Aspirante optimiste >20 (438)
Raspunsuri - Pagina 11
Florentina_C spune:
Neata' si de la mine fete dragi si va doresc si eu un an nou mai bun,plin de realizari si cu bb-le mult dorit la purtator. Va
-acesc de nu va vedeti si va tin pumnii in noul an sa apara la voi toate in burtica.
Hai...si acum despre noi . Vestea cea mai importanta e ca mi-am vazut mogaldeata din burtica. E mic, mititel dar am vazut cum ii bate inimioara...si mi-au dat lacrimile. Duminica am fost la ecograf: am 2 inimioare, a mea si a puiului meu. A fost foarte frumos si emotionant. Tremuram de emotie.
Doctorul mi-a zis ca e bine, e pozitionat cum trebuie, e fixat in uter si cel mai important are si o inima mica mica care bate. Am vorbit si cu un ginecolog: mi-a recomandat analize si mi-a spus sa incep sa iau vitamine, asa ca azi mi-am cumparat elevit prenatal.
In rest...totul ok: putine ameteli si greturi dimineata , dar cred ca sunt normale.
Va
pe toate.
"Viitorul apartine celor care cred in frumusetea propriilor vise"
fericita 6+. Ma
la DD sa am un bb sanatos si la termen
***Bebelul meu mic***
***Poze***
ukume24 spune:
Buna dimineatza fetelor,
Imi pare rau ca nu am mai intrat in ultimele zile dar am fost aici o gloata de oameni si nu prea am avut acces la calculator. Am petrect tare frumos de Anul Nou cu cei mai buni prieteni aproape si cu muuuulte dorinte pentru anul ce vine. Sper ca macar cea mai mare dintre ele sa se indeplineasca.
Eu sunt inca in concediu pana in 6 si suntem la parinti mei. mai am inca cateva zile in care nu trebuie sa imi fac griji ce sa fac de mancare. Ce bine e acasa.....
Numai bine cand ajungem inapoi la Cluj trebuie sa ne apucam de treaba
. Sperantele sunt enorme pentru anul acesta si sunt sigura ca multe dintre noi vom pasi cu pasi repezi spre Odisee.
va pupic
ukume24 spune:
Buna dimineatza fetelor,
Imi pare rau ca nu am mai intrat in ultimele zile dar am fost aici o gloata de oameni si nu prea am avut acces la calculator. Am petrect tare frumos de Anul Nou cu cei mai buni prieteni aproape si cu muuuulte dorinte pentru anul ce vine. Sper ca macar cea mai mare dintre ele sa se indeplineasca.
Eu sunt inca in concediu pana in 6 si suntem la parinti mei. mai am inca cateva zile in care nu trebuie sa imi fac griji ce sa fac de mancare. Ce bine e acasa.....
Numai bine cand ajungem inapoi la Cluj trebuie sa ne apucam de treaba
. Sperantele sunt enorme pentru anul acesta si sunt sigura ca multe dintre noi vom pasi cu pasi repezi spre Odisee.
va pupic
ancadragoman spune:
LA MULTI ANI!!!!!!!!!!!!!!
Va doresc un an plin de vergeturi,pofte si picioare unflate!!!!!!!!
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
SA II DAM VIATA ALINEI!!!!!!!!
VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT!!
VIATA PENTRU ALEXANDRA!!!
ALEX ARE NEVOIE DE 3000 DE EURO PANA PE 31 IANUARIE
cos_minutza spune:
Ce ma bucur ca mai "rasariti" 
Am crezut ca vreti sa ma parasiti...de cateva zile cam trageti cu chiulul
Florentina ma bucur ca ai vesti bune.Cred ca a fost super sa auzi inima micutului

Ukume ma bucur ca ai petrecut bine de Rev.Spor la prestat si sa dea Domnul sa mergem toate la Odisee anul asta

Tanamera multi 
In 2010 sa dea Domnul
sa fiu 
www.onetruemedia.com/shared?p=a1dec3978996bac42d2c27&skin_id=601" target="_blank">Nunta noastra
La Multi Ani 2010!!!!
cos_minutza spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ancadragoman LA MULTI ANI!!!!!!!!!!!!!! Va doresc un an plin de vergeturi,pofte si picioare unflate!!!!!!!! anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)poze si filmulete povestea nasterii www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca SA II DAM VIATA ALINEI!!!!!!!! VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT!! VIATA PENTRU ALEXANDRA!!! ALEX ARE NEVOIE DE 3000 DE EURO PANA PE 31 IANUARIE |

Multi

In 2010 sa dea Domnul
sa fiu 
www.onetruemedia.com/shared?p=a1dec3978996bac42d2c27&skin_id=601" target="_blank">Nunta noastra
La Multi Ani 2010!!!!
ancadragoman spune:
si un ticker tare rau http://www.fortunebaby.com/pregnancy-tickers/get-ticker.html?tkr=8&calfrom=lmp&startcal=y&lpm=12&lpd=09&lpy=2009
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
SA II DAM VIATA ALINEI!!!!!!!!
VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT!!
VIATA PENTRU ALEXANDRA!!!
ALEX ARE NEVOIE DE 3000 DE EURO PANA PE 31 IANUARIE
ukume24 spune:
Florentina ma bucur enorm de mult pentru tine.
Cred ca e un sentiment unic sa auzi inima micutzului tau la tine in burtica
. Sper sa traiesc si eu sentimentul asta cat de curand.
nike974 spune:
Florentina,
ma bucur pt tine,insa te org, nu mai lua deloc medicamnete contra durerilor de cap.E greu la inceput, important este cum te raportezi la durere.Gandeste-te ca algocalminul,ca orice alt calmant, nu este tocmai o fericire pentru bebe.
Mie imi e relativ usor pentru ca am fost educata mai spartan, iar de cand fac toate operatiile pe viu, nu mai sesizez durerea decat daca depaseste un anumit nivel.
Durerea are marele avantaj de a trece.
Ofera-I lui Dumnezeua ceasta durere ca pe o rugaciune pt bebe sau,daca esti mai laica, incearca sa faci altceva si sa spui, simplu: ma simt bine.
Crede-ma, am iesit din crize de tetanie,cand eram intepenita complet, stiind ca nu pot face calciu , pt ca sunt alergica.
Dumnezeu m-a ajutat enorm.
cos_minutza spune:
Sorina draguto,ce faci?Ai facut beta?
In 2010 sa dea Domnul
sa fiu 
La Multi Ani 2010!!!!