Cu dragoste din Iasi (91)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns GabrielaG spune:

Tocmai ce am venit de la patinoar...si am spus sa sparg eu gheata despre intalnirea de aseara....ca vad ca nimeni n-a apucat sa intre si sa spuna una-alta. A fost super, am fost o gasca serioasa, cred ca 11 mamici...am schimbat impresii despre copii, despre scoli, gradinite, motociclete si am facut si poze. Asteptam pe cineva sa le si posteze...Pizza a fost f buna, ceaiul meu cu rom la fel...si cred ca si restul...Sper sa mai facem cat de curand o intalnire...sa ne cunoastem mai bine.

Pupici si un wk-end placut,
Gabriela si baietii

PS. La patinoar a fost suuuper, baietii mei, au stat pe picioarele lor si asta mi-a placut si sunt mandra. La iesirea de la patinoar...am constatat ca era mai cald afara decat inauntru, parca era primavara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia-stefy spune:

Va ofer o fierbinte.... ca afara ploua... si va doresc o saptamana usoara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionitza spune:

Multumim de cafea!!!
Brr! ce urit e afara! S-avem o saptamina frumoasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kisstherain999 spune:

'Neata

Despre intalnire ... imi pare rau ca nu am reusit sa vorbesc cu tote fetele, dar poate ne mobilizeaza Gabi mai des.

Dupa cum stiti (fetele de la intalnire) am intrat in "febra gradinitei" si am o groaza de intrebari si partea proasta e ca sunt nehotarata, il dau pe H la 4 ore la gradinita cu program normal sau la una cu program prelungit? Sunt hotarata pt 4 ore pt ca bica face depresie daca ii iau copilul.

Pt cine cunoaste gradinitele de la Zimbru 25 si 21 ajutati-ma cu pareri si cu o "pila" mareeee.

Merci si va doresc o saptamana usoara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adi69 spune:

Salutaree!

Tare rau imi pare ca n-am putut ajunge..insa m-a tinut in casa ,lipita de bucatarie www.flickr.com/photos/43288043@N07/4265589504/in/set-72157622409831881/" target="_blank">treaba asta si,desi m-am oprit din munca pe la 12 ,tot n-am terminat,am mai stat si a doua zi pana pe la 4 mesterind la ea..si la 4 m-am oprit ca trebuia sa mergem la aniversare,nu ca am considerat eu ca e gata..:)

Astept pozele ,cu mare interes..sa stii Gabi ca am avut intentia (de vre-o doua ori) macar sa te sun ,sa-ti spun sa bei si ptr mine o gura de ceva..insa mi-am spus ca sa nu deranjez discutiile..:)
Poate data viitoare voi fi mai libera.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buli spune:

uau, Adriana, eu cad in cap de fiecare data cind vad ce minuni faci

www.youtube.com/watch?v=YhWZ7bpfQag" target="_blank">@

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionitza spune:

Adriana, sunt superbe toate cele!!!
din martipan le faci?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns herra spune:

Citat:
citat din mesajul lui kisstherain999

[purple][font=Comic Sans MS]
Pt cine cunoaste gradinitele de la Zimbru 25 si 21 ajutati-ma cu pareri si cu o "pila" mareeee.

dar nu esti din zona - de ce iti trebuie pila?

eu zic sa mergi la directoare, vorbesti cu ea si eventual vizitezi gradinita; mai poti vorbi cu asistenta medicala, sau chiar cu niste mamici cand vin sa-i ia pe cei mici.

eu am avut noroc, cu Sf Parascheva - deja auzisem multe lucruri bune despre ea.

bafta!

Eu
stau pe tarm si-sufletul mi-e dus de-acasa.
S-a pierdut pe-o cararuire-n nesfârsit si nu-si gaseste
drumul înapoi. (Lucian Blaga, „La Mare”, 1919)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia-stefy spune:

Va ofer o fierbinte.... si va doresc o zi usoara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GabrielaG spune:

Buna dimineata!!!! si multumi de cafea
Adi e super corabia tort...esti grozava!
Va pup si va doresc o zi superba,

Gabriela si baietii

Mergi la inceput