Pufuleti 2010-Bravo DandanaG&Ematimerman!!(88)
Raspunsuri - Pagina 3
plateea spune:
danyelana, nu ai motive sa te ingrijorezi...
fetelor... acum, eu stiu ca gluma e gluma, dar totusi... pe langa povestea frumoasa cu preluarea stafetei, controale, echo, paranoia, dr idioti care ne rapesc Craciunul, si alte treburi, hai sa incepem sa fim constiente ca ajungem la termen. adica... 36-38 de saptamani, e o perioada rezonabila, la cat suntem de stresate si de vai de noi. si mai ales pt cele care au in cap ceza. e drept ca termenul e 40 de sapt, dar... la fel de probabil e si o data de 37-38 de sapt. hai sa fim hai, sa facem precum fluturasii, si sa ne asteptam in orice clipa sa tinem in brate minunea care oricum, oricum, mai devreme sau mai tarziu, va iesi, intr-un fel sau altul...
nu fac lobby nimanui, ci doar mie. ca daca scriu, parca devin si eu mai constienta de treburile astea. desi, am senzatia ca subconstientul meu e mai... inteligent decat mine. mi-e tot timpul somn, dorm ca valiza in gara, mananc ca termita si nu ma satur ever, si... tot asa.
nu va suparati, deci, pe mine, ca de multe ori vb asa, mai mult pt mine, poate, poate, ma destept, si ma apuc si eu de alea alea pregatitoare...
seara buna, burtici si mamici!

36+ cu
bbTo...+ 3 kg
, ... -3 milioane de neuroni
dar inca... satena
si... lista continua!
AMR teoretic 4 sapt.
, practic "cica" 2 sapt.
Andre_lina spune:
plateea, se vede ca iti faci curaj, hai sa iti fac si eu! Cand vad la semnaturi 36 37 38 sapt, mi se pare SF, deci majoretele sus si asteptam bebeii care au fost super super cumintei si au stat atat la caldurica!!
Andrelina,
DE
Tudor Andrei prematurul de 3,2 kg la 35 sapt (01.12.2009)
Doamne, ajuta-ne sa trecem peste toate incercarile!
primele poze
poze burtica
toate pozele INCLUSIV BEBE TUDOR PATRIOT
PRIMUL CRACIUN CU TUDOR- THE PATRIOT
xela_07 spune:
plateea - daca o sa ma apuc eu care am 34 de s de pregatiri, tu ar trebui sa te grabesti deja 

Xela, mamica de Andreea (11.08.2007) si
34+
Cristian
ratusca_mica spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Andre_lina plateea, se vede ca iti faci curaj, hai sa iti fac si eu! Cand vad la semnaturi 36 37 38 sapt, mi se pare SF, deci majoretele sus si asteptam bebeii care au fost super super cumintei si au stat atat la caldurica!! Andrelina, DE Tudor Andrei prematurul de 3,2 kg la 35 sapt (01.12.2009)Doamne, ajuta-ne sa trecem peste toate incercarile! primele poze poze burtica toate pozele INCLUSIV BEBE TUDOR PATRIOT PRIMUL CRACIUN CU TUDOR- THE PATRIOT |
Ma tot pufneste rasul cand iti citesc semnatura, cu "prematurul" Tudor de 3.2 kile
Ai mare dreptate cu nasterile, probabil ca in urmatoarele doua saptamani o sa fie o agitatie pe aici total contrastanta cu linistea de sarbatori!
Ratusca
34+
plateea spune:
andre_lina, adevar graiat-au tastele tale...
"respect" pt mami eroina de bebe patriot...
bine le mai zici... nu te opri, sa ne facem curaj...![]()
36+ cu
bbTo...+ 3 kg
dar inca... satena
si... lista continua!
AMR teoretic 4 sapt.
, practic "cica" 2 sapt.
plateea spune:
xela_07 mama, matale mai stai mumos, ca mai ai vreme...
eu vb de... panicoasele asa ca mine, care au impresia ca timpul se dilata si este vremeee... pan' la pasti ![]()
si cand realizez ca nu, nu e, si astia din jurul meu incep sa ma intrebe de hainute, bagaj, anestezie, dr, chestii... ma cam "ia de fund", ca sa zic asa...
deci... merg in continuare pe ideea aia a mea... CURAJ GAINA CA ORICUM TE TAI!!! poate ma incurajez singura 

36+ cu
bbTo...+ 3 kg
dar inca... satena
si... lista continua!
AMR teoretic 4 sapt.
, practic "cica" 2 sapt.
evyme spune:
salutare burtici!
in primul rand, bun venit noilor pufuleti Emanuel si Dragos Andrei sa fie cumintei, mancaciosi si necolicosi!
pun mai jos reteta pt tortul de mere pt cristies; nu stiu daca a raspuns deja altcineva, ca mai am de citit din urma:
reteta de tort de mere
se topeste intr-o oala de ciorba (cam de 5 l) 1 cana de zahar, apoi se intinde pe margini ca la crema de zahar ars. Se lasa la racit. Intre timp se curata de coaja cam 5-7 mere, se scobesc de seminte. Se pun in oala, in picioare, unul langa celalalt cat a acopere tot fundul oalei. Se mai poate sfarama cate unul la curatat si scobit, nu dispera, partile ramase de mar poti sa le bagi printre merele intregi. In gaurile ramase dupa ce scoti semintele pui stafide si cate o bucatica mica mica de unt. Se baga la cuptor cam 40 min, la foc potrivit (mediu, cam 120 - 150 grade), pana se coc. O sa vezi pe ele ca se inmoaie. Intre timp se face compozitia de crema de zahar ars: 4 oua se freaca cu 1 cana zahar si cu 1 l lapte, adaugi normal rom si zahar vanilat :). Se toarna peste meredirect in oala. Sa nu te sperii ca merele or sa pluteasca, e normal! Se baga din nou la cuptor si se lasa cam 30-40 min cam la acelasi foc (iti dai seama ca e gata cand o vezi ca legata la suprafata). Intre timp faci aluat de pandispan: freci albusurile de la 3 -4 oua cu zahar si galbenusurile cu 3-4 linguri de ulei. Apoi le amesteci pe toate usor ca la mamaliga ca sa nu se lase albusurile. Adaugi praf de copt stins in zeama de lamaie si apoi pui faina in ploaie. Si bagi la cuptor inca 30 min. Si gata! Canmd il scoti, bagi usor cu cutitul pe marginea oalei ca sa desprinzi blatul si apoi pui o tava rotunda deasupra. Intorci rapid oala cu fundul in sus. ATENTIE: sa nu care cumva sa ridici oala, se ridica dupa 24h, ca altfel se desprinde si se face praf. Mai mult are zeama fierbinte care te poate frige big time!!!
merg sa mai citesc din urma si revin![]()
32+
David Alexandru... inca negociem
poze gravi
trusou bebe
cristies spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui evyme salutare burtici! in primul rand, bun venit noilor pufuleti Emanuel si Dragos Andrei sa fie cumintei, mancaciosi si necolicosi! pun mai jos reteta pt tortul de mere pt cristies; nu stiu daca a raspuns deja altcineva, ca mai am de citit din urma: reteta de tort de mere se topeste intr-o oala de ciorba (cam de 5 l) 1 cana de zahar, apoi se intinde pe margini ca la crema de zahar ars. Se lasa la racit. Intre timp se curata de coaja cam 5-7 mere, se scobesc de seminte. Se pun in oala, in picioare, unul langa celalalt cat a acopere tot fundul oalei. Se mai poate sfarama cate unul la curatat si scobit, nu dispera, partile ramase de mar poti sa le bagi printre merele intregi. In gaurile ramase dupa ce scoti semintele pui stafide si cate o bucatica mica mica de unt. Se baga la cuptor cam 40 min, la foc potrivit (mediu, cam 120 - 150 grade), pana se coc. O sa vezi pe ele ca se inmoaie. Intre timp se face compozitia de crema de zahar ars: 4 oua se freaca cu 1 cana zahar si cu 1 l lapte, adaugi normal rom si zahar vanilat :). Se toarna peste meredirect in oala. Sa nu te sperii ca merele or sa pluteasca, e normal! Se baga din nou la cuptor si se lasa cam 30-40 min cam la acelasi foc (iti dai seama ca e gata cand o vezi ca legata la suprafata). Intre timp faci aluat de pandispan: freci albusurile de la 3 -4 oua cu zahar si galbenusurile cu 3-4 linguri de ulei. Apoi le amesteci pe toate usor ca la mamaliga ca sa nu se lase albusurile. Adaugi praf de copt stins in zeama de lamaie si apoi pui faina in ploaie. Si bagi la cuptor inca 30 min. Si gata! Canmd il scoti, bagi usor cu cutitul pe marginea oalei ca sa desprinzi blatul si apoi pui o tava rotunda deasupra. Intorci rapid oala cu fundul in sus. ATENTIE: sa nu care cumva sa ridici oala, se ridica dupa 24h, ca altfel se desprinde si se face praf. Mai mult are zeama fierbinte care te poate frige big time!!! merg sa mai citesc din urma si revin 32+ David Alexandru... inca negociempoze gravi trusou bebe |
Multumesc mult de reteta. Bine ca mi-ai zis ca trebuie sa astept 24h ca eu vroiam sa-l fac joi.
. Abia astept sa il fac si mai ales sa vad cum o sa-mi iasa.
.
37+
AMR 3 saptamani!
Bebe e complet dezvoltat. Sa vedem cand o fi pregatit sa ne cunoasca :).
rox_y spune:
fetelor dragutzelor....ma doare maseaua de mor!!
ceva tare sa-mi treaca daca stiti?Macar noaptea asta ..ca maine ma duc la dr. Am incercat cu spirt si tuica, am luat un paracetamol si parca tot ma doare. Nu e de la curent.
39+
Nu ne-am hotarat la nume
Poze
AMR 7 zile
cristies spune:
Danyelana, ma bucur tare ca sunteti bine. Si lasa ca daca s-a dilatat colul nu inseamna ca nasti maine. Stai cumintica si o sa vina bebe cand o fi pregatit.
Super vestile Catalutza. Cred ca o sa dormi neintoarsa in noaptea asta. Meriti!
Cris.dogarel, bine ca ai ajuns inapoi, cu toata aglomeratia. Si bine ca rezisti in masina atat...
Plateea, ce feelinguri mai ai? Si propune o zi cand sa te apuci de treaba (chiar daca e peste o saptamana). Functioneaza sigur!
Lorex, principiul pe care functioneaza filtrul este acelasi ca la orice instalatie industriala. Din pacate nu am unde sa fac analize la apa, dar nici nu am de gand sa forez prea mult in sensul asta dintr-un motiv foarte logic. Si anume: Apa Cumpana, pe care o bem cu totii provine ditnr-o sursa foarte ferita de poluare: din Voluntari. Acum sa ma ierte Dumnezeu, dar nu cred ca alta diferenta intre apa de la robinet si cumpana in afara de faptul ca merge pe niste tevi nu cred ca e.
Noapte buna!
37+
AMR 3 saptamani!
Bebe e complet dezvoltat. Sa vedem cand o fi pregatit sa ne cunoasca :).