Pufuleti 2010-Bravo DandanaG&Ematimerman!!(88)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns evyme spune:

Neatza si de la mine!
Eu m-am trezit sa-i fac soatzei pachetelul, am papat niste painica prajita cu unt si gem de gutui, am trecut sa vad ce ati mai scris de aseara pana acum si gata... Ma bag la Ne vedem mai tarziu

Catalutza astept reteta de tiramisu, dar as vrea niste sugestii si pentru aperitive ceva

33+ David Alexandru... inca negociem
poze gravi
trusou bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns evyme spune:

Citat:
citat din mesajul lui lorex

A, inca ceva si plec

ieri am simtit pt prima data piciorushul
ce faina a fost momentul, n-o sa-l uit ever!
...da cred c-am mai spus......mda, ma scuzati..ma duc sa ma culc..

Lorex - Pufuletus Dependentus de 31+ ....10 kile cu
azi la 3 ma duc la eco!!!
www.flickr.com/photos/44547000@N05/sets/" target="_blank">album

Cum adica ai simtit piciorusul? Unde? Si de unde stii ca era piciorul? Eu mereu ma intreb cu ce ma loveste el sau ce parte a corpului imi deformeaza burtica

33+ David Alexandru... inca negociem
poze gravi
trusou bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ayanna_xem spune:

Citat:
citat din mesajul lui Tanaion

Ayanna pai ce fel de graviduta fara neplaceri? Treebuia sa experimentezi si din astea.
Dr ta nu te-a lasat la altcineva? Dar oricum 4 ian inseamna mai putin de o saptamana, nu te panica, se intorce repede.
Acum vine revelionul, ai alte treburi acum

Tana cu Toma (10.11.2001) si 38+ Maria

Eu ma stiam mai curajoasa in ceea ce ma priveste si nu credeam ca atunci cand o sa ma apuce si pe mine durerile o sa ma ia cu panica cu tot. Desi am citit atatea si teoretic stiu cam despre ce e vorba, practica ma dispera. Eu de meserie sunt psiholog, ma pricep sa ascult, sa incurajez si sa ajut pe altii...dar cand e vorba despre mine iacata-ma-s "analfabeta". De fapt, experimentez asa niste stari ciudate de parca de multe ori am senzatia ca visez...dar stim ca starea noastra e una mai speciala acum, asa ca experimentez cu teama si placere in acelasi timp tot ce mi se intampla. Suna cam masochist...

37+ cu strumfita Daria-Ioana

pozicile_ mele

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Tanaion

Ayanna pai ce fel de graviduta fara neplaceri? Treebuia sa experimentezi si din astea.
Dr ta nu te-a lasat la altcineva? Dar oricum 4 ian inseamna mai putin de o saptamana, nu te panica, se intorce repede.
Acum vine revelionul, ai alte treburi acum

Tana cu Toma (10.11.2001) si 38+ Maria

Doctora nu m-a lasat la altcineva pentru ca de fapt ea nu pleaca nicaieri, doar ca nu lucreaza pana pe 4...nici in spital, nici la cabinetul ei. Am numarul ei de telefon, din cate am stabilit impreuna as putea sa o "deranjez" oricand, dar la ultima vizita mi-a cam dat de inteles asa subtil ca poate pana pe 4 stau cuminte si n-am de gand sa-i fac vreo surpriza. Si sincer ma cam ingrozeste gandul ca as putea-o suna in noaptea de Rev...dar ...sa fim optimiste!!!

pozicile_ mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns decenuela spune:

neatza burtici....

multumim de coffe tana...buna....eu...am stat de veghe de la 12 la 3 asa ca....am mai recuperat desi numai somn nu se cheama asta...cand stii fiecare miscare..dar asta e...

am vrut sa raspund asta nopate dar...m-am uitat la un film....iar acu am uitat ...

ma tot gandesc si io la rev...ce anume sa fac...imi storc creierii si va anunt si pe voi...

36+ LUCA

Sa nu fii ademenit nici de Mos Craciun nici de Sf. Vasile ... nu raspund acu la provocari

Mergi la inceput

Pentru revelion noi am gasit o solutie care mie imi convine de minune. De fapt, mi s-a cam impus solutia...dar ma rog, odata ce io-s in avantaj ce mai conteaza. Deci...cativa prieteni de ai nostri s-au gandit ca ar fi bine sa facem Revelionul la mine acasa, ca noi tocmai ce ne-am mutat in casuta noua (pe care de 5 ani ne chinuim s-o facem...si mai avem mult, dar asta e alta problema). Asadar, eu pun la dispozitie locatia, iar ei toti se ocupa de menu...eu n-am voie sa fac absolut nimic. Bineinteles, ca nu ma lasa inima si voi "cotiza" si eu...cu sprijinul mamei ! Asta doar asa ca sa nu ma las mai prejos. Dar chiar nu fac altceva ca ei mi-au impus foarte clar...eu cu spatiul, ei cu meniul. Altfel se anuleaza tot.
De obicei, in ultimii ani am petrecut la restaurant, dar cum anul asta cik nu mai primesc "animalute" salbatice (gen pinguin, hipopotam si alte specii din astea uriase), acasa e locatia cea mai potrivita. Si chiar cred ca o sa fie super...numai bebelina sa stea cuminte...ca sa putem noi chefui in voie.

Asa ca idee...pentru care n-aveti chef si dispozitie de "trebaluit".

pozicile_ mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns decenuela spune:

fetele cine a facut gaina umpluta? stiu ca am mancat la o matusa si o taia felii dar n-am fc niciodata...ar fi interesant...

36+ LUCA

Sa nu fii ademenit nici de Mos Craciun nici de Sf. Vasile ... nu raspund acu la provocari

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris.dogarel spune:

buna dimineata!

tana, bine ca am citit de cafeluta ta cu frisca, altfel iar uitam ca am frisca in frigider si imi faceam laptele meu cu ness. multumesc, yum-yum

lorex, somn usor si bafta la eco azi

vikinga, asa deci:sex nu faci nici de-a naibii. noroc ca e sotul f ocupat, ca poate altfel te pacalea si venea Letizia mai devreme

danyelana, asteptam vesti, oriccand. ai luat un nr. de tel? contractii nu ai deloc?sa nu te jeneze prea tare morcovelul

Cris, 36+cu Ema si Ana(2003)
poze
AMR 3 sapt.!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_mario spune:

neata si de la noi

ca de obicei citesc si revin

Andreea 32+ -Alexandra Elena +Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_mario spune:

o iau pe rand cu mesaje scurte,ptr ca cele lungi dispar

adina,multumim ptr vestile bune despre catalutza

andre_lina....superbe poze,superb copil,de mamica nu mai zic....

Andreea 32+ -Alexandra Elena +Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze

Mergi la inceput