Cu dragoste din Iasi (91)
Raspunsuri - Pagina 13
l_carmen2003 spune:
Iata ce am primit azi! Si e f serios!
Subject: Comunicat OMS
Potrivit exper#355;ilor OMS, în viitorul apropiat lumea va fi cuprinsa de o pandemie de guturai elefantin african, de diaree #351;i gonoreea furnico-ariciasca din Rusia. Deosebit de ingrijoratoare pentru epidemiologi este amenin#355;area proliferarii a tulpinilor australiene de schizofrenie a ornitorincului #351;i de hemoroizi “mama Kangaroo”. Dar oamenii de stiinta cred ca virusul cel mai periculos este cel al impoten#355;ei caprine, care, de#351;i nu e o boal#259; mortal#259;, în mod fatal amenin#355;#259; omenirea cu dispari#355;ia.
Ca urmare a gripei aviare, ne vom confrunta cu boli cumplite, cum ar fi pojarul gândacului de buc#259;t#259;rie, guturaiul pisicesc, scolioza caninâ #351;i diareea cetaceic#259;. Amenintarea sifilisului de popând#259;u este mai puternic#259; ca niciodat#259;.
Oamenii de stiinta cerceteaz#259; în acest moment care sunt necazurile pe care ni le poate aduce vulpea polar#259;.
o zi buna
iulia-stefy spune:
La multi ani, Stefan-George!
Va ofer o fierbinte.... ca asa am inghetat in dimineata asta....
Carmen, vai de noi ce ne asteapta....
Iasmin08 spune:
Buna dimineata!. Am nevoie de cat mai multa cafea astazi, ca ieri am avut o zi... Am fost cu cel mic la doctor (multumesc Ionitza) si deocamdata nu se stie de ce face febra. Nu are nici un alt simptom. Stiu insa ce anume nu are: nu e rosu in gat, nu e nimic la plamani, nu e meningita, nu e vreo enterocolita sau infectie cu escherichia coli sau ceva..Nu prezinta nici un alt simptom afara de febra asta de 39.5 care nu vrea nicidecum sa scada. Deocamdata am primit reteta cu cefaclor (ceclodyne) si al meu pui e lat in pat de la febra asta (nici macar nu mananca, doarme mai tot timpul). Voi v-ati mai confruntat cu asa ceva? Aseara am ajuns inclusiv la chirurgie la spital la Sf. Maria cu prezumtia de apendicita..
Happy Birthday pentru Stefan George!Multa sanatate si ani multi si fericiti ii uram.
kisstherain999 spune:
Buna fetelor,
Iasmin poate e o boala a copilariei care urmeaza sa erupa sau o infectie urinara. Multa sanatate.
Editez: Pneuminia interstitiala nu se vede decat la radiografie
Iasmin08 spune:
Kisstherain, ce n-as da sa fie o boala a copilariei.. Ca ne-am descurcat mult mai bine cu ele (am avut oreion, rubeola, varsat de vant)..
Dar mi-e tare teama sa nu ai dreptate cu infectia urinara.
Multumesc mult de raspuns
Iasmin, mama de strengar de 8 anisori
herra spune:
se gasesc pe undeva in comert pungi de depozitare vidabile? cand m-am hotarat si eu sa comand de la quelle, nu le mai au in catalog!
Eu
stau pe tarm si-sufletul mi-e dus de-acasa.
S-a pierdut pe-o cararuire-n nesfârsit si nu-si gaseste
drumul înapoi. (Lucian Blaga, „La Mare”, 1919)
ionitza spune:
Uf! iasmin, e greu! nu stiu ce sa-ti zic decit sa gasiti cit mai repede cauza si prin urmare remediul!
Herra, am vazut in selgros, si chiar erau la oferta, intr-un cos de ala mare (undeva pe linga mobila, dupa articole sportive) dar asta chiar pe 31 dec...acum nu mai stiu ca nu am mai fost.
Stefan-George! sa cresti mare si voinic! frumos si destept! La multi ani!
Iasmin08 spune:
Multumesc, Herra! Asa e, Ionitza, din meseria de mama nu vom iesi niciodata la pensie.
Tocmai am fost la scoala sa vorbesc cu doamna invatatoare si sa iau temele sa le facem acasa. Am aflat ca mai sunt inca 5 copii din clasa care sunt in situatie similara. Adica febra (in toate cazurile a debutat noaptea) mare, care nu da semne sa scada si in rest nici un alt simptom.
La noi in sfarsit e bine, i-a scazut febra dupa a doua doza de ceclodyne. Si ce frumos ninge, si nu putem iesi la sanie.
Aveti grija de puisorii vostri si bucurati-va de iarna.
Dom'le, ar trebui sa se introduca si un emoticon cu un copil pe sanie
Iasmin, mama de strengar de 8 anisori