Cu dragoste din Iasi (91)
Raspunsuri - Pagina 6
herra spune:
dar acum nu mai stiu nici adresa macar, si nici tihna nu am sa caut; imi trimiti un PM cu toate?
multumesc!
Eu
stau pe tarm si-sufletul mi-e dus de-acasa.
S-a pierdut pe-o cararuire-n nesfârsit si nu-si gaseste
drumul înapoi. (Lucian Blaga, „La Mare”, 1919)
l_carmen2003 spune:
Buna dimineata,
L-am inscris pe Alex la sc gen 23.
Inca nu imi e foarte clar ce se petrece acolo. In sensul ca sunt cam suciti. Am vorbit cu dna inv. din feb., anul trecut si desi ea a spus ca e totul ok, directoarea cred ca vrea sponsorizare - desi eu fac parte din circumscriptie - ca nu era f sigur daca copilul merge la cine vreau eu sau nu. Ma rog, voi vedea, la o adica voi sponsoriza daca e musai!
In orice caz, daca copilul merge din sept 2010 la scoala saptamana asta trebuie inceput cu dosarul. Daca incepe la anul alegeti-va inv si discutati cu ea.
buli spune:
Carmen, sc 23 adica titu maiorescu, nu?
l-ai inscris la program normal sau step by step?
www.youtube.com/watch?v=YhWZ7bpfQag" target="_blank">@
ionitza spune:
da, 23 e titu maiorescu.
Of! Carmen, am emotii! pai dam si sponsorizare, nu? numa sa fie copilul la scoala la care o doreste fiecare.
l_carmen2003 spune:
L-am inscris la prg normal desi, acum, in lumina ultimilor informatii s-ar putea sa i se potriveasca mai bine step-ul... eu am optat pt invtamant de masa ca sa fie obisnuit si cu bune si cu rele si mai ales pentru a nu avea un soc din clasa a 5-a. Sper sa nu fi gresit.
ionitza spune:
eu sunt pentru invatamantul traditional. de ce zici ca i s-ar potrivi mai bine step-by-step?
pot sa te intreb de alex? am auzit copii care merg in clasa I ce stiu sa scrie si sa citeasca.....Deea stie ceva litere, adica le recunoaste, dar nu stie sa citeasca...sa scrie nici atit - stie citeva cuvinte sa scrie, doar - si asta mecanic mai mult
iulia-stefy spune:
La multi ani, Codrut Alexandru!
Herra, iti pun aici.... datele... Intri pe www.4shared.com, user: desprecarti@yahoo.com, parola: romania Eu am intrat ieri cu datele astea si a mers. Spor la cautari....
herra spune:
bine, multumesc!
Eu
stau pe tarm si-sufletul mi-e dus de-acasa.
S-a pierdut pe-o cararuire-n nesfârsit si nu-si gaseste
drumul înapoi. (Lucian Blaga, „La Mare”, 1919)
GabrielaG spune:
La multi ani CODRUT!!!..LA MULTI ANI ANDREI!!! Sa fiti sanatosi, sa cresteti mari si sa aduceti bucurii parintilor!
Lacramioara, multumesc mult de cafea..e nevoie pentru ploaia de afara. Nu stiu de ce azi mi se parea prea intuneric pt ora care era cand duceam copiii la scoala...si am constatat ca erau stinse luminile orasului.
Pupici si mult spor la treaba astazi!
Gabriela si baietii