Aspirante optimiste >20 (438)
Raspunsuri - Pagina 7
YLARI spune:
Un an nou fericit fetele mele scumpe, sa ne dea Dumnezeu rabdare si putere, si... optimism... si sa se indure de noi barza aia obraznica, moooooaama, daca o prind...
Sa fiti sanatoase, fericite, implinite.
Sa ne ajute Dumnezeu!!!
YLARI
EVA mea
ticker
POZE
Katy82 spune:
La multi ani fetelor! Sa dea Dumnezeu ca in anul urmator sa deveniti mamici!
http://lt1f.lilypie.com/zwwOp2.png
Copilul este darul lui Dumnezeu
happymum spune:
LA MULTI ANI FETE DRAGI SI CU DUMNEZEU INAINTE SA RAZBIM PRIN POBLEME.
VA DORESC CA ANUL 2010 SA FIE MAI DARNIC CU BUN SI MAI ZGARCIT CU RAUL.
LA MULTI ANI TUTUROR!

Blog
anidaz spune:
La multi ani 2010!La multi ani fetelor si anul care a sosit sa ne aduca bebeii mult doriti!!!
Din cand in cand este bine sa te opresti din urmarirea fericirii si sa te multumesti sa fi fericit – Guillaume Apoillnaire
cos_minutza spune:
Buna dimineata 

Vad ca nu v-ati trezit inca, asa ca va prepar o
si v-o las in termos sa fie calda pe cand veniti pe aici![]()
Sper ca ati petrecut bine noaptea dintre ani
In 2010 sa dea Domnul
sa fiu 
La Multi Ani 2010!!!!
nikolici spune:
LA MULTI ANI CU SANATATE, FERICIRE, NOROC, TOT CE ESTE MAI BUN SA SE IMPLINEASCA!!!SA CURGA CU PRUNCII ANUL ASTA LA GREU!!!
Cu mult drag Nikolici si Karinutza pisicutza
Yo Miss www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=813a99ff4d721e97009477" target="_blank"> Karinutza(14.10.2008)
BraveGirl spune:
Neatza!
Eu delcar Z1 

Ce inceput de an 
Nu inteleg dece, ca trebuia sa fie Z23.
Sunt deprimata 
==========
Corina
Mamica de Arianna Maria 
POZE CU PRINTESA
cos_minutza spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui BraveGirl Neatza! Eu delcar Z1 ![]() ![]() Ce inceput de an ![]() Nu inteleg dece, ca trebuia sa fie Z23. Sunt deprimata ![]() ========== Corina Mamica de Arianna Maria ![]() POZE CU PRINTESA |
Imi pare rau
Uite iti dau multi
sa treaca supararea!!!In 2010 sa dea Domnul
sa fiu 
La Multi Ani 2010!!!!
happymum spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui BraveGirl Neatza! Eu delcar Z1 ![]() ![]() Ce inceput de an ![]() Nu inteleg dece, ca trebuia sa fie Z23. Sunt deprimata ![]() ========== Corina Mamica de Arianna Maria ![]() POZE CU PRINTESA |
buna ziua. la multi ani 2010! va pup.
corina incearca sa nu fii deprimata. e prima zi din an. superstitie sau nu, e musai sa fii multumita si fericita cu tine insati. daca nu e vreo problema si zic Doamne fereste sa fie, atunci se mai intampla sa vina cm-ul mai devreme, cum a facut acum la tine. eventual saptamana viitoare cere o parere la doctorul tau.
te pup cu drag si iti urez sa fii bine.
Dumnezeu sa iti ajute si tie si familiei tale sa vi se indeplineasca dorintele. pupici.
Blog
YLARI spune:
Buna fetele frumoasele!!!!!!!!!
Cosminutza multumim ptr cafea scumpa mea!!!
BraveGirl, imi pare rau ptr z1! Dar incearca sa nu fii deprimata... Of... cat am plans si eu, ca nu inteleg de ce... dar nu ne ajuta la nimic sa ne amaram. Incearca sa fii fericita, pupa pe Ariana scumpa, fii bucuroasa cu ce ti-a dat Dumnezeu si fruntea sus, ca doar gandind pozitiv devenim puternice! Pupici multi, stiu ca iti e greu, dar noi suntem aici cu tine, nu te vom lasa sa suferi singura, si cu siguranta ne vom bucura ptr tine cand ne vei da vestea cea buna!
Fetelor eu sunt in a 4 a zi de regim (de slabire) si sunt fericita ca am slabit un kil , yyyyeeeeee!!!! Ma fac fotomodela, sa vedeti. Daca burta nu vrea sa creasca (cu bebic in ea) atunci m-am suparat pe ea si o dau jos de tot!!!!!!
Cum ati petrecut fetelor? Eu am culcat fata pe la 22.30 si am stat cu Iuby meu ca doi porumbei si ne-am pupacit, am beut sampanie
si la 1 m-am culcat, am dormit bustean pana la 8.30. De mancare n-am facut decat cartofi prajiti sotzului, ca eu sunt la regim, remember?
YLARI
EVA mea
ticker
POZE