Albinutze de Mai-Iunie 2009(52)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Flobaby spune:

Neata fetelor!
Scrisesem un ditamai mesajul dar l-am pierdut, nu stiu cum.
Va multumesc din suflet ca ma ascultati si ca sunteti alaturi de mine . Imi sunteti un ajutor de nadejde, am deja cateva idei....
Azi, avand in vedere ca suntem in 30 decembrie, va rog sa ne luam de manute si sa iesim impreuna din butoaiele in care am intrat, sa nu cumva sa ne prinda 2010 deprimate......
Coraly, iti tin pumnii sa se faca bine Dominic repede
Nu mai stiu ce vroiam sa zic....
Ganesha, Andreea, Beca, imi pare rau pt problemele cu tsh-ul, va sa fie bine.
Ioana, pupici pt raciti sa treaca rpd. Super dulce Rebeca
Revin mai tarziu, sa-mi mai amintesc ce vroiam sa spun.

Pupici tuturor!!!!!!!!!!!

mamica fericita de Maria Ioana 17.06.2009
http://community.webshots.com/user/FlorentinaMacovei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blue77 spune:

Philipda despre programul asta e vorba, in cartea mea mai sunt si retete pt faza de stabilizare....e singurul regim care a mers la mine...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ertina spune:

Salutam mamicile si imbratisam bebeii !

ana, nu ai blog ? ..imi place cum scrii
ioana, sa va fie de bine vacantza !
carla, pana acum nu ma incumetam la cozonaci...dar cu reteta asta poate la anul voi incerca si eu, k sa aiba cine sa-i manance
flobaby, capul sus si mult optimism

aqua 80, uite o retzeta de la fetele de ghiocei 2009...eu nu am incercat-o k ink n-am ajuns la iaurt. Sa ne zici cum iese .

iaurt de casa
( reteta preluata de la mamicile de ghiocei09 )

Se foloseste lapte pasteurizat(integral sau degresat)si un iaurt. In cazul in care nu aveti masina de facut iaurt, fierbeti bine laptele (lasati-l pe foc mic timp de 10 minute dupa primul clocot) .
Lasati laptele sa se raceasca pana devine cald si adaugati un iaurt natural fara arome (o cutie de de 150 g). In cazul in care vreti ca iaurtul sa fie mai consistent si sa se mentina bine, adaugati si 3-4 linguri de lapte praf. Amestecati bine si turnati in borcane de sticla. Acoperiti borcanele cu capace si inveliti-le intr-o patura. Puneti iaurturile la cald, langa calorifer sau undeva unde sa le bata soarele. Nu le miscati timp de 8 ore.Tineti iaurtul la frigider.
Principiul de functionare al iaurtierei este simplu, amestecul de lapte si iaurt sunt mentinute la o temperatura constanta un anumit timp.

va pup pe fiecare in parte si va daruiesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ertina spune:

alic, pentru tine o speciala si multi...ai facut un film deosebit cu albinutzele si bondareii nostri minunati. Iti multumim

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ganesha spune:

Ioana...multam de incurajari, apropo eu din poze vad ca arati super si esti si f frumoasa, acum nu ca vreau sa fac complimente dar esti una dintre cele mai frumoase mamici, te-am admirat de la inceput, asa ca fara..... a si sa stii ca prefer barbatii
Flobaby... ne luam de manuta si iesim din butoi, nu de alta dar avem treaba, mai un aspirat, o cumparatura, o papa, etc. Si in plus e sf anului si pot sa-mi fac lista de teluri pt la anul. Asa ca la anul o sa fie bine, si eu o sa slabesc si o scap de celulita si parul o sa-mi stea fain si................si.......................
Ana micu ma uit cu mare drag la pozele tale si cu nostalgie la cele facute afara. Sibiul e orasul meu de suflet din toata lumea, e orasul anilor mei de facultate, a primii iubiri, a prieteniilor dragi. abia astept sa-l revad, la anul fac 10 ani de la terminarea fac si poate ajung si eu sa-l mai vad, poate...Felicitari pt sot, al meu e undeva pe la mijloc, sta si cu baiatul dar i-l mai ia si in brate la calculator, pana ii vad si ma ratoiesc la el. Vad ca a uitat de Psp in ultimul timp, doamne ajuta...problema este ca ca are mult de lucru la scarbici dar una peste alta e ok.
Legat de mancare, eu nu mai gatesc mare lucru, am gatit o tona de craciun si acum treb sa arunc mancarea, asa ca o salata de crab, o friptura de purceloi spaniol, ca marocan nu exista, si o placinta de branza cu banuti si ura si la gara.Si asa mi-a spus soata ca nu am sanse sa castig olimpiada gospodinelor
M-am intins si eu cat o zi de post, fug la treaba pana nu mi se trezeste chitaila.

http://picasaweb.google.com/ganesha1606/UntitledAlbum#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_bunica spune:

Buna fetele!

Cum s-a spart teava de apa a blocului si nu ne curge apa,deci clar nu pot face nimic,profit sa va scriu cate ceva.Darius se joaca cu tati

CARLA..multumesc pt complimente.Am ales sa ma vopsesc bruneta,ca este mai usor de intretinut culoarea.Super bine papa Sabina,bravo.
Raluca_Ioana..condoleante.Pt linistea ta,cred ca mai bine i-ai face analizele Alexiei,cu toate ca daca este vioaie si activa,ar trebuie sa fie totul in regula.
Flobaby...capul sus si nu lasa depresia sa te doboare.Nici eu nu arat bine,dar nici nu imi bat prea mult capul,ne vom reveni noi cu timpul.Nasoala situatia ,dar poate noul an va aduce o solutie mai buna.
Oanaalex..multumesc.Unde ai pus pozele noi?Eu am rasfoit albumul si nu am gasit.In schimb m-a induiosat rau poza asta:http://picasaweb.google.com/oanaalex21/Mara#5393934630488995794
Tare dulce Alex cu surioara lui.
Philip..multumesc.Acelasi program vom avea si noi de revelion,mai ales ca a doua zi,cum Darius va dormi noaptea,va fi fresh...asa ca dupa 12 noaptea la nani si noi.Eu nu te vad grasa deloc,nu mai fi complexata.
Andata..multumim.Foarte frumos calendarul cadou.Eu am raspuns apelului tau,si am votat in fiecare zi,frumoasa Natalia.
Coraly..multa sanatate lui Dominic.Sper din suflet sa fie totul bine.
Flobaby..imi pare rau sa aud ca sotul nu te ajuta deloc cu Maria.Si sotul meu joaca poker si un alt joc pe calc,dar ziua nu sta prea mult,sta cu Darius si ore in sir.Cateodata mai comenteaza el,dar ii trece repede.Sper sa se schimbe si sotul tau.
Elena..vacanta frumoasa si distractie placuta.
Carla..multi si putere sa continui sa le faci pe toate.
Blue..multumesc.Sper sa depasesti frica pe care o ai cand se imbolnavesc baietii.
Ganesha..multa sanatate si sa dea D-zeu sa fie totul bine.
Ana_micu..sa va ajute D-zeu sa cumparati cat mai repede masina.Foarte frumos ai povestit despre Craciun.Felicitari lui Razvan pt cuvintele noi.
Aqua..felicitari puiului pt greutate,cm si dintisori.
Ioana..multa sanatate Sarei si lui Andrei.Sa se refaca cat mai repede.sa treaca oboseala.Foarte frumoasa reactia Rebecai la cadoul Sarei,se vede clar ca isi adora surioara.
Ana_micu..la cat mai multi ani fericiti impreuna si felicitari pt un asa sot.Si tati lui Darius face cele enumerate de tine,in ceea ce priveste bebe.
ErtinaTot in Romania sunteti?

,trebuie sa se trezeasca puiul si sa iesim afara,la noi e soare si frumos,asa ca profitam.
Cum am scris ceva timp la mesajul asta,Darius a adormit intre timp.

mami de Darius Nicholas(20 Mai 2009)

Buburuza noastra
www.flickr.com/photos/24984384@N08/" target="_blank">Poze cu noi
www.dropshots.com/MariasiDarius#" target="_blank">Poze 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona.P spune:

Saluatre si de la noi.Tocmai am venit de la vaccinul de 6 luni (e data putin decalata pt vaccin ).
In continuare cred ca detinem recordul aici la cap kg :categoria pana 7190 g cu pampers,body,strampi si bluzita(subtri).

Cuscra ....cata placere sa te citesc din nou!!!Mi-a ascultat M osul rugile si ti-a adus laptop nou?Am vazut pozele!!!Doamne ce a mai crescut ginerelul meu Iar tie iti sta fff bine bruneta.Vorba Carlei...nu stiu sa-ti spun care nuanta te prinde mai bine

Va pup pe toate ca-mi sunteti la inima....mi-e dor de voi...de noi...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurraa spune:

buna si de la noi fetelor!

coraly, cum se simte bebe?
flobaby, trebuie sa iesim din butoi bineinteles
maria, ce placere sa te citesc ca in vremurile bune

fetelor eu de ieri sunt foarte suparata ca o prietena buna de a mea cu bebe de 5 luni este in spital; vreau s ava cer un sfat.A fcaut temperatura, a fost la spital si a zis ca "ce 38.8 este temperatura, ca sigur este viroza" si cu insistente i-a luat proba de sange dar l-a trimis acasa; i-a dat nurofen, eurespal ca cica are rosu in gat dar copilul nu tusea nu nimic si supozitoare; i-a scazut febra dar in 4 ore a sarit la 39 cu 5, nu manca, a inceput sa vomite in jeturi, caca moale si nu facuse pipi 10 ore DELOC; este alaptat exclusiv; a chemat salvarea si in ceasul al 20-lea.aseara tarziu adica, i-a internat; ea saraca a sta pe scaun ca nu erau locuri toata nopate si bebe in patut; abia acum i-au luat toate analizele, intai pt meningita apoi le exlud pe toate; nu o lasa sa-l alapteze,ii dau un fel de mucilagiu, desi el mereu a avut kk moale ca cei alaptati si ea saracaa are sanii cat casa; este posibil sa-si piarda lapticul desi se stoarce mere? este disperata, medicii astia sunt cum sunt (abia astazi dupa 14 ore de la internare cu "interventii" au mutat-o intr-un salon unde avea pat) si asteapta; bebelusul plange de moare si el este unul din cei linistiti, nu plange deloc, acum cred ca de foame si e aproape lesinat; nu stim ce s afacem; of spitalele astea; dua-amiaza merg la ei cu papa si sa vad ce face;
s-a confruntat cineva cu simtomee astea?

va pup

mami fericita de Maya Teodora (17.05.09) binecuvantarea si minunea noastra
poze cu noi si printesa ***www.onetruemedia.com/shared?p=925437d7a0f0c96a6a0847&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete Maya***www.onetruemedia.com/shared?p=834e5a3921b68aa10112f5&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> albinutze mai iunie 09]***www.copilulvedeta.ro/voting.php?cid=2176" target="_blank"> acordati-ne un vot va rugam

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ramona.P

Saluatre si de la noi.Tocmai am venit de la vaccinul de 6 luni (e data putin decalata pt vaccin ).
In continuare cred ca detinem recordul aici la cap kg :categoria pana 7190 g cu pampers,body,strampi si bluzita(subtri).

Cuscra ....cata placere sa te citesc din nou!!!Mi-a ascultat M osul rugile si ti-a adus laptop nou?Am vazut pozele!!!Doamne ce a mai crescut ginerelul meu Iar tie iti sta fff bine bruneta.Vorba Carlei...nu stiu sa-ti spun care nuanta te prinde mai bine

Va pup pe toate ca-mi sunteti la inima....mi-e dor de voi...de noi...

mami fericita de Bianca Maria (11.06.09)

* * * * * www.youtube.com/user/biamona#p/a" target="_blank">Filmulete cu Bianca * * * * * Atat a crescut pana acum fata noastra * * * * *

felicitari pentru masuratori; si noi suntem la categoria "grea" are 9300 g cred de la ultima masurare, s-a adunat ceva

poze cu noi si printesa ***www.onetruemedia.com/shared?p=925437d7a0f0c96a6a0847&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete Maya***www.onetruemedia.com/shared?p=834e5a3921b68aa10112f5&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> albinutze mai iunie 09]***www.copilulvedeta.ro/voting.php?cid=2176" target="_blank"> acordati-ne un vot va rugam

Mergi la inceput

carla, (ca acum mi-am amintit) cand ai scris tu ce a mancat Saby in vizita ma gandeam la Lary si imi zic in gand (cred ca ne scrie asa, in gluma, cum sa dea copilului asa ceva, putand spune "dupa cum o cunosc nu ar face in veci asta"); trec de mesaj si nu-mi da pace gandu si ma intorc sa mai citesc odata si era de Saby vb

Mergi la inceput