Rezolutii 2010

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Al_Ma spune:

parca mi-ai citit gandurile; pai multe din rezolutiile tale mi se potrivesc. Eu o sa incep din 1 ianuarie fix si am setate cateva deocamdata: (i) sa mai slabesc 14-18 kg (anul asta am slabit 16); (ii) sa am mai multa grija de mine (asta inseamna sa incep sa ma machiez, ca pana acum am facut-o doar la ocazii); (iii) sa merg la sala; (iv) sa reiau pregatirea profesionala (nu am mai facut nimic serios/oficial de cand am terminat studiile) etc. Mai sunt, dar nu le pot scrie pe forum . Apoi go with the flow.

Alina si Mara (27 iunie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionitza spune:

Addicted, iata si eu:
no. 1 sa realizez un venit suplimentar
(de care depind urmatoarele)
sa-mi fac vacanta de vara in grecia (pe insula thasos)
sa-mi termin vitraliul de la geamul din sufragerie
sa-mi las parul sa creasca lung (am o pitic pe creier care atunci cind imi ajunge la umeri maaxim, imi sopteste sa-l tai )
sa fac muuuulte multe chestii prin casa, nu ma apuc sa le mai enumar
cu kilogramele nu am probleme, ca piticul de care ziceam mai inainte are un frate, si cind depasesc 55 kile imi taie toata pofta de mancare si intru in faze de uit sa maninc toata ziua
cam astea-s unele dintre sute, mii, cite imi doresc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Addicted spune:

Ionitza, iti doresc mult succes in pasiunile tale si sa ai si timp liber printre sutele de mii de treburi casnice si cei doi copilashi. Vitraliu in sufragerie? Wow, sa ne pui poze! Si eu am avut pitici care imi ziceau sa ma tund imediat cum imi crestea parul o lecutza, dar mi-au trecut. Secretul e sa ti-l tunzi diferit, incearca diferite coafuri, vopseste-l daca vrei, tot timpul schimba-l si pt ca vei fi multumita de cum arati nu vei mai vrea sa ti-l tunzi.

Greutate initiala - 74 kg; greutate actuala - 66 kg; target - 50 kg, daca se poate, nu ma supar

Mergi la inceput

Multumesc, addicted!
piticul cu parul s-a nascut din faptul ca am multe, multe fire albe (e ceva ereditar - am inceput pe la 16 ani) si trebuie la cam 4 saptamini sa-l vopsesc neaparat...am incercat si suvite, dar nu le-am rabdat, ca-n adincul sufletului ma simt o bruneta...dar lupta continua!
O sa pun pe blog citeva fotografii cu ce am lucrat pina acum in zona "vitralii"- tot la stadiul de hobby sunt
...nu mai povestesc ca visez sa am la intrarea insufragerie o sliding door maaare si cu vitraliu pe ea ....o las pe la anul, ca deja se-nghesuie prea multe pentru anul asta
Iti doresc si tie si tuturor sa-si faca liste uriase de dorinte si sa se implineasca cit mai multe!

P.S. eu am o fetita de 6 ani.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tisina spune:

Fetele cu piticii, nu imi imprumutati si mie unul? Ca eu am parul pana aproape de mijloc si m-am cam plictisit de el (il am asa de muuuuuuult timp), ca tot ce schimb la el e culoarea. Dar tare l-as mai tunde si sa ii dau alta forma, insa eu am alt pitic, de cate ori zic ca m-am hotarat sa ma tund, nu ma lasa, soptindu-mi tot felul de tampenii in urechi, ca daca nu o sa imi stea bine, ca daca imi greseste stilistul tunsoarea, si alte de-astea. Asa ca tare bine mi-ar prinde un pitic cu vointa de tuns . Sau poate o recomandare de stilist bun, incercat... ca si aici e teama mea cea mare...
Mda, si asta ar putea fi un punct pe rezolutia mea: sa ma tund

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aandreea76 spune:

Si eu:

1. Sa ma las de fumat-chiar acum, imediat in ianuarie.
2. Sa termin scoala asta de asistenta medicala pe care o fac.
3. Sa slabesc 5 kg.
4. Sa invat mai bine engleza.
5. sa emigrez- australia.

Evidenta ca in afara de pct 1 si 3(eventual si 4), celelalte nu se pot realiza in 2010. Dar, cam astea ar fi..."target'-urile...

Mult noroc tuturor...sa obtine-ti tot ce va doriti...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns capra cu trei iezi spune:

eu vreau piticul ala responsabil cu kilogramele (2 frati gemeni daca se poate) ca m-a cam luat valul la capitolul kg.
eeeee, si in rest sunt multe de facut: sa fiu mai calma, mai relaxata, mai determinata, locuri de vizitat (printre care maramuresul), niscaiva cursuri de specializare mi-as dori, sa fiu o mama mai rabdatoare decat am fost pana acum...
va doresc mult succes in tot ceea ce intreprindeti si sa ne intalnim cu bine si la anul!
la multi ani! si la multi bani!

capra cu trei iezi cucuieti, si ce cucuieti!

IUBESTE SI FA CE VREI!

Mergi la inceput

cu mersul la coafor...eu nu ma agit foarte mult...piticul meu m-a convins ca din fericire parul creste inapoi....daca nu o sa-mi placa...si de cele mai multe ori imi place ce se intampla asa: imi place si azi i-am taiat capetele putin
cit despre kilograme...stiti cum e fiecare: eu la stres sau suparari nu mai pot pune gura pe nimic....se vede imediat daca ma framinta ceva
Dar zic:
Cine-i seful?
Tot ce iti doresti poti implini!
Important e sa stim ce ne dorim cu adevarat d la viata!!!
In noul an va urez sa stiti ce va doriti cu adevarat si sa aveti putera de a va transforma visele in realitate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mindy spune:

Addicted, felicitari ca te-ai lasat de fumat Excelent!!

Eu mi-am propus sa nu mai imi fac mari rezolutii ca nu prea ma tin de ele. Adica o iau cu elan ca ce tare mi-s eu si nu ma tine. Disciplina nu e punctul meu forte. Punct.
Totusi in 2009 am invatat sa mananc mai sanatos, sa beau mai multa apa, sa am mai multa grija de mine, sa ma duc la doctor pt orice simptome suspecte. Vreau sa ma bucur mai mult de viata si de familie, vreau sa zambesc mai mult, sa imi ajut semenii cat pot, sa nu ma las invinsa de nici o depresie.

Cu kilele.. nu ma zic nimic, si nu mai imi promit nimic, dar ma voi lupta cu ele vesnic, etern si permanent Amin.

Mergi la inceput

unul din secretele in lupta cu kilogramele e sa maninci incet, foarte incet. sa mesteci foarte bine fiecare imbucatura.

Mergi la inceput