Pufuleti 2010-Bravo DandanaG&Ematimerman!!(88)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ayanna_xem spune:

'Neata...din nou! Pe la 6 si ceva eram "viteaza" pe aici si ma plangeam de insomnii, am baut o cafea cu lapte si am "picat"...acum m-am trezit
Cristies, sa stii ca si eu sufar de calduri...si e mirare mare pe toata lumea ca eu si in toiul verii ma plangeam de friguri si maini si picioare ca gheata...dar de cand cu bebitza asta, toate-s pe dos. Noi locuim la casa si avem centrala pe lemne si nu avem cum regla temperatura foarte clar, doar din cat de tare incarcam centrala...iar al meu sot, care mai nou sufera de friguri parca doar sa-mi faca mie in ciuda, se duce si face cate un plin la centrala de tre' sa stau in casa in chiloti ca altfel ma sufoc....si el tot zice ca e prea frig, asa ca de deschis geamuri nici nu se pune problema...si cu toata "forta" mea de balena nu cred ca pot sa-l "dobor"...ca tot imi zice cand fac eu figuri: "iar vrei sa faci balet cu ursul?"

37+ cu strumfita Daria-Ioana

pozicile_ mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_mario spune:

Tana,ms frumos...sunt bine,imi scazuse si mai tare tensiunea si am baut o cafelutza...mi-am revenit..azi nu m-a mai durut....

oana..abia astept pozele cu burtica

roxy..sper sa fie bine..cand vrea bebe sa vina acum

Andreea 32+ -Alexandra Elena +Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris.dogarel spune:

cristies,f frumi prima pagina; mie imi da cu virgula la numarul de gravidute (132) comparat cu numarul de bebei din burtici (baietei+fetite+surprize+130). nu ar trebui sa fie "macar" 132? (nu m-am uitat daca mai sunt si gemeni, dar tot minim 132, nu?)

mai am o intrebare/propunere: am vazut in listutza fete care nu au nici o informatie, doar userul. nu e o conditie necesara sa postezi pe aici ca hapleaca sa faci parte din odisee, dar macar datele minime ar trebui sa fie, nu?ziceti si voi cum credeti, ca sa nu avem prea multe "situatii triste" ca la odiseea vecina, cand ramanem cu "gravi" multe la sfarsit, de care nu stim nik, ptr ca oricum nu am stiut niciodata. daca e aiurea ce zic eu aici.

si pt ca tot sunt la "matematici", sa ma ajute si pe mine cineva la improspatat neuronul, ca asa inecat de sarmale chiar nu mai vrea sa functioneze normal. nasteri "iminente" ar fi zilele astea: mamidepuiuti (pe care a rapit-o de la noi tati neamtz definitiv ), rox y, roco, aylin, tana(?), vikinga (daca face si ea efort putin, adica . mai era cineva?. nu de alta dar trebuie "rationalizate" motzatele, asa ca alti bebei grabititi (danyelana, etc) sunt rugati sa astepte macar o saptamana, ca sa refacem stocul

Cris, 36+cu Ema si Ana(2003)
poze
AMR 3 sapt.!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aylin_tarcan spune:

fetelor, reviiiin in forta! e tata la plimbare cu alma si am liber la calculatoooor!!!

danyelana, pai mama, voi chiar toate vreti sa mi-o luati inainte? daca stai cuminte in pat sa stii ca poti sa o mai lungesti. sunt exemplu viu de om care a stat 2 saptamani cu colul sters. hai, nu te mai stresa si panica, cand o sa fie o sa fie si va fi bine! si noi ne pregatim de majorete!

plateea, ceva vesti pentru mine? ceva feelinguri? hai, ca fac 39+....

vikinga, cred ca te acompaniez la "eu-s aia de ramin pe viata gravida asa ma simt acu'.
Vreau sa nasc o data ca-s la limita rabdaraii si pt ca stiu ca si ceilalti doi pui ai mei au stat la dospit peste DPN ma ia cu nervi:))
Ce nu pot naste si eu ca alte fele la 38 de sapt colo, frumos, tre sa fac eu ca in cartea de medicina cu 40 de sapt si-n plus inca! Va asigur ca incepind din a 38-39 sapt is cele mai aiurea zile, mai ales in ultima sapt cum sunt eu acum. Si asteptarea asta te face KO psihic." le zici ca din sufletul meu.

tana, oare? sa fie asa? sa ma anunti tu pe mine? astea sunt pentru mine.

ayanna, cum mai decurg lucrurile?ce fac contractiile?

Petra mamica de Alma (20.08.2007) si 38+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tanaion spune:

Cristies multumim pt cum arata prima pag si cris-dogarel pt sugestii.
Eu abia astept sa va spun cnd ma cheama la cezariana ca sa ma treceti si pe mine in listuta cu programari. Dar nu stiu decat ca va fi saptamana viitoare, nu stiu exact ziua.

Tana cu Toma (10.11.2001) si 38+ Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Beatrice1982 spune:

buna dimineata!!!!!!!

raportez ieri plimbare la baia mare, care s-a sfarsit cu dureri de burta, si cu durei jos, sub burta........ca de ciclu.......deocamdata au trecut si bebe ivan rupe burta..............
simtit miscari foarte jos...........

mi-am facut progrmare in 6.la ora 10 la dr........sa vedem daca mai stam 2 in 1 pana atunci...........

plateea ce te bat eu pe tine............
am zis eu sa nu cobesti...............
da lasa, nu m-as supara sa iasa............dar zici ca nu sunt pregatita.......

si azi nu am nici un chef............................
dar nici macar un strop de chef..............

ziceti ca s-a lasat burta?????????
MAMI m-a pipait aseara, ca eu tot nu inteleg, ca trebuie sa iti incapa o palma de sub sani si pana la burta........dar cica nu sa se lase burta asa de jos.........ci sa ai loc gol unde poti baga mana..................

si eu am asa ceva , deja de o saptamana...............
asa ca nu stiu..........
nu stiu daca e intors sau nu.....................

mi se infinge morcovelul din ce in ce mai mult........pana in 6 mai e o eternitate...................si ui asa.................

tanaion, nu stiu daca alea ce zic eu durerile sub burta sunt contractii dureroase, dar asa burta nu m-a mai durut, dar contractii nedureroase am avut la greu................

Poze
Bea 37+ cu Ivan Matei

Doamne ajuta sa nasc usor!!!!!!!!!!

Mergi la inceput

cris.dogarel...ai mare dreptate cu fetele de pe prima pagina...eu sincer ma gandeam daca avem voi/putem sa le stergem....ptr ca nu-si au rostul akl

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aylin_tarcan spune:

bea, alea ce zici tu sunt contractii!

eu nici nu mai am programare la doctor. ma voi duce pe 4 daca pana atunci nu nasc. ma suna lumea in fiecare zi sa ma intrebe daca am nascut....offf. si eu care vroiam sa nasc de ziua mea, pe 22. na, ca trece si decembrie, ma prinde si 2010.... de fapt mai am cateva zile.

Mergi la inceput

vroiam sa va intreb si eu,stafeta sa preda pe 31??...ca atunci ma gandesc ca toate o sa avem cate cv de facut prin casa..mancare,curatenie,pregatiri....si nu cred ca vor fi toate fetele prezente

nu dati cu pietre da?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui aylin_tarcan

bea, alea ce zici tu sunt contractii!

eu nici nu mai am programare la doctor. ma voi duce pe 4 daca pana atunci nu nasc. ma suna lumea in fiecare zi sa ma intrebe daca am nascut....offf. si eu care vroiam sa nasc de ziua mea, pe 22. na, ca trece si decembrie, ma prinde si 2010.... de fapt mai am cateva zile.

lasa sa vina printesa cand este ea pregatita,nu te mai agita,stai linistita si roagate ca atunci cand vine sa fie bine...uite de al mine multi si multe ..asa de incurajare.......aa si inca cv:nu te-ai hotarat la nume?

Mergi la inceput