bebe...nu pot sa zic ca ii place dar i-am tot arat cum sa se spele singur pe fata, pe maini, picioare, etc si la cap ii zic sa spalam parul si nu prea comenteaza....depinde cat e de obosit.

dya eu presupun ca soacra ta a zis ce a zis(am dreptate?) dar eu iti zic sa nu o mai iei in seama....inca nu ai invatat sa nu mai pui la suflet? ei mami......ia fii tu mai tupeista si nu mai lasa pe altii/altele sa te supere
oana eu stiu ca albusurile de la ou leaga crema mascarpone....nu stiu daca poti pune altceva....poate gris? imi dau si eu cu parerea ca nu am facut niciodata fara albusuri....dar de ce nu vrei sa le pui?

Mergi la inceput