Aspirante optimiste >20 (438)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns raluci_b spune:

Citat:
citat din mesajul lui cos_minutza

[font=Comic Sans MS]Pupici multi la fete!!!
Raluci mamico ai baiat mare,ce maiIn legatura cu batista bebelusului verisoarei mele i-a fost de folos

Ralu mamica implinita de Remus Andrei (8 nov '09) Te iubimdrag
www.popasmusic.com" target="_blank"> un strop de placere
poze bubu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Multumesc inca o data pt complimentele la adresa printesei mele. intradevar, seamana cu taticul ei.
Ralu, eu am folosit batista bebelusuui cu succers. Insa nu am abuzat de ea. O foloseam doar cd era neaparata nevoie, respectiv cd pompa de nas nu scotea nimic. acum folosim o chestie asemanatoae cu batista bebelusului, dar care nu se pune la aspirator,ci 'aspiri' tu cu gura. Chiar ies mucisorii ...si furtunul e destul de lung sa nu te trezesti cu ei in gura.

==========
Corina
Mamica de Arianna Maria

POZE CU PRINTESA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Citat:
citat din mesajul lui BraveGirl
acum folosim o chestie asemanatoae cu batista bebelusului, dar care nu se pune la aspirator,ci 'aspiri' tu cu gura. Chiar ies mucisorii ...si furtunul e destul de lung sa nu te trezesti cu ei in gura.

==========
Corina
Mamica de Arianna Maria

POZE CU PRINTESA

ce haios!

Raluci eu am zis demult, sa-i dea Dumnezeu sanatate lu ala de a inventat batista bebelusului, ca i-am scos kile de muci cu ea. Am 2 buc, una aici, una la mama, just in case!

YLARI

EVA mea

ticker

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorinake spune:

buna, fetele!

Am intrat sa va salut! Eu cu o graoza de trebi pe ultima suta de metri!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluci_b spune:

sarumana fetele de raspuns, cred ca am sa iau, sunt mult mai multe pareri pro decat contra

va pup de nu va vedeti

Ralu mamica implinita de Remus Andrei (8 nov '09) Te iubimdrag
www.popasmusic.com" target="_blank"> un strop de placere
poze bubu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikolici spune:

raluci eu batista bebelusului am folosit-o la greu atunci cand a fost cazul..,Karina a avut o rinofaringita acuta, cu muci de ii ieseau pe toate orificiile capului, mai putin urechi.
Am chemat salvarea si mi-a spus neaparat sa o aspir cat pot de des, ca ii inghite si face altceva la stomac...pe urma pt ca era grava situatia am ajuns la spital unde mi s-a spus sa nu abuzez de batista doar foarte rar pt ca poate distruge mucoasa nazala...
Eu am folosit-o doar atunci cand nu se mai putea...cand se ineca in muci.Acum daca mai curge vreunul, doi ...nu sar cu batista.
Aaaa si merge si cu gura sa tragi.Eu una o recomand!

Yo Miss www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=813a99ff4d721e97009477" target="_blank"> Karinutza(14.10.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happymum spune:

Citat:
citat din mesajul lui tanamera

...

Buna dimineata!

Beluistef felicitari pentru cuculet.

Bun venit noilor aspirante,sa fiti cat mai optimiste.

Va rog sa imi iertati absenta,insa in 23 decembrie a fost Z1 si am cazut putin in butoi,insa acum sunt oe baricade.

O zi frumoasa!

am banuit eu. te pup dulce. capul sus.

Blog

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tanamera spune:

Buna dimineata gagici!

Va astept la o cafea calda si la o poveste.

Happy .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikolici spune:

Gata pregatirile???
Eu stau la tzatzaiala-adormeala...si mi-e casa nengrijita plus mancare pe foc..etc iar fii-mea nu mai adoarme.

Yo Miss www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=813a99ff4d721e97009477" target="_blank"> Karinutza(14.10.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

LA MULTI ANI DRAGELE MELE!!!! FIE CA ANUL CE VINE SA FIE UNUL CAT MAI "PRODUCTIV"...

eu am plecat la o ultima sedinta de solar... si apoi incep sa ma pregatesc pt diseara....am un chef de distractie..... de abia astept!!!!!

happy mom & ladybird Iasmina Alissa 2+

Mergi la inceput