La multi ani! Fulguleti de nov-dec 2006 (226)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ruxandra_sb spune:

neata minunatelor..

asteptam zapada???

acu o saptamana era inca alb.. acu parca zici ca vine primavara..

Rasul e ca stergatorul de parbriz: nu opreste ploaia, dar iti permite sa iti vezi de drum. (Jeanne Wasbro)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxandra_sb spune:

Bambo, mie cele 2 cezariene mi s-au parut f usoare, m-am recuperat tzac-pac, analgezice decat in prima noapte, etc., etc.

Poate sa intarzie intr-adevar laptele.. dar am si destule exemple cand lapte a fost cacalau si imediat dupa cezariana.

Rasul e ca stergatorul de parbriz: nu opreste ploaia, dar iti permite sa iti vezi de drum. (Jeanne Wasbro)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lizzy spune:

Citat:
citat din mesajul lui ruxandra_sb

neata minunatelor..

asteptam zapada???

acu o saptamana era inca alb.. acu parca zici ca vine primavara..

mdea, mie imi infloresc azi-maine ghioceii...
pe bune...

Mergi la inceput

bambo, dupa prima cezariana la 35s, la rece, de urgenta, cu ceva emotii pt bebe si refacere dificila pt mine, as fi optat pt naturala. eventual cu epidurala daca reuseam sa-mi gasesc anestezist si ginecolog care sa se incumete (nici acum la noi nu se fac epidurale, decat daca ai putere mare de convingere, cu mult inainte...).
si a 2-a nastere a fost cezariana, tot la rece, tot de urgenta, tot la 35s... refacerea mea a fost super rapida, dar nu a meritat deloc, riscurile pt copil, in conditiile enumerate mai sus nu sunt deloc de neglijat. care riscuri s-au si confirmat in cazul lui marc, desi nu e obligatoriu...
daca ar exista o a 3-a oara (desi sigur nu va fi) m-as stradui mai mult sa duc sarcina la termen si sa nasc natural, daca imi permite medicul.
in final, cezariana e mai ok daca e facuta la termen, la scurt timp DUPA inceperea travaliului, deci nu programata, la rece...

Mergi la inceput

am uitat sa va spun ca urarile voastre de sanatate, adunate, au contat. multumesc mult

tata e mai bine, l-am adusa acasa, acum speram sa scada treptat intensitatea durerilor si sa intre in recuperare...

va

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia-stefy spune:

Lizzy, ma bucur foarte mult. In sfarsit o veste buna azi...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bamboletta spune:

Buna fetele

Multumesc de raspunsuri....deocamdata sunt 50% nastere naturala 50% cezariana....am timp de gandit pana atunci...la prima nastere anestezia epidurala nu a tinut deloc...imi iesise cateterul din spate si nimeni nu stia...deci a fost fara...vad ce spune si medicul marti...pana acum toti imi zic sa nasc natural...de parca ar naste ei

va

Bamboletta 7 sapt si Antonia-Gabriela(1 nov 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamaana spune:

bambo felicitari! sarcina usoara si la termen
eu l-am nascut pe tudor natural si fara epidurala doar ceva local a fost chiar la sfarsit si m-am recuperat repede; dar la fete, fiind cu 10 ani mai in varsta (ca sa nu zic mai batrana) si cu cezariana de urgenta m-am recuperat tare greu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia-stefy spune:

Va ofer o fierbinte.... si un laptic.... si mai vorbim...
Ce mai fac fulguletii?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianav spune:

Bambo nu exista reteta universal valabila
Experienta mea este urmatoarea: Am nascut la 30 ani fix, cezariana dupa inceperea travaliului. Eu eram programata la cezariana pe 15 dec si Oana a vrut sa iasa pe 12.
Dureri si analgezice in prima zi. Anestezie rahi-epidurala, deci esti constienta tot timpul. A doua zi am facut dus (asa era la spital, obligatoriu dusul, ma rog nu te puneau in furci daca nu puteai). Fara pansament peste operatie nici la spital nici acasa. Dupa trei zile dadeam cu mopul si ma aplecam. M-am recuperat ff bine. Eu am nascut la Euroclinic, in Bucuresti si doctorul de la CFR 2 a venit sa ma vada de 2 ori cred.
Am uitat sa zic despre lapte. A doua zi a venit fara probleme si laptele si copilul pus la san.

Mergi la inceput